jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Coraz intensywniej zastanawiam się nad tym piernikowym potworem...... Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [COLOR=Purple][B]uuu.... haloooo... :roll: wracaaj nooo.... bo się zaczynam już martwić... :roll: [/B][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Żonkilcia nas olewa :placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]cześć Wam dziewczątka :calus: nie zjadł mnie żaden potwór piernikowy ani też Was nie olewam .... ostatnio u mnie nie za ciekawie się dzieje, głównie w mojej głowie stąd ta nieobecność... mam nadzieję że szybko się wszystko poukłada bo póki co nie mam na nic ochoty :roll: wrócę do Was pewnie za kilka dni, mam nadzieję że w dobrym humorze buziaki :loveu: [/FONT][/COLOR][/B] Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]cześć Wam dziewczątka :calus: nie zjadł mnie żaden potwór piernikowy ani też Was nie olewam .... ostatnio u mnie nie za ciekawie się dzieje, głównie w mojej głowie stąd ta nieobecność... mam nadzieję że szybko się wszystko poukłada bo póki co nie mam na nic ochoty :roll: wrócę do Was pewnie za kilka dni, mam nadzieję że w dobrym humorze buziaki :loveu: [/FONT][/COLOR][/B][/quote] Ty lepiej mów o co cho a my pomożemy :cool3: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=olive][FONT=Georgia]cześć Wam dziewczątka :calus:[/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie zjadł mnie żaden potwór piernikowy ani też Was nie olewam ....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ostatnio u mnie nie za ciekawie się dzieje, głównie w mojej głowie stąd ta nieobecność...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mam nadzieję że szybko się wszystko poukłada bo póki co nie mam na nic ochoty :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wrócę do Was pewnie za kilka dni, mam nadzieję że w dobrym humorze[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]buziaki :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Trzymamy kciuki Żonkilcia kochanie :) Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Wyjątek']Ty lepiej mów o co cho a my pomożemy :cool3:[/quote] [COLOR=Purple][B]nooo... dobrze gadasz! :cool3: mów żonkilciu, co Ci tam na wątróbce leży ;) pomogiemy:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jak nam opowiesz, to wesprzemy Cię mentalnie ;) Quote
Izabela124. Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ufffff dobrze, ze się odezwałaś, bo już myślałam, ze jacyś kosmici czy cuś Cię porwali :diabloti: Wysyłam moc pozytywnych wibracji :loveu: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]cześć Wam dziewczątka :calus: nie zjadł mnie żaden potwór piernikowy ani też Was nie olewam .... ostatnio u mnie nie za ciekawie się dzieje, głównie w mojej głowie stąd ta nieobecność... mam nadzieję że szybko się wszystko poukłada bo póki co nie mam na nic ochoty :roll: wrócę do Was pewnie za kilka dni, mam nadzieję że w dobrym humorze buziaki :loveu: [/FONT][/COLOR][/B][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żokilcia.....oby wsio się wyprostowało...wracaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AngelsDream Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Mi pomogło dzisiejsze słoneczko. :) Quote
basia2202 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [COLOR=Purple][B]żonkilciu... [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]przepraszam za off...:roll: ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-( a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...) psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął... ale nie wiadomo, co z Garo... proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim... i podnoście wątek pliiiiisss.... [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f96/aleksandrow-lodzki-zaginal-husky-131141/index3.html#post11763205"]Aleksandrów Łódzki zaginal husky[/URL][/B][/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [I]Witamy :loveu::loveu::loveu:[/I] Quote
Dozia_13 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Żnokilciu czasem cos sie dzieje nie tak, aby bylo lepiej...;) wracaj do nas szybciutko:cool3: Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 kfiatuszku ja tez ostatnio mam zle dni ale powoli wszystko przechodzi ;) trzymaj sie cieplutko :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Córcia ....czekam Tu na Ciebie :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wracaj już:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts