elik Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Przed chwilą, ewu napisał: Nie wiem czy będzie widać. Indi:) Widać, widać :) Pani na włościach :) Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 14 godzin temu, ewu napisał: Tyśka dasz radę ogłosić to cudo? . Fantastyczny, miły psiak. Quote
Tyśka) Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 5 godzin temu, ewu napisał: Tyśka dasz radę ogłosić to cudo? . Fantastyczny, miły psiak. Proszę: https://www.olx.pl/oferta/slaski-border-collie-alki-wesolek-jakich-malo-CID103-IDnXzve.html Indi... ależ wypiękniała... :) Quote
Tyśka) Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 6 godzin temu, ewu napisał: U Majlo wszystko w porządku:) A cóż to znaczy? Ktoś się odzywa w sprawie jego adopcji? Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: A cóż to znaczy? Ktoś się odzywa w sprawie jego adopcji? O rety ja już powinnm się leczyć. Byłam pewna ,że napsałam a nie napisałam : Majlo dzisiaj rano pojechał do domu. Wczoraj miałam spotkanie z Pąństwem. Przepraszam , ten upał mnie zabija:( Quote
Tyśka) Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 6 minut temu, ewu napisał: O rety ja już powinnm się leczyć. Byłam pewna ,że napsałam a nie napisałam : Majlo dzisiaj rano pojechał do domu. Wczoraj miałam spotkanie z Pąństwem. Przepraszam , ten upał mnie zabija:( Spokojnie, każdemu się zdarzy :) Cuuudownie. Trzymam kciuki, by to był domek na zawsze! Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Dnia 10.08.2017 o 15:45, ewu napisał: Przed chwilą wróciłam ze spotkania z Państwem , którzy chcą Majlo. Boję się cieszyć ale jestem zachwycona. Majlo dzisiaj ma opuścić schron. Trzymajcie kciuki. Dom z ogrodem, Państwo bardzo aktywni, młodzi ale dzieci już dorosłe, uroczy , fajni, psiolubni. O tu wspomniałam ale ostatecznie nie dałam znać o efekcie. Quote
Tyśka) Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 2 minuty temu, ewu napisał: O tu wspomniałam ale ostatecznie nie dałam znać o efekcie. To widocznie ja ślepa... Jakoś postmi umknął między wieściami o zwrocie z adopcji Celika + zdjęciami Alika. Majlo ma promowane ogłoszenie: poczekać jeszcze z parę dni? A może podmienić na innego psiaka? Jak podmienić to na jakiego? Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Spokojnie, każdemu się zdarzy :) Cuuudownie. Trzymam kciuki, by to był domek na zawsze! Mam taką nadzieję.. Państwo bardzo fajni, od wczoraj czytali o rasie gończy polski bo Majlo jest w typie rasy. nczy polski Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: To widocznie ja ślepa... Jakoś postmi umknął między wieściami o zwrocie z adopcji Celika + zdjęciami Alika. Majlo ma promowane ogłoszenie: poczekać jeszcze z parę dni? A może podmienić na innego psiaka? Jak podmienić to na jakiego? A można na Alika? Ja nie napisałam ,że już jest w domu a byłam pewna ,że tak. Quote
Tyśka) Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 1 minutę temu, ewu napisał: A można na Alika? Ja nie napisałam ,że już jest w domu a byłam pewna ,że tak. To w końcu jest Alik czy Alki? Bo na stronie to Alki :p Mogę ogłosić. W takim razie obecne ogłoszenie usunę to, które ma (bo olx mnie nie przepuści dwa razy), a Majlowe ogłoszenie podmienię na A. Quote
Tyśka) Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Podmienione :) : https://www.olx.pl/oferta/slaski-border-nie-collie-wesolek-jakich-malo-CID103-IDnM2wq.html Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 7 minut temu, Tyś(ka) napisał: To w końcu jest Alik czy Alki? Bo na stronie to Alki :p Mogę ogłosić. W takim razie obecne ogłoszenie usunę to, które ma (bo olx mnie nie przepuści dwa razy), a Majlowe ogłoszenie podmienię na A. Alki ja przekręciłam litery ale Alik ładniej , więc niech będzie Alikiem:) On jest młodszy niż tam podano. O Majlo też mówili ,że 2-3 lata a ma rok. Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Podmienione :) : https://www.olx.pl/oferta/slaski-border-nie-collie-wesolek-jakich-malo-CID103-IDnM2wq.html Dziękuję:) Quote
elik Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Super Dziewczynki, ogrimna radość. Kolejny psiak ma super dom, a inny szanse na :) Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Dałam znać koleżance zmieniła Alkiego na Alika. Tyśka - jeszcze raz dziękuję:) Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 A to malutki Nufi. Nufi ma około 6 lat. Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Bida kochana. Bardzo miły, spokojny psiaczek. Okruszek malutki. Quote
ewu Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Znalezione w lesie Maja i Gucio. To mama i syn, są bardzo ze sobą związane. Quote
Recommended Posts