Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysiu, ja mieszkam przy metrze Młociny. Będę w domu koło 19 - daleko to od Ciebie? Chętnie podjadę po fanty :) mam już 2 transporterki od od Mazowszanki :)

Posted

No niestety daleko bo ja mieszkam poza Wa-wą (ok. 30km na północ), na Bielanach będę tylko jakieś dwie godziny i wracam do domu. Kurcze, może w takim razie ja pojadę później tak żebyśmy się mogły spotkać?

Posted

Marysiu, ja mieszkam przy metrze Młociny. Będę w domu koło 19 - daleko to od Ciebie? Chętnie podjadę po fanty :) mam już 2 transporterki od od Mazowszanki :)

Kasiu ten mój też weźcie tylko taśmą go chyba trzeba dodatkowo oblepić.

Posted

Jutro zbliża się wielkimi krokami :)

Strasznie się denerwuję :( Nie mogę niczego przełknąć, kawa i sucha bułka drożdżowa- jedynie...

Wszystko jest gorzkie, nic tak nie odchudza jak takie akcje :megagrin:

Posted

Strasznie się denerwuję :( Nie mogę niczego przełknąć, kawa i sucha bułka drożdżowa- jedynie...

Wszystko jest gorzkie, nic tak nie odchudza jak takie akcje :megagrin:

Ja tak samo już mam.  Stres "po byku"  ;)

Posted

Trzymam kciuki, żeby wszystko dało się załatwić pomyślnie i bez problemów :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

No niestety daleko bo ja mieszkam poza Wa-wą (ok. 30km na północ), na Bielanach będę tylko jakieś dwie godziny i wracam do domu. Kurcze, może w takim razie ja pojadę później tak żebyśmy się mogły spotkać?

Marysiu.Moze cos u mnie mozecie zostawic, tylko nie mogę wyjsc z domu.

Kasia mozesz podjechac do mnie na Marymont jakby Marysia u mnie zostawila rzeczy ?

Marysia ma moj numer telefonu.

Posted

Marysiu.Moze cos u mnie mozecie zostawic, tylko nie mogę wyjsc z domu.

Kasia mozesz podjechac do mnie na Marymont jakby Marysia u mnie zostawila rzeczy ?

Marysia ma moj numer telefonu.

Ja w tej chwili wychodzę z domu, wysłałam kcd na pw swój numer telefonu. Jeśli nie uda nam się zgrać zadzwonię do Ciebie Ellig i postaram się podrzucić rzeczy :)

Posted

Ja w tej chwili wychodzę z domu, wysłałam kcd na pw swój numer telefonu. Jeśli nie uda nam się zgrać zadzwonię do Ciebie Ellig i postaram się podrzucić rzeczy :)

ok, to czekam na wiadomosc.

Posted

Dandiego nie ma w schronisku. Wczoraj było info,że jest ale dzisiaj właścicielka sobie uzmysłowiła ,że jednak to pomyłka.

Podobno został adoptowany miesiąc temu....

Mam nadzieję,że poszedł w dobre ręce.

Bierzemy więc Oriego, kcd się zgodziła.

Kasiu :calus: :calus:

Posted

Renatko poproszę Paulę, zrobi Rysiowi:)
Jak odmówi to wykupimy :fadein:

Kategorycznie odmawiam :P

Rysiu ogłoszony tym razem na śląskie na tych portalach:
tablica.pl
adopcjapsa.pl
gumtree.pl
przygarnijzwierzaka.pl
morusek.pl
pupil.com.pl
adopcje.org
adoptujemy.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
kupsprzedaj.pl
tusprzedaj.pl
neeon.pl
najpewniej.pl
petworld.pl
tlenek.pl
e-zwierzak.pl
eoferty.com.pl
alegratka.pl
ogloszenia.e-gratka.info
oglaszamy24.pl
ogloszenia.com
hipierogloszenia.pl
owi.pl
rozglos.net
lento.pl
cafeanimal.pl
zwierzaki.nasza-lista.com
bezrodowodu.pl

Jutro kolejna wielka akcja! Trzymam mocno, mocno kciuki i będę z Wami myślami! :)
Posted

Jakiej wielkości jest Sonia ? Czy jest jeszcze w schronie ?

Śliczna jest !

Jest mała ale nie mikro, bardzo drobna, niezwykle sympatyczna, garnie się do człowieka,

Zdjęcie bardzo ją powiększają.

Sonia wg stanu na dzisiaj jest w schronie.

Posted

Wracam do domu z 3 transporterami i paczką podkładów :) Agat ja też lubię zajadać stres. I bez stresu też zajadam. Z czym zrobić kanapki na drogę ;) ?

Posted

Wracam do domu z 3 transporterami i paczką podkładów :) Agat ja też lubię zajadać stres. I bez stresu też zajadam. Z czym zrobić kanapki na drogę ;) ?

Obie jesteście szczupłe, możecie sobie zajadać do woli ten stres :)

Posted

Jest mała ale nie mikro, bardzo drobna, niezwykle sympatyczna, garnie się do człowieka,

Zdjęcie bardzo ją powiększają.

Sonia wg stanu na dzisiaj jest w schronie.

Myślę o DT dla niej . Pytam o wielkość bo nie może przejść przez sztachety ogrodzenia, np. koty

do mnie przechodzą. I tak spóźniałam się bo transport zaplanowany na jutro .

Posted

Myślę o DT dla niej . Pytam o wielkość bo nie może przejść przez sztachety ogrodzenia, np. koty

do mnie przechodzą. I tak spóźniałam się bo transport zaplanowany na jutro .

Jak się Dziewczyny zgodzą to nie ma problemu:)

Od kota jest z pewnością większa:)