ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Dnia 8.07.2017 o 05:59, elik napisał: Tu widać jak jest obok Gucia. Główkę ma mniejszą a resztę trudno ocenić ale na moje oko bardzo niewiele się różnią. Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 57 minut temu, Ewa Marta napisał: To się zdarza po chemii. Koniecznie podawaj mu essentiale forte albo hepatil. Semik dostawał oba leki. Czystek, o którym pisała Poker też doskonale działa. Ewciu Pączek dostaje Hepaxan , dodatkowo Ursocam. Co trzy tygodnie robimy USG i kompleksowe badanie krwi. Hepaxan chroni i regeneruje wątrobę, Ursocam rozrzedza żółć. Neoplasmoxan ,DHA Omega Pregna z alg morskich, NTS i witaminę C dostaje dodatkowo żeby wspierać organizm w walce z rakiem. Dostawał też olej z czarnuszki i olej lniany ale teraz ma zagęszczenie zółci i trzeba odstawić. Czystek kupię i będę mu podawać. Quote
ewu Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Od 22-giej do 1-szej czatowałyśmy na Nadziejkę. Nie pokazała się. Zaczynam tracić wiarę,że ją złapiemy:( Quote
Poker Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Biedna Nadziejka. Najgorsze , gdy nie wiadomo co się stało z psem. Faktycznie , łaciatka wygląda na ciut większą od Gucia. Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 2 godziny temu, Poker napisał: Biedna Nadziejka. Najgorsze , gdy nie wiadomo co się stało z psem. Faktycznie , łaciatka wygląda na ciut większą od Gucia. Strasznie się martwię o Nadziejkę. Wystawiamy wodę,wczoraj rozkładałam pieczone rapki żeby mieć pewność ,że to zjada pies a nie koty. Już nie wiemy co robić. Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Poker chcemy wyruszyć ze schroniska ( zabieramy Indi) około 9-tej. We Wrocławiu powinnyśmy być około 11-tej. Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Łaciatkę odbieram jutro wieczorem. Wykąpię ją , przenocuję i rano o 8 wyruszamy w drogę. Quote
anica Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Mocno zaciskam!.. za Pączka, za to żeby odnalazła się Nadziejka, za sobotę, żeby wszystko poszło bez problemów!... o dzieje się!!! trzeba przyznać , że na nudę to na pewno nie narzekacie, Szacun Ewu, ściskam!... i pamiętaj ,musi być dobrze! nie ma inaczej! koniecznie kup ten czystek, też słyszałam , że czyni cuda :) Poker czy możesz podać jakiej firmy?czy nazwę tych kapsułek?/pewnie są różne/ a taki naturalny suszony? jakby dosypywać do karmy? Quote
Poker Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 W takim razie Gućka odwiozę po odebraniu suni. Czy ona ma jakieś imię? anica, nie pamiętam jakiej firmy. W kapsułce jest więcej aktywnych składników niż w sproszkowanym. Sproszkowany można używać profilaktycznie. Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Rambo już w domku w Krakowie, mam zdjęcie jak odoczywa po podróży:) Heri na razie nie chce wejść do pokoju, odpoczywa w holu domu. Państwo strasznie przejęci Niunią. Celik już u siebie w Raciborzu, ma dom z ogrodem, przemiłą Rodzinę i wkrótce wyjeżdża na wakacje do Koniakowa:) 1 Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 25 minut temu, anica napisał: Mocno zaciskam!.. za Pączka, za to żeby odnalazła się Nadziejka, za sobotę, żeby wszystko poszło bez problemów!... o dzieje się!!! trzeba przyznać , że na nudę to na pewno nie narzekacie, Szacun Ewu, ściskam!... i pamiętaj ,musi być dobrze! nie ma inaczej! koniecznie kup ten czystek, też słyszałam , że czyni cuda :) Poker czy możesz podać jakiej firmy?czy nazwę tych kapsułek?/pewnie są różne/ a taki naturalny suszony? jakby dosypywać do karmy? Dziękuję, bardzo bym chciała. Ja też będę wdzięczna za podanie nazwy. Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Dzwonił własnie Pan Rambo. Rambo już się zaprzyjaźnił z kotką i sunią . Quote
Tyśka) Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Cudownie czytać o kolejnych psiakach, które znalazły dom... Oby było ich jak najwięcej.... Nadziejka bardzo mnie martwi... :( co się z nią dzieje... a widzicie ją w ogóle czy nadal tam jest? Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 7 minut temu, Tyś(ka) napisał: Cudownie czytać o kolejnych psiakach, które znalazły dom... Oby było ich jak najwięcej.... Nadziejka bardzo mnie martwi... :( co się z nią dzieje... a widzicie ją w ogóle czy nadal tam jest? Nie widzimy:( Quote
rozi Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Celik już u siebie w Raciborzu, ma dom z ogrodem, przemiłą Rodzinę i wkrótce wyjeżdża na wakacje do Koniakowa:) Sobie żartujesz chyba, toż on ledwie co ogłoszony Quote
Tyśka) Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 13 minut temu, rozi napisał: Sobie żartujesz chyba, toż on ledwie co ogłoszony Też mnie to zadziwia. Ostatnio coś maluchy mają szczęście ;) Gorzej z Majlo, który jest większy :( No i Deksik... i Aura, która już jest w hoteliku :( Ale i na nie przyjdzie pora. Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 1 godzinę temu, rozi napisał: Sobie żartujesz chyba, toż on ledwie co ogłoszony Wczoraj z samego rana zadzwonił Pan, domek przefajny no i dzisiaj ok .18 Celik pojechał. O Gaję , Heri i Rambo telefony były natychmiast po ukazaniu się ogłoszenia. Indi długo czekała. Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Też mnie to zadziwia. Ostatnio coś maluchy mają szczęście ;) Gorzej z Majlo, który jest większy :( No i Deksik... i Aura, która już jest w hoteliku :( Ale i na nie przyjdzie pora. Tak jest o te małe zaraz dzwonią, inne czekają latami. W schronisku jest Celik nr 2 , młodziutki, ma najwyżej rok:( Jeszcze na kwarantannie. Te ostatnie dni to był szał adopcyjny ale psiaki malutkie i kudłate mają ogromne wzięcie. Celik to było miłe zaskoczenie bo takie pieski często są niezauważane, jemu się udało i to migiem. Jutro zadzwonię o fotki. Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Przed chwilą, ewu napisał: Tak jest o te małe zaraz dzwonią, inne czekają latami. W schronisku jest Celik nr 2 , młodziutki, ma najwyżej rok:( Jest jeszcze na kwarantannie. Te ostatnie dni to był szał adopcyjny ale psiaki malutkie i kudłate mają ogromne wzięcie. Celik to było miłe zaskoczenie bo takie pieski często są niezauważane, jemu się udało i to migiem. Jutro zadzwonię o fotki. Quote
Tyśka) Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 2 minuty temu, ewu napisał: Tak jest o te małe zaraz dzwonią, inne czekają latami. W schronisku jest Celik nr 2 , młodziutki, ma najwyżej rok:( Jeszcze na kwarantannie. Te ostatnie dni to był szał adopcyjny ale psiaki malutkie i kudłate mają ogromne wzięcie. Celik to było miłe zaskoczenie bo takie pieski często są niezauważane, jemu się udało i to migiem. Jutro zadzwonię o fotki. Ano właśnie... maluchy mają łatwiej, jak już ktoś je zauważy... Duże psy, a już nie daj Bóg, czarne to niestety potrafią latami siedzieć niezauważone. Jak będą fotki Celika 2 to go ogłoszę, póki trwa dobra passa. ;) Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Myślałam,że jak ogłosimy Indi to mi się komórka spali. A ona czekała dłużej niż Misia i Dafne. O Misię było sporo telefonów, o Dafne jeden ale ten właściwy a o Indii dopiero teraz telefon się rozdzwonił. Quote
ewu Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Ano właśnie... maluchy mają łatwiej, jak już ktoś je zauważy... Duże psy, a już nie daj Bóg, czarne to niestety potrafią latami siedzieć niezauważone. Jak będą fotki Celika 2 to go ogłoszę, póki trwa dobra passa. ;) Ponoć klon Celika nr 1. Jak tylko zrobimy zdjęcia to go zaraz pokażę. Quote
elik Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Elu a to wakacyjny Bari. W schronisku był Badim. Bari zaraz po adocji uciekł Panu z auta, szukaliśmy trzy dni ale się cudem znalazł i dał złapać. Pisałam o tym na dogo. Bari ma chyba jeden z najwspanialszych domków. Państwo go ubóstwiają:) 1 Quote
Recommended Posts