elik Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Przecież nie można jej tam zostawić:( Na pewno nie mozna. Pieski wymagające opieki weterynaryjnej najbardziej potrzebują naszej pomocy :( Quote
ewu Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Elu mnie to załamuje.Na Maleństwach od dawna jest nas garsteczka:( A przecież te psiny nie są gorsze:( Quote
elik Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 7 minut temu, ewu napisał: Elu mnie to załamuje.Na Maleństwach od dawna jest nas garsteczka:( A przecież te psiny nie są gorsze:( I kiedyś były tu aktywne tłumy dogomaniaczek. Co się z nimi stało ? Quote
ewu Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 1 minutę temu, elik napisał: I kiedyś były tu aktywne tłumy dogomaniaczek. Co się z nimi stało ? Nie wiem kochana:( Quote
Poker Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 38 minut temu, elik napisał: I kiedyś były tu aktywne tłumy dogomaniaczek. Co się z nimi stało ? Jest nas na dogo coraz mniej ,a ilość psów do pomocy wcale nie maleje. Gonią na inne wątki ,a najczęściej na FB. Quote
elik Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Przed chwilą, Poker napisał: Jest nas na dogo coraz mniej ,a ilość psów do pomocy wcale nie maleje. Gonią na inne wątki ,a najczęściej na FB. Tak :( To przykre, że "stara", sprawdzona we współpracy wiara tak się rozsypała :( Quote
ewu Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 A ta reszta biedaków:( Cudna mała Nora, mały , biedny, skulony ze strachu Badi, bidy z padaczką:( :( Quote
Tyśka) Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Ja zaglądam... czytam, smucę się... ale jestem bezradna... :( Quote
ewu Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ja zaglądam... czytam, smucę się... ale jestem bezradna... :( Dobre słowo zawsze potrzebne, dziękuję ,że o nas myślisz. Quote
elik Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Zdjęcia z adopcji Rajki. Okryta, przytulona to pozwala sądzić, że będą ją kochać i o nią dbać :) Dobrego życia Rejko :) 2 Quote
ewu Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Państwo bardzo sympatyczni, kulturalni . Mam nadzieję ,że będzie dobrze. Zadzwonimy , spytamy co słychać. Reja jest młodziutka, śliczna, bardzo spokojna. Quote
auraa Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 9 godzin temu, elik napisał: Tak :( To przykre, że "stara", sprawdzona we współpracy wiara tak się rozsypała :( Mam ochotę na swoim profilu na fb napisać,że dogomania jeszcze istnieje i zeby dogomaniacy zaczęli się znowu pokazywać i wysłac to do znajomych. Strasznie żal mi tych maluchów i jestem taka bezradna :( Quote
elik Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 32 minuty temu, auraa napisał: Mam ochotę na swoim profilu na fb napisać,że dogomania jeszcze istnieje i zeby dogomaniacy zaczęli się znowu pokazywać i wysłac to do znajomych. Strasznie żal mi tych maluchów i jestem taka bezradna :( Bardzo dobry pomysł. Dobrze byłoby też pokazywać te psiaki na swoich profilach z krótką informacją i porozsyłać do swoich znajomych z prośbą o udostępnianie. Czasem pojawiają sie też same zdjęcia z krótką notatką nie na profilu, ale nie wiem jak to się robi. EDIT Ogłoszenie na Gumtree daje możliwość zamieszczenia go na f.b. Już to zrobiłam z Majeczką i Tracikiem :) Quote
Poker Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 33 minuty temu, auraa napisał: Mam ochotę na swoim profilu na fb napisać,że dogomania jeszcze istnieje i zeby dogomaniacy zaczęli się znowu pokazywać i wysłac to do znajomych. Dobry pomysł. Z dogo odeszły głównie młode osoby. Zostały babcie swoich wnuków i trochę pań w średnim wieku ,a młodych jak na lekarstwo. Quote
auraa Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 słabo ogarniam fb ale na swój profil potrafię wejść :) Quote
elik Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 30 minut temu, auraa napisał: słabo ogarniam fb ale na swój profil potrafię wejść :) Wejdź na mój i udostępnij na swoim te psionki :) Na PW podam Ci dane. Quote
azalia Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Ja zaglądam na "Maleństwa.."codziennie,cieszę się z każdej adopcji,choćby tymczasowej i bardzo przeżywam,że tyle jest wciąż tych chorych,nieszczęśliwych maluszków. Bardzo mi przykro,że nie mogę pomóc... Quote
ewu Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Niestety rzeczywiście młodzież się wykruszyła, nowi zrazili aferami i mało nas zostało. Trzymajcie kciuki, rano mam zadzwonić do Pani , koleżanki mojej znajomej w sprawie suni z guzem. Jak wszystko się ułoży to niunia znajdzie pomoc. Boże żeby się udało. 1 Quote
azalia Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Trzymam kciuki z całych sił,niech sunieczce się odmieni los.. Quote
Recommended Posts