Anula Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Muszę dopytać. Mam nadzieję ,że nie przepadł :( A dokąd miałby dotrzeć? Nie wiem z jakiej miejscowości jest Pan.Zależy mi na szybkiej odpowiedzi,ponieważ Pan wciąż szuka dla siebie psa podobnego do Riki w innych mediach. Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Wysłałam zapytanie, mam nadzieję ,że odpiszą. Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Anula właśnie miałam telefon od Pani, która chce jutro pojechać do schronu to przy okazji sprawdzę czy jest Riki. Quote
Anula Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Anula właśnie miałam telefon od Pani, która chce jutro pojechać do schronu to przy okazji sprawdzę czy jest Riki. To może zaproponuj Pani Rikusia,tyle czeka już na dom.Ja robię co mogę i jakoś nie umiem mu znaleźć domu.Pan mi nie odpisuje,być może już znalazł sobie psiaka. Quote
elik Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Te mala czarną sunię możemy wziąć do BDT po 13 września A oto panienka, która po 13 września zawita u Pokerka :) Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 To może zaproponuj Pani Rikusia,tyle czeka już na dom.Ja robię co mogę i jakoś nie umiem mu znaleźć domu.Pan mi nie odpisuje,być może już znalazł sobie psiaka. Pani chce sunię. Quote
Nutusia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Zazdroszczę Pokerkowi ;) A Riki jakiej jest wielkości? Mari23 szuka psiaczka podobnego do sznaucerka dla Pana, któremu nagle odszedł psiak w tym typie... Quote
ewu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Rikiego nie ma. Został tydzień temu adoptowany przez Panią z Niemiec. Ponoć Pani już 3 lata temu wzięła od nich pieska i ma go do tej pory, podobno pokazywała jego zdjęcia w telefonie. Quote
ewu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Zazdroszczę Pokerkowi ;) A Riki jakiej jest wielkości? Mari23 szuka psiaczka podobnego do sznaucerka dla Pana, któremu nagle odszedł psiak w tym typie... Jest fajny w schronie ale zarośnięty, poproszę Gosię żeby go cyknęła w sobotę. Quote
Marysia R. Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Cudna ta czarna sunia, która jedzie do Poker :) Quote
ewu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Nadal siedzi malusieńka biało-ruda - cudo, i mamusia szczeniaczka , która nie wychodziła z budy, taka ruda. Była z Karmelkiem w boksie. Pamiętacie taka wciśnięta w kąt? Ruda mamunia dzisiaj na sekundę wyszła, to jest malutki piesio, główeczka jak moja pięść a ja jestem drobna i mam małe dłonie. Bidunia słodka. Jest staruszeczka lub dziadzio nie mogłam tam wejść żeby sprawdzić płeć , chudzina maluteńka w strupach:( Wróciłam załamna:( Pani nie wybrała na razie żadnego pieska , zrobiła zdjęcia. Quote
ewu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Cudna ta czarna sunia, która jedzie do Poker :) Zabrałam ją ze wsi ze szczeniaczkiem. Miała iść do pilnowania bazy:( Quote
Nutusia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 No, upilnowałaby jak nic! :( Podziwiam Panią, że wyszła ze schronu i nie wybrała/zabrała żadnego psiaka... Quote
ewu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 No, upilnowałaby jak nic! :( Podziwiam Panią, że wyszła ze schronu i nie wybrała/zabrała żadnego psiaka... Pani zrobiła fotki bo to dla Rodziców:) Wszystkie chciała zabrać:) Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Podziwiam, że nie zabrała :) Miejmy nadzieję że wróci :) Quote
ewu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Czy coś wiadomo o Siedlcach? :( Agatko Wanda miała się kontaktować z Dziewczynami. Mam nadzieję ,że działają. Może byś zadzwoniła jutro do Wandy, dam Ci numer? Quote
agat21 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Agatko Wanda miała się kontaktować z Dziewczynami. Mam nadzieję ,że działają. Może byś zadzwoniła jutro do Wandy, dam Ci numer? Wyślij mi smsa z jej numerem. Dzięki Quote
ewu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Dzisiaj była sterylka Tinki , małej suni , która miała szczeniaki. Pisałam o tej psiej rodzince. Szczeniaki były zabrane i mają już domki a malutka Tinka dzisiaj miała zabieg. Kastor obiecał pomóc bo niestety właściciele Tinki nie zadbaliby o zabieg...:( Mam fotki podeślę elik. W sobotę Tinę znowu trzeba przywieźć z Bytomia do kontroli, ma dostać antybiotyk . Bez samochodu tego się nie da zrobić. Czy ktoś może mi pomóc? Quote
ewu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Wyślij mi smsa z jej numerem. Dzięki Agatko wyślę zaraz. Ja już nie daję rady ze wszystkim:( Quote
agat21 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Agatko Wanda miała się kontaktować z Dziewczynami. Mam nadzieję ,że działają. Może byś zadzwoniła jutro do Wandy, dam Ci numer? Wyślij mi smsa z jej numerem. Dzięki Quote
ewu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Wyślij mi smsa z jej numerem. Dzięki Wysłałam:) Quote
elik Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 ... Mam fotki podeślę elik. ... Jeszcze nie dostałam :) Quote
Recommended Posts