Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.07.2017 o 05:59, elik napisał:

DSCF1282.JPG.64349664b64ecdc97b414b0fc71caafe.JPG

DSCF1292.JPG.6b3a980f2d909225e2a9fff0e29f7570.JPG

DSCF1319.thumb.JPG.7efa277e320fbf72429f96be5fbd93a7.JPG

DSCF1321.thumb.JPG.cd28152aaff5153c16b5200aea7546d2.JPG

Tu widać jak jest obok Gucia. Główkę ma mniejszą a resztę trudno ocenić ale na moje oko bardzo niewiele się różnią.

Posted
57 minut temu, Ewa Marta napisał:

To się zdarza po chemii. Koniecznie podawaj mu essentiale forte albo hepatil. Semik dostawał oba leki. Czystek, o którym pisała Poker też doskonale działa. 

Ewciu Pączek dostaje  Hepaxan , dodatkowo Ursocam. Co trzy tygodnie robimy USG i kompleksowe badanie krwi.

Hepaxan chroni i regeneruje wątrobę, Ursocam rozrzedza żółć.

Neoplasmoxan ,DHA Omega Pregna z alg morskich, NTS i witaminę C dostaje dodatkowo żeby wspierać organizm w walce z rakiem.

Dostawał też olej z czarnuszki i olej lniany ale teraz ma zagęszczenie zółci i trzeba odstawić.

Czystek kupię i będę mu podawać.

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Biedna Nadziejka. Najgorsze , gdy nie wiadomo co się stało z psem.

Faktycznie , łaciatka wygląda na ciut większą od Gucia.

Strasznie się martwię o Nadziejkę. Wystawiamy wodę,wczoraj rozkładałam pieczone rapki żeby mieć pewność ,że to zjada pies a nie koty.

Już nie wiemy co robić.

Posted

Mocno zaciskam!.. za Pączka, za to żeby odnalazła się Nadziejka, za sobotę, żeby wszystko poszło bez problemów!... o dzieje się!!! trzeba przyznać , że na nudę to na pewno nie narzekacie, Szacunspoko.gif Ewu, ściskam!... i pamiętaj ,musi być dobrze! nie ma inaczej! koniecznie kup ten czystek, też słyszałam , że czyni cuda :)

Poker czy możesz podać jakiej firmy?czy nazwę tych kapsułek?/pewnie są różne/  a taki naturalny suszony? jakby dosypywać do karmy?

Posted

W takim razie Gućka odwiozę po odebraniu suni. Czy ona ma jakieś imię?

anica, nie pamiętam jakiej firmy. W kapsułce jest więcej aktywnych składników niż w sproszkowanym. Sproszkowany można używać profilaktycznie.

Posted

Rambo już w domku w Krakowie, mam zdjęcie jak odoczywa po podróży:)

Heri na razie nie chce wejść do pokoju, odpoczywa w holu domu. 

Państwo strasznie przejęci Niunią.

Celik już u siebie w Raciborzu, ma dom z ogrodem, przemiłą Rodzinę i wkrótce wyjeżdża na wakacje do Koniakowa:)

• Upvote 1
Posted
25 minut temu, anica napisał:

Mocno zaciskam!.. za Pączka, za to żeby odnalazła się Nadziejka, za sobotę, żeby wszystko poszło bez problemów!... o dzieje się!!! trzeba przyznać , że na nudę to na pewno nie narzekacie, Szacunspoko.gif Ewu, ściskam!... i pamiętaj ,musi być dobrze! nie ma inaczej! koniecznie kup ten czystek, też słyszałam , że czyni cuda :)

Poker czy możesz podać jakiej firmy?czy nazwę tych kapsułek?/pewnie są różne/  a taki naturalny suszony? jakby dosypywać do karmy?

Dziękuję, bardzo bym chciała.

Ja też będę wdzięczna za podanie nazwy.

Posted

Cudownie czytać o kolejnych psiakach, które znalazły dom... Oby było ich jak najwięcej....

Nadziejka bardzo  mnie martwi... :( co się z nią dzieje... a widzicie ją w ogóle czy nadal tam jest?

Posted
7 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Cudownie czytać o kolejnych psiakach, które znalazły dom... Oby było ich jak najwięcej....

Nadziejka bardzo  mnie martwi... :( co się z nią dzieje... a widzicie ją w ogóle czy nadal tam jest?

Nie widzimy:(

Posted
1 godzinę temu, ewu napisał:

Celik już u siebie w Raciborzu, ma dom z ogrodem, przemiłą Rodzinę i wkrótce wyjeżdża na wakacje do Koniakowa:)

Sobie żartujesz chyba, toż on ledwie co ogłoszony 

Posted
13 minut temu, rozi napisał:

Też mnie to zadziwia. Ostatnio coś maluchy mają szczęście ;)

Gorzej z Majlo, który jest większy :( No i Deksik... i Aura, która już jest w hoteliku :(
Ale i na nie przyjdzie pora.

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Wczoraj z samego rana zadzwonił Pan, domek przefajny no i dzisiaj ok .18  Celik  pojechał.

O Gaję , Heri i Rambo  telefony były natychmiast po ukazaniu się ogłoszenia.

Indi  długo czekała.

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Też mnie to zadziwia. Ostatnio coś maluchy mają szczęście ;)

Gorzej z Majlo, który jest większy :( No i Deksik... i Aura, która już jest w hoteliku :(
Ale i na nie przyjdzie pora.

Tak jest o te małe zaraz dzwonią, inne czekają latami.

W schronisku jest Celik nr 2 , młodziutki, ma najwyżej rok:(

Jeszcze na kwarantannie.

Te ostatnie dni to był szał adopcyjny ale psiaki malutkie i kudłate mają ogromne wzięcie.

Celik to było miłe zaskoczenie bo takie pieski często są niezauważane, jemu się udało i to migiem.

Jutro zadzwonię o fotki.

Posted
Przed chwilą, ewu napisał:

Jest  jeszcze na kwarantannie.

Te ostatnie dni to był szał adopcyjny ale psiaki malutkie i kudłate mają ogromne wzięcie.

Celik to było miłe zaskoczenie bo takie pieski często są niezauważane, jemu się udało i to migiem.

Jutro zadzwonię o fotki.

Posted
2 minuty temu, ewu napisał:

Jeszcze na kwarantannie.

Jutro zadzwonię o fotki.

Ano właśnie... maluchy mają łatwiej, jak już ktoś je zauważy...
Duże psy, a już nie daj Bóg, czarne to niestety potrafią latami siedzieć niezauważone.

Jak będą fotki Celika 2 to go ogłoszę, póki trwa dobra passa. ;)

Posted

Myślałam,że jak ogłosimy Indi to mi się komórka spali. A ona czekała dłużej niż Misia i Dafne.

O Misię  było sporo telefonów, o Dafne jeden ale ten właściwy a o Indii dopiero teraz telefon się rozdzwonił.

Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

Ano właśnie... maluchy mają łatwiej, jak już ktoś je zauważy...
Duże psy, a już nie daj Bóg, czarne to niestety potrafią latami siedzieć niezauważone.

Jak będą fotki Celika 2 to go ogłoszę, póki trwa dobra passa. ;)

Ponoć klon Celika nr 1. Jak tylko zrobimy zdjęcia to go zaraz pokażę.

Posted
Elu a to wakacyjny Bari. W schronisku był Badim. 
Bari zaraz po adocji  uciekł Panu z auta, szukaliśmy  trzy dni ale się cudem znalazł i dał złapać.
Pisałam o tym na dogo.
Bari ma chyba jeden z najwspanialszych domków.
Państwo go ubóstwiają:)

imag1116.thumb.jpg.ec36f45a1b9f798915f8e69beff13790.jpg imag1123.thumb.jpg.cc91af9b49eebe72e8a881dbe77716e2.jpg

imag1142.thumb.jpg.b0bce390825f92ab663a563c13912543.jpg  imag1143.thumb.jpg.67c814c37fc3784cb45143975a87e792.jpg

• Upvote 1