Migori Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Na pewno szykuje kreacje, makijaż, wiadomo fryzjer i kosmetyczka :) Quote
Aga&Ganja Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 znowu ban? tak długo mnie nie było u tej tutaj, co jej nie ma, że nie wiem o co chodzi... Quote
Alicja Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Żonkilka chwilowo nieobecna na kompeczku ;) ale wróci ...jak tylko wróci do domku :grins: więc spoko ...żyje i ma się dobrze Quote
jonQuilla Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 [FONT=Georgia]Uwaga przemawiam! :razz::razz::evil_lol: Nie wiem czemu dogo mi nie działało przez 3 miesiące ale dziś o 13:00 rzekomo miało mi się naprawić a tego nie zrobiło punktualnie. Możecie mi wierzyć bądź nie ale czekałam żeby napisać posta jakiegoś a potem uciec, niestety 5 po 13 nadal nie mogłam nic zrobić a musiałam wyjść z domu. Wróciłam przed chwilą więc po co te krzyki, po co te wrzaski przecież logiczne było że tutaj wrócę :eviltong::eviltong: Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie. Tak na marginesie dziękuję za pamięć o nas :loveu::loveu: Tęskniło mi się za Wami babeczki :loveu: Mamy się dobrze, odpoczęłam nieco od dogo i muszę przyznać że nawet nie zdawałam sobie sprawy ile czasu dziennie poświęcam na grzebanie tutaj :evil_lol: Nagle zrobiło mi się sporo wolnego czasu w ciągu dnia ;) Teraz przykra część mianowicie brak zdjęć :eviltong: Rozleniwiłam się niesamowicie i nie chciało mi się na spacery zabierać aparatu :oops: Dogo mobilizuje do tego, presja otoczenia to się nazywa :evil_lol: Mam w zasadzie zdjęcia z jednego spaceru, było to spotkanie TTB 23 października ale na to przyjdzie czas później gdyż muszę sprawdzić jak u nich z rozmiarami gdyż połowa nie jest z mojego aparatu więc nie ja je zmniejszałam a trzeba przestrzegać regulaminu. A tak w ogóle to miło powrócić na dogo :multi::multi: Dziękuję za uwagę :) i ok, żeby nie było tak ponuro to dam jakieś zdjęcie ostatnio zrobiłam porównanie Pasztetu :evil_lol: jakiś filmik też się znalazł [/FONT][video=youtube;DLkFLL6z0fc]http://www.youtube.com/watch?v=DLkFLL6z0fc[/video] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
chita Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 pierwsza sie witam:eviltong: dobrze ze chociaz Salse chcialo Ci sie zaboerac na spacer... i dobrze ze juz jestescie:loveu::multi: edit: klateczka cuś zmalała:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 witaaamy:loveu: :loveu: :loveu: maluti ten Twój Pasztecik:evil_lol: Quote
Migori Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No nareszcie! Wałki sobie robisz czy jak :) Cieszę się że już jesteś :) Tenskno i smutno było bez Ciebie. Quote
jonQuilla Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 chita napisał(a):pierwsza sie witam:eviltong: dobrze ze chociaz Salse chcialo Ci sie zaboerac na spacer... i dobrze ze juz jestescie:loveu::multi: edit: klateczka cuś zmalała:diabloti: [FONT=Georgia]witaj pierwsza :loveu::multi: Salsa to nie da się nie wziąć na spacer, szaleje w domu gdy ma za mało ruchu ....na szczęście aparat nie skacze mi po ścianach ;) i nie klatka za mała tylko królik za duży :eviltong::eviltong: w planie jest zmiana klatki na zagrodę ale niestety nie potrafię czarować papierków z królami :evil_lol:[/FONT] Ppx napisał(a):hejka :D :eviltong: :loveu: [FONT=Georgia]hej druga :loveu::multi: [/FONT] Marta_Ares napisał(a):witaaamy:loveu: :loveu: :loveu: maluti ten Twój Pasztecik:evil_lol: [FONT=Georgia]witam trzecia :multi::loveu:[/FONT] Quote
Migori Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jak fajnie widzieć nik: JonQuila w subskrypcjach!!! Oł jeee :) Quote
jonQuilla Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Magda25 napisał(a):No nareszcie! Wałki sobie robisz czy jak :) Cieszę się że już jesteś :) Tenskno i smutno było bez Ciebie. [FONT=Georgia] cześć czwarta :loveu::multi: Wałki to Ci mogę na głowie zawinąć kochana :evil_lol: [/FONT] Magda25 napisał(a):Jak fajnie widzieć nik: JonQuila w subskrypcjach!!! Oł jeee :) [FONT=Georgia] taaa? a ja jeszcze nie widziałam, zaraz sprawdzę :evil_lol:[/FONT] furciaczek napisał(a):Witamy nawrocona:multi: [FONT=Georgia]witaj piąta wiernie wyczekująca ;) :multi::loveu:[/FONT] Darianna napisał(a):hurraaaa!!!!! :laola::laola::laola: [FONT=Georgia]i nawet szósta jest z meksykańską falą aż mi się łezka w oku zakręciła ;):evil_lol: Wkrótce poskładam Wam wizyty ale od razu mówię że nadrabiać nie będę, musicie wybaczyć :eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [CENTER]:bigcool: :multi: :bigcool: [/CENTER] Quote
agaga21 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 i ja się witam, [FONT=Century Gothic]choć smutno...[/FONT] miło cię widzieć z powrotem Quote
Alicja Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Darianna napisał(a):Mam cos dla Ciebie na powitanie :D :roflt: :roflt: Quote
jonQuilla Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Darianna napisał(a):Mam cos dla Ciebie na powitanie :D :roflt::roflt: [FONT=Georgia]idę na demoty bo widzę są nowe :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 J[SIZE="6"]EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 deer_1987 napisał(a):Nie udawaj ze nie wiesz czemu ci dogo nie dzialalo 3 miesiace jak wiesz ze mialas zasluzonego bana i doskonale wiesz za co bo bylo to napisane :roll: a to ze krolik przebywa w o wiele za malej dla niego klatce swiadczy o twojej nie odpowiedzialnosci jako opiekuna. Kupilo sie zwierzatko to sie o nie dba i znajduje pieniadze na to co im potrzeba :roll: i nie ma znaczenia czy go wypuszczasz czy nie, nadal jego klatka jest duzo za mala... Chociaz bys mu uzywana kupila na ten czas co na zagrode zbierasz... [FONT=Georgia]Aha, a ja lubię jak świeci słońce i jest ciepło dlatego nie przepadam za jesienią.[/FONT] Feigned napisał(a)::hand::hand: witaj z powrotem! [FONT=Georgia]:hand::hand: witam witam :)[/FONT] Kaja10014 napisał(a):Cześć Wam! :sweetCyb::bigcool: [FONT=Georgia] Dzień dobry :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia] *** Myślę że przyszedł czas żeby wstawić jedyne zdjęcia jakie mam i mogę dodatkowo zdać relację ze spacerku ;) Były 4 psiaki razem z Salsą więc nie wiele ale i tak było super choć towarzystwo nie za bardzo chciało się z sobą bawić. Panowie, Brutus i Borys od początku nie przypadli sobie do gustu więc musieli być trzymani na linkach z daleka od siebie. Salsa to wredna małpa więc sama podchodziła do innych psów żeby je powąchać ale jak któryś podszedł do niej to się jeżyła, szczekała i ogólnie nie podobało jej się to. Później jak doszliśmy na koniec plaży i ją spuściłam to dałam jej patyka więc ignorowała i omijała resztę psów dopóki pod koniec spacerku nie stanęła na przeciwko niej Hera, która nawet nie miała zamiaru zabierać jej patyka no ale stanęły jak wryte, wpatrzone w siebie i aż iskrzyło w powietrzu więc nim zdążyłyśmy z właścicielką Hery zareagować baby doskoczyły do siebie. Na szczęście nic poważnego się nie stało, Salsa wyszła z tego bez szwanku natomiast Hera miała kilka niewielkich zadrapań i troszkę krew jej z wargi leciała ale nie wiadomo czy sama sobie to zrobiła czy Salsa ją dziabła w fafla. W każdym bądź razie później dziewczyny będąc na smyczy szły koło siebie i się ignorowały. Spotkaliśmy się ogólnie przy molo w Gdańsku więc dużo było tam ludzi i większość miała miny jakby sądziła że nas porąbało i idziemy urządzać sobie walki psów :evil_lol: Spacerki TTB odbywają się dość często, jeszcze zapewne się wybiorę ale póki co żaden termin mi nie pasował zbytnio, pozostaje mieć nadzieję że wkrótce się to zmieni. Brutus Tomek i Borys Hera [/FONT] Quote
Recommended Posts