elik Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 I jeszcze jeden psiaczek. Basiu powiedz co to za psiurek. Oczka standardowo smutne :( '' To piesek, czy sunia ? Quote
elik Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 piesek, widać na zdjęciu klejnoty rodzinne. Moje oczy już niedowidzą :) Wszystko czarne i nie byłam pewna co to - klejnoty, czy koniec ogonka podwiniętego na brzuszek. Quote
ewu Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Jutro o 9 odbieram Kruszynkę i małą.czarną sunię. Może jeszcze jedna się załapie, trzymajcie kciuki. Jedziemy razem do Krakowa. Quote
elik Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Jutro o 9 odbieram Kruszynkę i małą.czarną sunię. Może jeszcze jedna się załapie, trzymajcie kciuki. Jedziemy razem do Krakowa. Basiu Quote
ewu Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Piesek, piesek:) Ma około 6 miesięcy i jest obłędnie piękny. Niestety nie było możliwości zrobienia lepszych zdjęć. Nazwałam go Dewon. Kto pomoże temu dzieciakowi, wygląda jak Lando. Boski psiak. Quote
ewu Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Basiu Elu jakoś muszę dać radę. Wczoraj w podróży, dzisiaj wyjazd do Kotulina, jutro schron potem Kraków a we czwartek wiozę Misię do ds. Quote
ewu Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 I jeszcze jeden psiaczek. Basiu powiedz co to za psiurek. Oczka standardowo smutne :( '' To piesek, czy sunia ? Dewon. Quote
elik Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Elu jakoś muszę dać radę. Wczoraj w podróży, dzisiaj wyjazd do Kotulina, jutro schron potem Kraków a we czwartek wiozę Misię do ds. Podróżniczka mimo woli :) Ogromnie napięty harmonogram. Namawiam, ale opór jest duży :( Quote
Poker Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 ewu, jak Ty dajesz radę? Skąd masz tyle sił? Po wczorajszej przygodzie z Karmelkiem dopiero dochodzę do siebie. Ostatnie 20 km trasy ledwie pokonałam. Quote
ewu Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Poker kochana jakoś muszę dawać radę. Dzisiaj jestem zmęczona i okropnie przybita po wizycie dla Misi. Jednak sama myśl ,że jutro zabiorę ze schronu kolejne malizny dodaje mi skrzydeł. Niestety PESEL nie jest moim atutem:) Quote
Poker Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Poker kochana jakoś muszę dawać radę.Dzisiaj jestem zmęczona i okropnie przybita po wizycie dla Misi.Jednak sama myśl ,że jutro zabiorę ze schronu kolejne malizny dodaje mi skrzydeł.Niestety PESEL nie jest moim atutem:)Mój PESEL niestety daje już mi dosłownie w kość.A co z wizytą dla Misi? Quote
ewu Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Wizyta była bardzo wzruszająca. Misia będzie miała cudowny dom , w którym jest przekochana dziewczynka, która czeka na Misię jak na księżniczkę. Dziewczynka ma 11 lat i niestety jest poważnie chora:( Zrobiła książeczkę dla Misi o Misi ,napisała do Mamy list z podziękowaniem,że Misia będzie ich pieskiem. Jak przyjechałam to robiła wizytówkę na drzwi informującą,że to pokój jej i Misi. Cudna , kochana dziewczynka tak strasznie skrzywdzona przez los:( Inteligentna, urocza , miła, tyle cierpienia w tym kochanym dziecku:( Quote
marwis55 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Witam, ewu, podziwiam Cie za to co robisz, pamiętasz Dipsy-Sonię, którą wzięłam od Ciebie, więc chciałam Cię poinformować, że Sonia ma się bardzo dobrze, jest żywiołowa i bardzo radosna, w załączeniu zdjęcia, pozdrawiam - marwis. Quote
ewu Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Witam, ewu, podziwiam Cie za to co robisz, pamiętasz Dipsy-Sonię, którą wzięłam od Ciebie, więc chciałam Cię poinformować, że Sonia ma się bardzo dobrze, jest żywiołowa i bardzo radosna, w załączeniu zdjęcia, pozdrawiam - marwis. A ja wczoraj opowiadałam anecik o Soni i o tym jak "urosła" w czasie podróży:) Marwis jak mogłabym nie pamiętać, pamiętam o każdym. Tak się cieszę , dziękuję i pozdrawiam:) Sonia cudna:):):) Quote
ewu Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Dzisiaj dostałam też fotki z domu Łatki-Igi, serce rośnie jak widzę te szczęśliwe pychole. Marwis wytul Sonię ode mnie:) Quote
Anula Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Widzisz,Basiu,właśnie to jest piękne i pomaga dalej pomagać jak się dostaje wiadomości o Twoich psiakach.To jest właśnie podziękowanie za Twój trud i wielkie serce.Trzymam kciuki za jutrzejszą wyprawę. 2 Quote
elik Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Udało mi się pokonać mężowską niechęć do dania DT bezdomniaczkowi (ostatnie tymczaski Tosia i Czikunia dały się nam mocno we znaki) i łaciata sunia pomieszka z nami do czasu znalezienia odpowiedniego DS. Mam nadzieję, że nie będzie szczekliwa i nie będzie siusiała w domu :) We środę rano wyjeżdżamy i wracamy za dwa dni. Nie moglibyśmy zabrać suni z sobą więc sunia poczeka na nas do czwartku w innym DT. To nasza nowa tymczaska. Na razie jeszcze w schronie. Jutro zorganizuję bazarek na imie dla sunieczki. 2 Quote
Poker Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 OO, a która to sunia? Gratulacje za przekonanie męża. Quote
elik Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 OO, a która to sunia? Gratulacje za przekonanie męża. Dziękuję :) To jedna z tych, które wsadzono do boksów bezpośrednio po sterylizacji z gołymi brzuszkami :( Jutro Basia zabiera je obie ze schronu. 1 Quote
ewu Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Widzisz,Basiu,właśnie to jest piękne i pomaga dalej pomagać jak się dostaje wiadomości o Twoich psiakach.To jest właśnie podziękowanie za Twój trud i wielkie serce.Trzymam kciuki za jutrzejszą wyprawę. Dziękuję Anula:) Quote
malagos Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Elik, a ucałujże męża z dubeltówki, kochany chłop!! To kolejna suczynka wygrała los na loterii, hurraa!! 1 Quote
Nutusia Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Elik - kocham Was miłościom wielkom, bo ta sunieczka stała mi od wczoraj przed oczyma, a do siódmego psa w domu to już nawet sama siebie nie jestem w stanie przekonać :( 1 Quote
Recommended Posts