elik Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Gaja bardzo ładnie :) A czy pasuje do takiej malutkiej suni ? Quote
ewu Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 Elu a może Lusia , pamiętasz małą Lusię, dzięki której poznałyśmy się? Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 1 godzinę temu, elik napisał: Może podpowiecie jakieś fajne imię dla malutkiej sunieczki :) Plisss :) Eliku, gdybyś pokazała sunię, łatwiej byłoby mi wymyślić imię Quote
elik Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku, gdybyś pokazała sunię, łatwiej byłoby mi wymyślić imię Asieńko kochana bardzo bym chciała i może już jutro mi się uda,bo jak na razie nie mam większych spraw do załatwienia na jutro. Widzisz, żeby ogarnąć finanse na dogo, jeszcze siedzę, a jutro wstaję o piątej, żeby wyprawić TZta do pracy :) Wiem, wiem, mógłby sobie sam zrobić śniadanie i przygotować do pracy, ale wtedy musiałby wstać o pół godziny wcześniej :) Ja potem się jeszcze położę i odeśpię, no tylko, że w takich przypadkach budzę się nie wcześniej niz o godz. 9, 10-tej :) Quote
elik Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Ooooo Basiu, dziękuję :) Asiu to jest ta moja tymczaska :) Ale ona tu wygląda na większą, niż jest w rzeczywistości - 6,4 kg żywej wagi :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Sunieczka śliczna!! Elu, masz taką perełkę i nie pokazujesz światu??? moje propozycje imion dla suni:: Nika, Sofi, Selfie, Mela. Elu, wybór należy do Ciebie!! Quote
elik Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 12 minut temu, ewu napisał: Elu a może Lusia , pamiętasz małą Lusię, dzięki której poznałyśmy się? Jakże bym mogła nie pamiętać Lusinki, która zamarzała w budzie na mokrej słomie w przytulisku i gdyby nie psiak, który z nią mieszkał w tej budzie, to pewnie by tam przymarzła do tej mokrej słomy :( To była słodka malizna. Była u mnie na tymczasie około 2 miesięcy i myślałam, że już jej nie wydam, ale miałam wówczas 3 psiaki i rozsądek zwyciężył. A co z tym psiaczkiem,czy wiesz może ? Wiem, że wtedy wyjechał razem z Lusią z przytuliska - Lusia do mnie, a ten psiaczek gdzieś dalej.O ile pamiętam, to niezbyt dobrze trafił. Mieli go zabrać. Czy wiesz co z nim się dzieje ? Quote
elik Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Sunieczka śliczna!! Elu, masz taką perełkę i nie pokazujesz światu??? moje propozycje imion dla suni:: Nika, Sofi, Selfie. Elu, wybór należy do Ciebie!! Piękne :) Dzięki. Bardzo mi się wszystkie podobają :) A najbardziej chyba Nika, Nikunia :) Quote
ewu Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 Elu to był Miodzio. Znalazł dom na Mazurach. Quote
ewu Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Piękne :) Dzięki. Bardzo mi się wszystkie podobają :) A najbardziej chyba Nika, Nikunia :) Ja też uważam ,że Nika jest znakomitym imieniem:) Quote
elik Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 4 minuty temu, ewu napisał: Elu to był Miodzio. Znalazł dom na Mazurach. Tak, tak Miodzio :) Na Mazury to pojechał do drugiego domu, czy tak ? Ten pierwszy to coś mocno było nie tak, jak miało być. Dużo dzieci, zimno w domu, jakieś niewyjaśnione sytuacje, nie mogę sobie dokładnie przypomnieć, ale coś było źle. Przywiozłaś oba psiaczki do Krakowa pociągiem, a potem Miodzia ktoś wiózł dalej samochodem. Quote
ewu Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 Dt dała Fundacja Mon Ami. Pierwsze wrażenie było takie sobie bo w nowym domu wysiadło ogrzewanie i było strasznie zimno. Miodzio tam został a Lusia wróciła do Ciebie. Jednak wszystko było w porządku, Miodzio miał w Fundacji dobrą opiekę. Szybko znalazł wspaniały dom na Mazurach i został tam zwieziony. Dostawałam cudne zdjęcia i wieści. Quote
Ewa Marta Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Dziewczyny, ja czytam i sercem jestem z Wami, tylko z pisaniem gorzej:) 1 Quote
elik Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Dnia 1.02.2017 o 01:15, ewu napisał: Dt dała Fundacja Mon Ami. Pierwsze wrażenie było takie sobie bo w nowym domu wysiadło ogrzewanie i było strasznie zimno. Miodzio tam został a Lusia wróciła do Ciebie. Jednak wszystko było w porządku, Miodzio miał w Fundacji dobrą opiekę. Szybko znalazł wspaniały dom na Mazurach i został tam zwieziony. Dostawałam cudne zdjęcia i wieści. No to coś dzwoniło, ale nie wiedziałam gdzie :) Pamiętałam to zimno i jakiś problem :) Na szczęście dobrze się skończyło dla obu psiaczków. Lusia jest uwielbiana przez panią i jej syna. To królewna na włościach. W ubiegłym roku byłam odwiedzić Lusię i wyobraź sobie, że na mnie naszczekała :) Quote
elik Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Kamaro a teraz Frędzelek pozdrawia z ds :) Typowy kanapowiec :) 1 Quote
ewu Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Dnia 1.02.2017 o 11:25, elik napisał: No to coś dzwoniła, ale nie wiedziałam gdzie :) Pamietałam to zimno i jakis problem :) Na szczęście dobrze sie skończyło dla obu psiaczków. Lusia jest uwielbiana przez panią i jej syna. To królewna na włościach. W ubiegłym roku byłam odwiedzić Lusię i wyobraź sobie, że na mnie naszczekała :) A to niewdzięcznica:):):) Najważniejsze ,że jest szczęśliwa:) Quote
ewu Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Frędzelek pięknie pasuje do kanapy:) Quote
malagos Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Bo to taka moda - kanapa z frędzelkami :) Quote
elik Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 10 minut temu, malagos napisał: Bo to taka moda - kanapa z frędzelkami :) Dobre Quote
ewu Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 7 godzin temu, malagos napisał: Bo to taka moda - kanapa z frędzelkami :) Super:) Quote
ewu Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 Dzisiaj do ds pojechał Gambi. Chudziaszek mój kochany. 1 Quote
Recommended Posts