ewu Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 I jeszcze taka info z fb od Jaagi "Ja mały będzie diagnozowany, to pytajcie o możliwe sposoby rehabilitacji. W Katowicach jest rewelacyjna p. Halinka rehabilitantka, która potrafi sprawiać cuda. Wielu nie docenia wagi tych zabiegów. Tylko trzeba podpytać lekarza, co wolno, a co nie, bo Emil np. początkowo nie mógł naświetlań mieć. W tym gabinecie są zniżki dla bezdomniaków." Rudzia jak okruszek przeżyje to wszystko dla niego zrobię. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 To jakiś potworny żart losu :( :( :( Franek dzieciaku walcz. Quote
ewu Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Rudzia dziękuję Ci za pomoc i wsparcie. Wczoraj nawet nie podziękowałam Paniom z lecznicy ale to z emocji. Ostatnio za dużo wzięłam na swoje barki i siadam nerwowo:( Podziękuj w moim imieniu. Quote
ewu Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Franuś dostał surowicę. Ma gorączkę ale o dziwo koopy są prawidłowe. Test na parwo dodatni:( Oby dał radę temu paskudztwu. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Basia to wszystko najmniej ważne teraz, wciąż nie mogę uwierzyć ???? Quote
ewu Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Rudziu ja też:( Nie wyobrażam sobie ,że Franio nie wyzdrowieje. Jutrzejsza konsultacja u dr Olender odroczona... Quote
Makila Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Musi wyzdrowieć. Tyle złego już przeszedł w swoim krótkim życiu. Trzymam mocno kciuki za jego zdrówko. Quote
elik Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Franuś ma parwo :( Boże ile on ma jeszcze wycierpieć :( Proszę niech ktoś mu założy wątek. Potrzebne pieniądze, dzisiejsza faktura to już 208 zł. Bez wątku nie ma szans na zbiórkę. Oby przeżył a ja razem z nim. Dłużej bez wsparcia i pomocy nie uciągnę tego wszystkiego. Jestem wykończona i załamana. Ewu chętnie założę, ale nie wiem co pisać :( Przydałoby się więcej zdjęć. Pisać, że to Ty go zabrałaś ze schroniska ? Quote
agat21 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Franiu, walcz dzieciaku. Ewu już tyle energii włożyła w to, żeby Cię uratować. Teraz Ty sam musisz dać radę. Basiu, podeślę grosik dla Frania. Quote
Panna Marple Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Basiu, wyskrobałam 100zł (ostatnio, niestety, wyskrobywanie coraz gorzej idzie...:() dla Frania Quote
Rudzia-Bianca Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Jak się czuje Franek , wie ktoś ? Nie mogę się do biednej zalatanej Basi dodzwonić :( Quote
ewu Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Basiu, wyskrobałam 100zł (ostatnio, niestety, wyskrobywanie coraz gorzej idzie... :() dla Frania Dziękuję Aniu:) Quote
ewu Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Franiu, walcz dzieciaku. Ewu już tyle energii włożyła w to, żeby Cię uratować. Teraz Ty sam musisz dać radę. Basiu, podeślę grosik dla Frania. Dziękuję:) Quote
ewu Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Franio walczy. Trzeba mu zrobić testy na jakieś dwa choróbska , które mogą powodować zmiany neurologiczne i parwo. Niestety nie pamiętam nazw, podałam przez telefon Asi z dt . Quote
ewu Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Franio 2 lutego traci tymczas. Nie wiem co robić, błagam o pomoc. Jest w domu gdzie są psy, zaszczepionym psom nie zagraża. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Kto może zostać współadministratorem wydarzenia Franka na fb ? Sama nie ogarnę żeby wszystko regularnie uzupełniać, a wiadomo jak jest jak się stale nie uzupełnia to wydarzenie pada :( Quote
elik Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Kto może zostać współadministratorem wydarzenia Franka na fb ? Sama nie ogarnę żeby wszystko regularnie uzupełniać, a wiadomo jak jest jak się stale nie uzupełnia to wydarzenie pada :( Możesz dodać mnie :) Miałam zakładać mu wątek na dogo, to zamiast tego będę podpędzać na fb Quote
ewu Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Pusto u psiaków, a one ciągle potrzebują pomocy... Szczególnie Franio:( Quote
Mazowszanka13 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Gdzieś umknął mój wpis. Gdybyś mi ewu podesłała jeszcze skorup i innych "rupieci" do domu to wielki bazar zrobię. Mam jeszcze niesprzedane fanty z poprzednich dostaw. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Wątek dzieciaka na dogo http://www.dogomania.com/forum/topic/145163-franio-psie-dziecko-je%C5%9Bli-prze%C5%BCyje-2-02-traci-dt-pomoc-wszelka-potrzebna/?p=16030504 Ewu jak jesteś zapisz się na pierwsze posty żebyś miała dla siebie . Mówiłaś też, że masz zapchaną stale skrzynkę więc dobrze byłoby podać do Ciebie jakiś kontakt na wątku ale nie wiem czy mogę podać Twój telefon . Quote
Carrie i Tequila Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Mam trochę fotek psiaka. Rudziu wyślij mi na PW swojego maila, to wyślę ci paczkę zdjeć na wydarzenie. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Właśnie miałam Cię prosić Carrie . Mail [email protected] Rozmawiałam z Ewu, Franek źle się czuje, potrzebna na cito lecznica która ma szpitalik i go przyjmie. Znacie jakieś w obrębie Sosnowca, Gliwic, Katowic- tamte rejony ??? Quote
Martika&Aischa Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Właśnie miałam Cię prosić Carrie . Mail [email protected] Rozmawiałam z Ewu, Franek źle się czuje, potrzebna na cito lecznica która ma szpitalik i go przyjmie. Znacie jakieś w obrębie Sosnowca, Gliwic, Katowic- tamte rejony ??? już poleciłam ewu :( biedna psina :( Quote
Recommended Posts