Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewu, nie mogę przejść obojętnie, mimo, że mam teraz bardzo trudną sytuację finansową (mój facet jest bez pracy, utrzymuję sama cały dom i zwierzyniec)- zapisz mnie na 20 zł stałej deklaracji dla tego biedaka. Tak samo ta staruszeczka nie daje mi spokoju, ale dopóki nie jestem w stanie realnie i konkretnie finansowo pomóc trudno mi coś tu proponować i wymyślać :(

Posted

Ewu, nie mogę przejść obojętnie, mimo, że mam teraz bardzo trudną sytuację finansową (mój facet jest bez pracy, utrzymuję sama cały dom i zwierzyniec)- zapisz mnie na 20 zł stałej deklaracji dla tego biedaka. Tak samo ta staruszeczka nie daje mi spokoju, ale dopóki nie jestem w stanie realnie i konkretnie finansowo pomóc trudno mi coś tu proponować i wymyślać :(

Dziękuję , jutro rano jadę do schroniska.

Posted

Dzisiaj do ds pojechał Nutek:)

Kolejny psiak ze schroniska.

Rano pojechałyśmy z danyww do schronu po chłopaczka.

Państwo (cudowni) odebrali Nutka u mnie w domu.

Powodzenia kochanie:)

zkol.jpg

• Upvote 2
Posted

Powodzenia Nutku, niech Ci się życie odmieni :)

Ewu, co z tym biedakiem z chorą tylną łapką? 

Nie dostałam go bo miał dzisiaj jechać do weterynarza, oby pojechał.

Prosiłam ,że go zabiorę i obiecali ,że natychmiast dadzą mi znać jak będzie można go zabrać

Nazwali go Antoś. Fajnie, że dostał imię.

Zdjęcia też nie dało się zrobić bo właściciele jechali coś pilnie załatwić a jest nowa pracownica.

Wrócili się z drogi żeby wydać Nutka.

Posted

Ewu,a widziałaś Blekiego i inne psiaki tu wstawione na wątek? Napisałam pw do szafirki i czekam na odpowiedź,jeżeli będzie pozytywna to wieczorem założę Blekiemu wątek i jakoś będziemy działać aby pomóc Blekiemu.Posiadam też nr.tel do szafirki jak by co.

Posted

Ewu,a widziałaś Blekiego i inne psiaki tu wstawione na wątek? Napisałam pw do szafirki i czekam na odpowiedź,jeżeli będzie pozytywna to wieczorem założę Blekiemu wątek i jakoś będziemy działać aby pomóc Blekiemu.Posiadam też nr.tel do szafirki jak by co.

Niestety nie było możliwości.

Właściciele wrócili z drogi żeby mi wydać Nutka.

Prosiłam ,że chcę zobaczyć Blekusia ale nie pamiętali, który to psiak. a nie mieli czasu na chodzenie ze mną po schronisku.

Wyślę zdjęcia Blekiego i dostanę informację.

Tego z chorą łapką też nie widziałam, mam czekać na potwierdzenie ,że można go zabrać.

Posted

Na 99% z Blekim  w porządku ale muszę wiedzieć na 100%.

Bleki ma niestety strasznie zaniedbaną sierść, jestem pewna ,że po kąpieli i strzyżeniu chłopak zamieni się w prawdziwe cudo.

Posted

Bleki ma niestety strasznie zaniedbaną sierść, jestem pewna ,że po kąpieli i strzyżeniu chłopak zamieni się w prawdziwe cudo.

Czekamy zatem na dalsze info.Mamy tez taką nadzieję,że po spa szybciutko znajdzie domek :)

Posted

Też jestem pewna, że pod tymi dredami siedzi śliczny chłopaczek :)
Cieszę się szczęściem Nutka :)
Posted

Bleki jest w schronisku. Można go zabrać. Anula, Bogusik byłoby wspaniale gdybyście mu pomogły:)

To taki uroczy "pomponik":)