Poker Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Dostałam 100 zł od Hani, mojej przyjaciółki na biedną sunieczkę. Na czyje konto mam wpłacić? 1 Quote
ewu Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 7 minut temu, Poker napisał: Dostałam 100 zł od Hani, mojej przyjaciółki na biedną sunieczkę. Na czyje konto mam wpłacić? Dziękuję z całego serca. Podam konto w mailu. Quote
Kulfoniasty Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 2 godziny temu, ewu napisał: Sunia - Pestka ma złe wyniki krwi. Wątroba, nerki- dramat:( Będziemy walczyć ale szanse są nieduże:( Potworne zagłodzenie i odwodnienie to spowodowały. Kupię jej Royal Canin Convalescente. Tarczyca też. wymaga leczenia. Nie wiem czy dam radę założyć wątek przed wyjazdem. Nawet się nie spakowałam:( Spróbuję w nocy. Figuniu ja podam w ogłoszenich Oskarka Twój numer do kontaktu, zgadzasz się? Jak wrócę to zmienię na mój . Wracam 30-go. Czy ktoś mógłby zrobić na cito ogłoszenia Oskarkowi? Ja zapłacę za wyróżnienie. Mogę jej zrobić ogłoszenie na OLX z wyróżnieniem - jaką treść i namiary podać ? A fotki skąd pobrać ? Quote
elik Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 56 minut temu, Kulfoniasty napisał: Mogę jej zrobić ogłoszenie na OLX z wyróżnieniem - jaką treść i namiary podać ? A fotki skąd pobrać ? Treści nie podpowiem, ale fotki mogę podrzucić. A może będą już nowe, lepiej nadające się do ogłoszeń. Quote
Poker Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 2 godziny temu, ewu napisał: Figuniu ja podam w ogłoszenich Oskarka Twój numer do kontaktu, zgadzasz się? Jak wrócę to zmienię na mój . Wracam 30-go. Czy ktoś mógłby zrobić na cito ogłoszenia Oskarkowi? Ja zapłacę za wyróżnienie. Cioteczki,, ewu prosiła o ogłaszanie Oskarka , który przebywa u Figuni ,a nie sunieczki. Quote
elik Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 3 minuty temu, Poker napisał: Cioteczki,, ewu prosiła o ogłaszanie Oskarka , który przebywa u Figuni ,a nie sunieczki. No tak. Czerep przegrzany, czas spać :) Quote
elik Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Dla zachowania równowagi psychicznej - Indi pozdrawia z wakacji :) Quote
ewu Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Proszę o ogłoszenie chłopaczka na Wrocław. Oskarek młodziutki, malutki, uroczy psiak. Oskarek ma około 1,5 roku, jest wykastrowany, odrobaczony i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Piesek zachowuje czystość w domu. Kulfoniasty bardzo dziękuję za ogłoszenia dla Oskarka. Nie mam pomysłu na tekst i będę wdzięczna za pomoc w tej materii. Oskarek jest w dt u Figuni i czekam na zgodę Figuni w kwestii numeru telefonu do ogłoszeń. 1 Quote
Figunia Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Oczywiście, zgadzam się, Basiu. Oskarek jest NAPRAWDE przeslodki i kochany. Ale to tez łobuz i chuligan - rozrabia, broi tak, ze bardziej wygląda mi na podrosnietego szczeniaka, niz na poltorarocznego mlodzika. Kradnie kapcie i rozgryza, poduszki też - ale to wtedy, gdy jest na mnie zły, bo czegoś mu zabraniam, np. lizania rany po kastracji. Gazetą też nie pogardzi... Zachowuje czystość! Kocha wszystkich ludzi, pieski też. Z kazdym chciałby się bawić, nie ważne, czy to york, amstaff, czy labrador. Bardzo wesoły, pozytywnie nastawiony do życia Psiaczek. Quote
elik Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Aniu, masz idealnego, no prawie idealnego tymczasika. Trudno Ci sie będzie z nim rozstać :) Uroczy urwisek Quote
Figunia Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 No wlasnie! Już martwię się, jak to będzie. .. To musi być naprawdę najlepszy domek. I kochający i wyrozumiały. Żeby go trochę wymęczyć zabawą, spacerami, ale też przytulac, pieścić, bo on to uwielbia. Przytulak - musi być blisko człowieka, najlepiej na kolanach, potrafi tez znienacka "rzucić się w ramiona" gdy stoję - jak ma na to ochotę. .. Quote
elik Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Słodziak niesamowity. Wyglądem przypomina moją Małą, gdy miała około 2 lata :) Quote
Kulfoniasty Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Dnia 24.08.2017 o 13:51, Figunia napisał: No wlasnie! Już martwię się, jak to będzie. .. To musi być naprawdę najlepszy domek. I kochający i wyrozumiały. Żeby go trochę wymęczyć zabawą, spacerami, ale też przytulac, pieścić, bo on to uwielbia. Przytulak - musi być blisko człowieka, najlepiej na kolanach, potrafi tez znienacka "rzucić się w ramiona" gdy stoję - jak ma na to ochotę. .. Zrobiłam ogłoszenie Oskarkowi na OLX - https://www.olx.pl/oferta/oskarek-mlodziutki-malutki-uroczy-psiak-CID103-IDoiJFC.html Mogę mu jeszcze zrobić ogłoszenia na Gumtree oraz Lento. Zrobić ? Trzymam za niego kciuki. :) Quote
Poker Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Co się dzieje z sunią? ewu wróci chyba niedługo i coś nam napisze. Quote
Figunia Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 23 minuty temu, Kulfoniasty napisał: Zrobiłam ogłoszenie Oskarkowi na OLX - https://www.olx.pl/oferta/oskarek-mlodziutki-malutki-uroczy-psiak-CID103-IDoiJFC.html Mogę mu jeszcze zrobić ogłoszenia na Gumtree oraz Lento. Zrobić ? Trzymam za niego kciuki. :) Ogłoszeń chyba nigdy za wiele...więc prosimy o jeszcze :) I bardzo dziękujemy za te dzisiejsze. Trzymamy kciuki za psiaczka! Quote
anica Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 A ja trzymam z Wami! .....zasmuciła mnie Pestka, serce się kraje patrząc na sunieczkę :( Quote
malagos Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Nie wygońcie mnie, ale szukam domowego tymczasu dla tej ślicznej małej rocznej suni z mojego watku: Quote
ewu Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 Jestem .Przepraszam nie dałam rady założyćwątku zagłodzonej suni. Wszystko nadrobię. Quote
elik Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 6 minut temu, ewu napisał: Jestem .Przepraszam nie dałam rady założyćwątku zagłodzonej suni. Wszystko nadrobię. Basiu, nie jesteśmy robotami. Mamy ograniczone możliwości fizyczne, psychiczne i czasowe. A co u suni ? Quote
ewu Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 2 minuty temu, elik napisał: Basiu, nie jesteśmy robotami. Mamy ograniczone możliwości fizyczne, psychiczne i czasowe. A co u suni ? Elu dzwoniłam z zagranicy więc nie było długiej rozmowy ale jest lepiej. Ożywiła się , człapie po ogrodzie, wygrzewa na słońcu. Zaraz zadzwonię i wypytam dokładnie. Quote
elik Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 9 minut temu, ewu napisał: Elu dzwoniłam z zagranicy więc nie było długiej rozmowy ale jest lepiej. Ożywiła się , człapie po ogrodzie, wygrzewa na słońcu. Zaraz zadzwonię i wypytam dokładnie. Czyli jest nadzieja, że odzyska pełnie sił :) Daj znać jak już będziesz wiedziała jak jest teraz. Quote
ewu Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 Dzwoniłam na razie bez zmian. Sunia dostaje leki, ma apetyt , w przyszłym tygodniu powtarzamy badania. Niestety pomimo wspaniałego żywienia na razie nie przybiera na wadze. Quote
Recommended Posts