Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Navy][B]Żonkilko ....będziesz na bieżąco ;) ... w razie czego któraś z nas podjedzie do Ciebie ...zrobi Wam foty i wklei ... za to nie wolno zbanować . Przecież dogomaniacy się spotykają ze sobą i nawzajem wklejają fotki . [/B][/COLOR]

Posted

ja juz jestem wstepnie umowiona na pazdziernik - zrobie tysiac zdjec moim beznadziejnym aparatem i wszystkie tu wkleje. Mam nadzieje ze ban mi za to nie grozi - zdjecia zrobie wlasnorecznie ;)

Posted

[quote name='kasia_1982']ja juz jestem wstepnie umowiona na pazdziernik - zrobie tysiac zdjec moim beznadziejnym aparatem i wszystkie tu wkleje. Mam nadzieje ze ban mi za to nie grozi - zdjecia zrobie wlasnorecznie ;)[/QUOTE]

dowiem się dokładnie u źródeł ;)

Posted

[quote name='agaga21']a za co żonkilka bana dostała?[/QUOTE]

Żonkilka troszę się zdenerwowała opisując wizyte u weta , troszkę przeklęła i podkablowano że wulgaryzmów używa

Posted

Przeczytałam(dziękuję za priv!) :)
W sam konflikt się nie wtrącam,natomiast droga [SIZE=3][B]JonQuillo[/B][/SIZE] przepraszam...przeczytałam tam,że "Żonkilą" jesteś dla przyjació, a ja Ci tu tak walnęłam ze dwa razy na Dogo.:smhair2::modla:
wybacz mła śmiałość :cool3:

Posted

[COLOR=Green][B]Drodzy użytkownicy mam już dość czytania ciągle raportów.
Watek został wyczyszczony,

Jeśli nie zaprzestaniecie tematu "deer" to watek zostanie zamknięty
Również jeśli zobaczę, ze na innych galeriach dyskutuje sie o deer to taka galeria zostanie zamknięta a userzy dyskutujący otrzymają właściwa "nagrodę".

Takie dyskusje uznawane są za trollowanie. Owszem w fotoblogach jest więcej luzu, można troche offtopować, ale bez przesady. Hamujcie sie troche.[/B][/COLOR]

[COLOR=Green][B]A i dyskusja na temat moderowania również jest zabroniona.[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Green][B]regulamin[/B][/COLOR]

[QUOTE][B]12. [/B][B]PROBLEMY LUB PYTANIA DOTYCZĄCE DZIAŁANIA FORUM, MODEROWANIA[/B]

a) Zgłaszamy moderatorom lub administratorom na PW. Zanim zgłosisz problem/pytanie zajrzyj do FAQ u góry strony.

b) Zgłaszamy funkcją "raportuj zły post"

c) Swoją prośbę / problem zgłaszaj TYLKO do jednego moderatora. Jeśli w ciągu 12 h nie otrzymasz odpowiedzi – dopiero wtedy pisz do innego moderatora. Zgłaszanie jednego problemu kilku moderatorom naraz powoduje bałagan i niepotrzebne zamieszanie.

d) Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo, Admina lub Pogotowia Moderatorskiego.
Posty z uwagami dotyczącymi sposobu moderowania będą usuwane. Nieprzestrzeganie tej zasady będzie skutkowało punktami karnymi lub banem.[/QUOTE][COLOR=Green][B]pytania zadajemy na pw (wyjątek dział administracja)

odnośnie pytanie- nie, nie można
po to sie banuje kogoś aby nie mógł nic pisać.
Zabrania się wklejania informacji od osoby zbanowanej, bo to wyglada jakby sama tu pisala[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Pianka'][COLOR=Green][B]regulamin[/B][/COLOR]

[COLOR=Green][B]pytania zadajemy na pw (wyjątek dział administracja)

odnośnie pytanie- nie, nie można
po to sie banuje kogoś aby nie mógł nic pisać.
Zabrania się wklejania informacji od osoby zbanowanej, bo to wyglada jakby sama tu pisala[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]dziękuję za informacje

Czytałam regulamin i kurcze nie umie znaleźć takich informacji tych z ZAKAZEM :hmmmm:....czy to wewnętrzny przepis jakiś ???[/B]

Posted

[I][B]O zesz w mordee.........
wracam z urlopa i co widze że ...........Kffiatuszek zbanowany wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
jedyna pociecha ze konfidentka tez na przymusowym wygnaniu ;-)

jak mozna tak sie upodlić...żałosnee.......

trzymaj sie kochanaaa jakby cio moje gg 21779838[/B][/I]