Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rifka już u siebie:)

Właśnie dostałam MMSa z królewną w roli głównej:)

Elu wyślę ci jeśli można fotki psiny do ogłoszeń za Rifkę.

gluchypies może podmieni :)

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Czy Wam też pojawiają się reklamy na całą stronę i nie da się ich usunąć ?

Co za cholerstwo !!!!

Też:(

Niestety uporczywie przeszkadzają...

Posted
10 minut temu, ewu napisał:

Rifka już u siebie:)

Właśnie dostałam MMSa z królewną w roli głównej:)

Elu wyślę ci jeśli można fotki psiny do ogłoszeń za Rifkę.

gluchypies może podmieni :)

Ślij Basiu :)

Posted

Bardzo proszę :)

Mały, uroczy Idzio w typie jamnika szuka kochającego domu.
Idzio ma około 3-4 lata, jest wykastrowany i zaszczepiony p/wściekliźnie.

Idzio jest sympatycznym, radosnym, pełnym energii i miłości psiakiem.

Idzio.jpg.964a50d983fb3fb52455df50714dd9

Idzio2.jpg.130792b7246d09f01252aef289148

Idzi.jpg.b164c4ce433f4ea645ff3492ecbad09

Posted

Ale super, że i Rifka i Reszka mają domki :-) to jest nowina na miły początek dnia :-)

W takim razie podmieniam ogłoszenie na Idziego :) Jak będą kolejne psiaki, to wrzucajcie tutaj i będę robić ogłoszenia.

Posted
10 godzin temu, gluchypies napisał:

Ale super, że i Rifka i Reszka mają domki :-) to jest nowina na miły początek dnia :-)

W takim razie podmieniam ogłoszenie na Idziego :) Jak będą kolejne psiaki, to wrzucajcie tutaj i będę robić ogłoszenia.

Ogromne dzięki:):)

Posted

Jutro rano jadę po Reszkę. Dzisiaj byłam na wizycie u Pani , która skontaktowała się przez moją znajomą z prośbą o pomoc w adopcji małego, spokojnego psiaka , który potrzebuje pomocy. W sobotę jedziemy do schroniska wybrać szczęściarza. Piesio będzie miał uroczą Panią tylko dla siebie:)

• Upvote 1
Posted

ewu na olx odezwała się osoba chętna robić ogłoszenia dla psiaków :) Poprosiłam o maila, żeby móc jej przesyłać info i zdjęcia. Zobaczymy, co odpisze :) Zawsze byłoby to więcej rąk do ogłaszania no i można wtedy na większej ilości portali ogłaszać.

Posted

Może Basia mi głowy nie urwie, jak Wam powiem, że po Reszkę przyjechali wczoraj jej opiekunowie i zabrali zgubę do domu !!!!!

Jak ja się cieszę !!!! To najlepsze rozwiązanie dla suni. Powrót do swojego pańciostwa !!!

Resztę powie Basia, jak wróci do domu :)

Posted
5 godzin temu, gluchypies napisał:

ewu na olx odezwała się osoba chętna robić ogłoszenia dla psiaków :) Poprosiłam o maila, żeby móc jej przesyłać info i zdjęcia. Zobaczymy, co odpisze :) Zawsze byłoby to więcej rąk do ogłaszania no i można wtedy na większej ilości portali ogłaszać.

Byłoby wspaniale:):):)

Posted
45 minut temu, elik napisał:

Może Basia mi głowy nie urwie, jak Wam powiem, że po Reszkę przyjechali wczoraj jej opiekunowie i zabrali zgubę do domu !!!!!

Jak ja się cieszę !!!! To najlepsze rozwiązanie dla suni. Powrót do swojego pańciostwa !!!

Resztę powie Basia, jak wróci do domu :)

Elu gdzie mi do urywania Twojej głowy, jestem Ci bardzo wdzięczna za zamieszczenie informacji:)

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Elu gdzie mi do urywania Twojej głowy, jestem Ci bardzo wdzięczna za zamieszczenie informacji:)

Noooo to już mogę wyjść z ukrycia ;)