Mysza2 Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Niestety "dzięki" takim różnym ktosiom wiele wspaniałych ludzi już zniknęło z dogomanii i dalej znika. Brawo "ktosie" :(:( Quote
elik Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Niestety "dzięki" takim różnym ktosiom wiele wspaniałych ludzi już zniknęło z dogomanii i dalej znika. Brawo "ktosie" :( :( A niech go..... Quote
elik Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 A to nie koniec dobrych wieści :) Biały piesek, którego Basia nazwała Ari, o którym pisałam 30 października, dzisiaj rano pojechał do swojego DS :) Państwo uroczy, jakiś czas temu pożegnali po 17 latach wspólnej drogi swojego ukochanego pupila. Zadzwonili o adopcję tej białej suni z plamka na oku, ale ona ma już swój DS i Basia zabrała ich do schronu. Wybrali właśnie tego maluszka. Pani wzięła go na ręce a on się tulił i lizał Ją po twarzy. Basia i ta Pani poryczały się... Piesio ulokował się w aucie i zadowolony pojechał do domu. .... Adoptowany wczoraj biały piesio nazywa się Franuś :) Jest grzeczny i Państwo są bardzo szczęśliwi, że Franuś jest z nimi :) Quote
Gusiaczek Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Cudne wieści, wspaniałe zdjęcia :) Wobec Takich Ludzi, jak Basia, wobec tego, co czynią jest miejsce na pokorę, szacunek i pomoc, które wcale nie musi mieć wymiaru li tylko materialnego. Dobrym słowem i serdeczną myślą tez możemy pomóc, bo w pojedynkę najczęściej walimy głową w mur bezduszności i obojętności. Basia nie zostawi Ogonków w potrzebie, my nie zostawimy Basi. Serdeczności zostawiam :) 2 Quote
Nutusia Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Na szczęście Basia zostawiła tych, których zostawić powinna była już dawno :) Quote
Anecik Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Franuś , powodzenia chłopaku! :) który Franuś ? u anecik ? Nic nie wiem. Nic nie wiem. Może się Ellig pomyliła albo co:) Chyba na Maleństwach od Ewu nie ma innego Frania. Tym bardziej Bossssskiego :D Quote
Ellig Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Nic nie wiem. Nic nie wiem. Może się Ellig pomyliła albo co:) Chyba na Maleństwach od Ewu nie ma innego Frania. Tym bardziej Bossssskiego :D Quote
Anecik Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Się wyjaśniło. Białasek w DS dostał imię Franio. A już chciałam Franusia Bossskiego pakować do walizki :D Quote
Mysza2 Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Się wyjaśniło. Białasek w DS dostał imię Franio. A już chciałam Franusia Bossskiego pakować do walizki :D Dobrze, że Franuś nie wiedział o Twoich zamiarach:):) Quote
Anecik Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Muszę mu tu wkleić jakieś zdjęcie. W końcu on też z TYCH maleństw :) Quote
elik Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Basia otrzymała e-mail zatytułowany "Miłość" z poniższym załącznikiem :) To oczywiście Sonka vel Lukrecja w DS. Lukrecja wczoraj zaliczyła weta, a dzisiaj była Rodzinna wyprawa po posłanie i inne psie akcesoria :) 2 Quote
elik Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Wczorajsze zakupy przyniosły Kreci takie piękne posłanko :D Beton boksu zamieniła na luksusowe posłanie. Jak się sunia pięknie wkomponowała :D Dostała też masę psich zabaweczek, ale i tak woli zabawki dzieci :) 2 Quote
Mysza2 Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Gacki też pozdrawiają A tak Gacki asystują Pani w kuchni w trakcie gotowania:):) 1 Quote
elik Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Łaaaaaałłłłłaaaaa jakie prześliczne psianeczki na wypasionej kanapie. Swoje legowiska też mają niczego sobie. No to super warunki w tym kosmosie panują. Quote
Mysza2 Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Łaaaaaałłłłłaaaaa jakie prześliczne psianeczki na wypasionej kanapie. Swoje legowiska też mają niczego sobie. No to super warunki w tym kosmosie panują. Ja to w kosmosie, zwyczajnie :):):) Quote
elik Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Ja to w kosmosie, zwyczajnie :) :) :) A co poniektórzy martwią się, że "nasze" psiaki w kosmos ulatują. No to, jak widać, nie ma się czego martwić w takim razie :D Quote
Ewa Marta Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Gacki też pozdrawiają A tak Gacki asystują Pani w kuchni w trakcie gotowania:) :) Super Gacorki:) Trafił im się domek marzeń :) Tak bardzo chciałyśmy, żeby poszły do domu razem i proszę bardzo:) Warto było czekać!!! Quote
Poker Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Super psiaczki w jeszcze lepszych domkach. Jeszcze trzeba by Karmelcia dołączyć w jego rezydencji . Jego pańcia mówi ,ze wszystko jest jego. Quote
Anecik Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Muszę mu tu wkleić jakieś zdjęcie. W końcu on też z TYCH maleństw :) No to Franio :) Franio i moje Mimronki :) 2 Quote
elik Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 No to Franio :) Franio i moje Mimronki :) "No to Franio", który miał nie chodzić, a dzięki uporowi ewu i kolejnych DT, chodzi, biega i robi wszystko to, co szczęśliwe młodziaki lubią robić najbardziej :D Masz piękną gromadkę anecik :) Dzięki Ci za Frania 1 Quote
Gusiaczek Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ja to w kosmosie, zwyczajnie :):) :) Basine Łajki :D Franczesko uśmiechnięty nie wiedzieć czemu ;) Widok Gacków Podkuchennych bezcenny :) 2 Quote
Recommended Posts