agat21 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Ewu, nie mogę przejść obojętnie, mimo, że mam teraz bardzo trudną sytuację finansową (mój facet jest bez pracy, utrzymuję sama cały dom i zwierzyniec)- zapisz mnie na 20 zł stałej deklaracji dla tego biedaka. Tak samo ta staruszeczka nie daje mi spokoju, ale dopóki nie jestem w stanie realnie i konkretnie finansowo pomóc trudno mi coś tu proponować i wymyślać :( Quote
Anula Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Ewu masz zapchaną skrzyneczkę,nie mogę wysłać wiadomości. Quote
ewu Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Ewu, nie mogę przejść obojętnie, mimo, że mam teraz bardzo trudną sytuację finansową (mój facet jest bez pracy, utrzymuję sama cały dom i zwierzyniec)- zapisz mnie na 20 zł stałej deklaracji dla tego biedaka. Tak samo ta staruszeczka nie daje mi spokoju, ale dopóki nie jestem w stanie realnie i konkretnie finansowo pomóc trudno mi coś tu proponować i wymyślać :( Dziękuję , jutro rano jadę do schroniska. Quote
ewu Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Dzisiaj do ds pojechał Nutek:) Kolejny psiak ze schroniska. Rano pojechałyśmy z danyww do schronu po chłopaczka. Państwo (cudowni) odebrali Nutka u mnie w domu. Powodzenia kochanie:) 2 Quote
agat21 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Powodzenia Nutku, niech Ci się życie odmieni :) Ewu, co z tym biedakiem z chorą tylną łapką? Quote
ewu Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Powodzenia Nutku, niech Ci się życie odmieni :) Ewu, co z tym biedakiem z chorą tylną łapką? Nie dostałam go bo miał dzisiaj jechać do weterynarza, oby pojechał. Prosiłam ,że go zabiorę i obiecali ,że natychmiast dadzą mi znać jak będzie można go zabrać Nazwali go Antoś. Fajnie, że dostał imię. Zdjęcia też nie dało się zrobić bo właściciele jechali coś pilnie załatwić a jest nowa pracownica. Wrócili się z drogi żeby wydać Nutka. Quote
ewu Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Mam nadzieję,że dostanę szybko info co z Antosiem. Quote
ewu Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Dostałam już MMS z ds Nutka ale nie umiem zamieścić na wątku. Quote
Anula Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Ewu,a widziałaś Blekiego i inne psiaki tu wstawione na wątek? Napisałam pw do szafirki i czekam na odpowiedź,jeżeli będzie pozytywna to wieczorem założę Blekiemu wątek i jakoś będziemy działać aby pomóc Blekiemu.Posiadam też nr.tel do szafirki jak by co. Quote
ewu Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Ewu,a widziałaś Blekiego i inne psiaki tu wstawione na wątek? Napisałam pw do szafirki i czekam na odpowiedź,jeżeli będzie pozytywna to wieczorem założę Blekiemu wątek i jakoś będziemy działać aby pomóc Blekiemu.Posiadam też nr.tel do szafirki jak by co. Niestety nie było możliwości. Właściciele wrócili z drogi żeby mi wydać Nutka. Prosiłam ,że chcę zobaczyć Blekusia ale nie pamiętali, który to psiak. a nie mieli czasu na chodzenie ze mną po schronisku. Wyślę zdjęcia Blekiego i dostanę informację. Tego z chorą łapką też nie widziałam, mam czekać na potwierdzenie ,że można go zabrać. Quote
ewu Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Na 99% z Blekim w porządku ale muszę wiedzieć na 100%. Bleki ma niestety strasznie zaniedbaną sierść, jestem pewna ,że po kąpieli i strzyżeniu chłopak zamieni się w prawdziwe cudo. Quote
Bogusik Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Na 99% z Blekim w porządku ale muszę wiedzieć na 100%. Bleki ma niestety strasznie zaniedbaną sierść, jestem pewna ,że po kąpieli i strzyżeniu chłopak zamieni się w prawdziwe cudo. Czekamy zatem na dalsze info.Mamy tez taką nadzieję,że po spa szybciutko znajdzie domek :) Quote
elik Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Na 99% z Blekim w porządku ale muszę wiedzieć na 100%. Bleki ma niestety strasznie zaniedbaną sierść, jestem pewna ,że po kąpieli i strzyżeniu chłopak zamieni się w prawdziwe cudo. Też jestem pewna, że pod tymi dredami siedzi śliczny chłopaczek :) Cieszę się szczęściem Nutka :) Quote
Ewa Marta Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Cieszę się bardzo z DS dla Nutki i dla Nutka!!! Quote
ewu Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Bleki jest w schronisku. Można go zabrać. Anula, Bogusik byłoby wspaniale gdybyście mu pomogły:) To taki uroczy "pomponik":) Quote
ewu Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 U Nutka super, chodzi za Państwem krok w krok. Państwo są nim zachwyceni:) Quote
Anula Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Bleki jest w schronisku. Można go zabrać. Anula, Bogusik byłoby wspaniale gdybyście mu pomogły:) To taki uroczy "pomponik":) Bleki ma już coś swojego - wątek.Zapraszamy do ratowania malutkiego Blekiego. http://www.dogomania.com/forum/topic/146232-kud%C5%82atymalutki-piesek-bleki-potrzebuje-pomocypotrzebne-deklaracje-na-citona-hotelik/?p=16144295 Quote
Recommended Posts