Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba Dermatol :hmmmm: tak myślę ...ide poszukać do apteczki

ja zainwestowałam a aluspray ... super sprawa , u Niuńka sie sprawdzało , u nas , teraz dla Ozzulca też mam ;)

Posted

[FONT=Georgia]Dziękować :)
Tribiotyk znam bo sama kiedyś używałam a na Alu-Spray chwilowo mnie nie stać więc zostanę przy Dermatolu :evil_lol:

uuuu aaaa zdjęcia :multi:

dywan w ciapki :) albo plamy od krwi albo czyściutkie wyszorowane plamy tam gdzie krwi było najwięcej :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Bry :diabloti:

Akurat trafiłam na fotki, ma sie to szczęście :lol:
Kicek jest cuudny, fajnie masz, ze Ci się tak pies z nim dogaduje, mojego sobie w takiej sytuacji nie wyobrażam :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04445.jpg?t=1281813125 ale płaszczka :evil_lol::loveu:

[FONT=Georgia]Też taka obślizgła? :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Ania!']A Teo coś niuchał, bo jakoś dziwnie wygląda :siara:

[FONT=Georgia]Cholera, wiedziałam że ktoś szperał w mojej szufladzie z dragami :roll:[/FONT]

[quote name='Kisses']Bry :diabloti:

Akurat trafiłam na fotki, ma sie to szczęście :lol:
Kicek jest cuudny, fajnie masz, ze Ci się tak pies z nim dogaduje, mojego sobie w takiej sytuacji nie wyobrażam :diabloti:
[FONT=Georgia]
Dobry wieczór ;)
A no szczęście i to nie małe bo tu natknąć się na zdjęcia to wyższa szkoła jazdy :evil_lol:
Też sobie nie wyobrażałam Salsy w połączeniu z jakimkolwiek mniejszym stworzonkiem i łatwo nie było ale postawiłam na swoim :B-fly:
Kilka dni trzymania w pokoju psa na krótkiej smyczy, potem kilka dni warczenia na nią jak robiła jakieś krzywe ruchy i chwalenia jak była grzeczniutka. W końcu zakumała że nie przejdzie unicestwienie więc odpuściła ale go nie lubi w dalszym ciągu i raczej go unika a jak ma gorszy dzień to nawet potrafi warknąć na niego i chłapnąć dziobem tuż przed nim.
[/FONT]

Posted

[quote name='agaga21']a co tak mało fotek? proszę jeszcze! jeszcze! jeszcze! :)
[FONT=Georgia]
Mało bo ja ogólnie nie lubię robić zdjęć w chacie a spacerki póki co są grzeczne na smyczy przy nodze. Salsa przez to świra w domu trenuje :roll: energia ją rozpiera.
[/FONT]

[FONT=Georgia][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']ale sirota :roflt:
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04414.jpg?t=1281813124

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol:
Ta sierota przed chwilą ładnego stracha mi napędziła.
Coś za długo cicho było więc rozglądam się za nim po pokoju i nie widzę, zapaliłam światło i dalej go nie widzę, wyszłam na balkon a królika jak nie było tak nie ma więc pierwsza moja myśl - o-oł, w końcu spadł z balkonu. Wróciłam się do pokoju i zaczęłam szczegółowo przeszukiwać wszystkie kąty aż w końcu otworzyłam drzwi do rodzicielki i krzyczę że królika zgubiłam a ona spokojnym tonem mi mówi że u niej pod stołem leży :mad: Musiał prysnąć mi między nogami jak szłam do łazienki :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Darianna']Pryszłam się pochwalić bannerem i niech mi ktoś przypomni, jak to się podlinkowywuje? :D

dlaczego masz tak mało psów w nowym banerku ???:diabloti:

Posted

[quote name='Obama']Jaką sucz ma talię? Fiu fiu! Laseczka sportowa.:crazyeye::cool3:

I nawy bannerek?Powodzi się...:diabloti::razz:

[FONT=Georgia]Sport to tutaj mniejszą rolę odgrywa, główną przyczyną jest anoreksja :)[/FONT]

[quote name='Darianna']Pryszłam się pochwalić bannerem i niech mi ktoś przypomni, jak to się podlinkowywuje? :D
[FONT=Georgia]
służę pomocą :)
[/FONT][HTML][/HTML]

[quote name='Alicja']dlaczego masz tak mało psów w nowym banerku ???:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Darianna']bo nie umiem fot zmniejszać a TŻ czasu nie ma ;([FONT=Georgia]
szkoda że Osoba opuściła nas, pewnie by Ci powiedziała jak foty zmniejszyć :roll:
[/FONT]