*Monia* Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Przyszłam i gałkom swym nie wierzę :shocked!: Trzymaj się Żonkil, będziemy tu porządku pilnować :calus: Quote
Alicja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [COLOR=Navy][B]Żonkilko ....będziesz na bieżąco ;) ... w razie czego któraś z nas podjedzie do Ciebie ...zrobi Wam foty i wklei ... za to nie wolno zbanować . Przecież dogomaniacy się spotykają ze sobą i nawzajem wklejają fotki . [/B][/COLOR] Quote
kasia_1982 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 ja juz jestem wstepnie umowiona na pazdziernik - zrobie tysiac zdjec moim beznadziejnym aparatem i wszystkie tu wkleje. Mam nadzieje ze ban mi za to nie grozi - zdjecia zrobie wlasnorecznie ;) Quote
Alicja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='kasia_1982']ja juz jestem wstepnie umowiona na pazdziernik - zrobie tysiac zdjec moim beznadziejnym aparatem i wszystkie tu wkleje. Mam nadzieje ze ban mi za to nie grozi - zdjecia zrobie wlasnorecznie ;)[/QUOTE] dowiem się dokładnie u źródeł ;) Quote
Alicja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='agaga21']a za co żonkilka bana dostała?[/QUOTE] Żonkilka troszę się zdenerwowała opisując wizyte u weta , troszkę przeklęła i podkablowano że wulgaryzmów używa Quote
Bartiśkowa_ Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ania witaj w klubie tych które chciala przez Pw przegadać :evil_lol: oczywiscie nie idzie się domyslic któż to podkapował :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Dobrej nocki :sleep2:przyjdę rano Cię obudzić :multi::multi: I uwaga, bo licho nie śpi :ghost_2: Quote
Alicja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [COLOR=Navy][B]Żonkilku ....wpadnij do mnie , chociaż fotki poogladasz ;)[/B][/COLOR] Quote
Migori Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Żonkilowa to teraz bedzie miała masę czasu... Może zacznie wyszywać albo robić skarpety na drutach :) Quote
Bartiśkowa_ Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A może zrobi sobię nowy bannerek z pożyczonymi psami :evil_lol: Quote
Kisses Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']A może zrobi sobię nowy bannerek z pożyczonymi psami :evil_lol:[/QUOTE] Powiem tak: Lepiej :razz: Quote
Alicja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [COLOR=Navy][B]Żonkilka porobi nam banerki ;)[/B][/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Też chcę taki wieloopsowy :razz: Może niech ktoś założy watek w imieniu Żonkilki "robię bannerki z pożyczanymi psami" :evil_lol: Biznes napewno Ci sie będzie kręcił :diabloti: Quote
Darianna Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [SIZE=6]Witaj Żonkilko, życzymy udanego dnia! :multi::multi::multi:[/SIZE] Quote
M&S Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cześć :) może kwiatki podlać.....a królisia nakarmiłaś? dobrego dnia:):) Quote
Feigned Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Heeeeej [SIZE=5][COLOR=Red][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/hand.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE]:hand: :hand: miłego dnia :) Quote
Bartiśkowa_ Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Witanko :multi: Pozdrawiamy serdecznie słonecznego dnia ;) Quote
C&B Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Witaj Żonkilciu! :multi: Miłego dzionka życzymy :) Quote
Obama Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Przeczytałam(dziękuję za priv!) :) W sam konflikt się nie wtrącam,natomiast droga [SIZE=3][B]JonQuillo[/B][/SIZE] przepraszam...przeczytałam tam,że "Żonkilą" jesteś dla przyjació, a ja Ci tu tak walnęłam ze dwa razy na Dogo.:smhair2::modla: wybacz mła śmiałość :cool3: Quote
Pianka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [COLOR=Green][B]Drodzy użytkownicy mam już dość czytania ciągle raportów. Watek został wyczyszczony, Jeśli nie zaprzestaniecie tematu "deer" to watek zostanie zamknięty Również jeśli zobaczę, ze na innych galeriach dyskutuje sie o deer to taka galeria zostanie zamknięta a userzy dyskutujący otrzymają właściwa "nagrodę". Takie dyskusje uznawane są za trollowanie. Owszem w fotoblogach jest więcej luzu, można troche offtopować, ale bez przesady. Hamujcie sie troche.[/B][/COLOR] [COLOR=Green][B]A i dyskusja na temat moderowania również jest zabroniona.[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [COLOR=Navy][B]Mam pytanko do moda ...czy jeśli posiadam fotki zwierząt Żonkili czy mogę je tutaj wstawić ?? [/B][/COLOR] Quote
Pianka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [COLOR=Green][B]regulamin[/B][/COLOR] [QUOTE][B]12. [/B][B]PROBLEMY LUB PYTANIA DOTYCZĄCE DZIAŁANIA FORUM, MODEROWANIA[/B] a) Zgłaszamy moderatorom lub administratorom na PW. Zanim zgłosisz problem/pytanie zajrzyj do FAQ u góry strony. b) Zgłaszamy funkcją "raportuj zły post" c) Swoją prośbę / problem zgłaszaj TYLKO do jednego moderatora. Jeśli w ciągu 12 h nie otrzymasz odpowiedzi – dopiero wtedy pisz do innego moderatora. Zgłaszanie jednego problemu kilku moderatorom naraz powoduje bałagan i niepotrzebne zamieszanie. d) Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo, Admina lub Pogotowia Moderatorskiego. Posty z uwagami dotyczącymi sposobu moderowania będą usuwane. Nieprzestrzeganie tej zasady będzie skutkowało punktami karnymi lub banem.[/QUOTE][COLOR=Green][B]pytania zadajemy na pw (wyjątek dział administracja) odnośnie pytanie- nie, nie można po to sie banuje kogoś aby nie mógł nic pisać. Zabrania się wklejania informacji od osoby zbanowanej, bo to wyglada jakby sama tu pisala[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Pianka'][COLOR=Green][B]regulamin[/B][/COLOR] [COLOR=Green][B]pytania zadajemy na pw (wyjątek dział administracja) odnośnie pytanie- nie, nie można po to sie banuje kogoś aby nie mógł nic pisać. Zabrania się wklejania informacji od osoby zbanowanej, bo to wyglada jakby sama tu pisala[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]dziękuję za informacje Czytałam regulamin i kurcze nie umie znaleźć takich informacji tych z ZAKAZEM :hmmmm:....czy to wewnętrzny przepis jakiś ???[/B] Quote
zuzolandia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [I][B]O zesz w mordee......... wracam z urlopa i co widze że ...........Kffiatuszek zbanowany wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....... jedyna pociecha ze konfidentka tez na przymusowym wygnaniu ;-) jak mozna tak sie upodlić...żałosnee....... trzymaj sie kochanaaa jakby cio moje gg 21779838[/B][/I] Quote
Recommended Posts