ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Alf to towarzysz Bruno. Szczeka, broni przyjaciela. Biedne, kochane psiaki. Ja nie mam w tej chwili szansy żeby im pomóc. Błagam może ktoś porobi biedakom choćby ogłoszenia. Alf Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 W dt mojej koleżnki jest od paru dni młodziutka, cudna Luna. Sunia ma ostre zapalenie trzustki. Walczymy o nią - każdego dnia w lecznicy na kroplówkach. Luna musi być na drogiej diecie. Na razie sama to ciągnę ale zaczynam się poważnie obawiać jak długo dam radę. Prześlę elik fotki Luny. Dzisiaj o 14 weterynarz specjalnie przyjedzie do lecznicy żeby zrobić małej kroplówkę. Jeździmy z nią do innego miasta ale wybrałam bardzo dobrą lecznicę i reszta jest bez znaczenia. Luna ,moje małe kochane biedactwo:( Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Z dobrych wieści to wczoraj do domu pojechały dwa teriery - bracia Sprite i Tonic. Cudowne sttworzenia. Mają wspólny dom , o taki walczyliśmy. Tu jeszcze w schronisku. 2 Quote
Poker Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 trzymam kciuki za Lunę. Dokąd pojechały chłopaki ? Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 1 godzinę temu, Poker napisał: trzymam kciuki za Lunę. Dokąd pojechały chłopaki ? Chłopaki pojechały do Sanoka. Najpierw się strasznie stresowałam tą adopcją ale trzy osoby pojechały zrobić wizytę i zagwarantowały ,że dałyby tam swoje psy, Państwo są rewelacyjni, ja się tylko martwiłam o możliwość ucieczek ale niepotrzebnie(tfu, tfu, tfu). Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Moja koleżanka wkrótce tam pojedzie i zrobi wizytę po adopcyjną. Ja chyba za dużo myślę i wymyślam zagrożenia a tak naprawdę wszystko ależy od rozsądku opiekunów. Długie rozmowy z Państwem i ta wizyta bardzo zmieniły moje obawy i teraz jestem spokojna. Niezwykle rozsądni i doświadczeni w opiece nad psiakami Ludzie. Mają świadomość i wiedzę , poza tym wielkie serce dla piesków. Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Lunka gorzej:( Jestem załamana, tak strasznie się o nią martwię. Moja kochana , malutka dziewczynka. Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Teraz Lunka jest z Madzią u weta. Ja niestety nie bo mam wnuka pod opieką. Choć na dogo napiszę to mi będzie łatwiej czekać na wieści z lecznicy. Quote
auraa Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 I po co ja tu zajrzałam:( Trzymam kciuki za malutką.. Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Trzymajcie, ona teraz bardzo tego potrzebuje. Gorączka znowu wzrosła, wystąpiły wymioty, mała jest smutna. Była na kroplówce, dostała wszystko co możliwe. Weci pocieszają ,że tak może być ale my i tak umieramy. Lunka musi wyzdrowieć , nie ma innej opcji. Musi i musi zanać szczęścia i miłości człowieka i uwierzyć. Quote
Poker Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Biedna malutka. Skąd to cholerstwo się jej przyplątało .? Bardzo się ciesze z obrotu sprawy i że parka jednak wylądowała w Sanoku. Quote
elik Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 7 godzin temu, ewu napisał: . . . Prześlę elik fotki Luny. . . . Proszę bardzo. A co to za maluszek ?? Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Elu pisałam w mailu:) Maluszek to uratowany szczeniaczek Masza. Nie jest ze schroniska ale o jej losie powiadomił właściciel schronu i dzięki niemu Masza trafiła pod skrzydła Madzi. Dziękuję Ci kochana Elu:) Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 18 godzin temu, elik napisał: Proszę bardzo. A co to za maluszek ?? Te pierwsze fotki Luny z Maszą są zrobione zaraz po przyjeździe do dt. Wtedy nic nie wskazywało na dramat. Tego samego dnia , po paru godzinach zaczęły się wymioty i natychmiast pojechałyśmy do weta. USG wykazało powiększenie trzustki ( jest ogromna). Badania krwi potwierdziły zapalenie , resztę już znacie. Quote
azalia Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Trzymam z całych sił kciuki za śliczną Luneczkę. Zdrowiej kochana dziewczyko...będziesz cieszyć się życiem. Alf i Bruno,jakie cudne chłopaki,serce pęka,Alf broni przyjaciela. A ta mała dziewczynka,Funia chyba,taka urocza. Jak tu im wszystkim pomóc? Quote
ewu Posted April 4, 2017 Author Posted April 4, 2017 Walczymy, codziennie 2 godziny pod kroplówką. Dzisiaj było kolejne USG. Grube jelito już ok, reszta bez zmian ale nie jest gorzej. Quote
elik Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Kolejny dzień pod kroplówką za nami. Zuch dziewczyna dzielnie znosi każde wkłucie :( Jutro kolejna wizyta, trzymajcie za nią mocno kciuki dziewczyny ! Quote
Poker Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Nie daj się choróbsku dzielna dziewczynko. Jaka ona jest grzeczna, chyba czuje ,że chce się jej pomóc. Quote
ewu Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Lunka zaczęła szczekać:) Dzisiaj kolejna kroplówka. 1 Quote
Poker Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 27 minut temu, ewu napisał: Lunka zaczęła szczekać:) Dzisiaj kolejna kroplówka. świetna wiadomość Quote
Recommended Posts