Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]cześć Wam dziewczątka :calus:

nie zjadł mnie żaden potwór piernikowy ani też Was nie olewam ....
ostatnio u mnie nie za ciekawie się dzieje, głównie w mojej głowie stąd ta nieobecność...
mam nadzieję że szybko się wszystko poukłada bo póki co nie mam na nic ochoty :roll:

wrócę do Was pewnie za kilka dni, mam nadzieję że w dobrym humorze
buziaki :loveu:
[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]cześć Wam dziewczątka :calus:

ostatnio u mnie nie za ciekawie się dzieje, głównie w mojej głowie stąd ta nieobecność...
mam nadzieję że szybko się wszystko poukłada bo póki co nie mam na nic ochoty :roll:

[/FONT][/COLOR][/B][/quote]

Ty lepiej mów o co cho a my pomożemy :cool3:

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=olive][FONT=Georgia]cześć Wam dziewczątka :calus:[/FONT][/COLOR][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie zjadł mnie żaden potwór piernikowy ani też Was nie olewam ....[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ostatnio u mnie nie za ciekawie się dzieje, głównie w mojej głowie stąd ta nieobecność...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mam nadzieję że szybko się wszystko poukłada bo póki co nie mam na nic ochoty :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wrócę do Was pewnie za kilka dni, mam nadzieję że w dobrym humorze[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]buziaki :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Trzymamy kciuki Żonkilcia kochanie :)

Posted

[quote name='Wyjątek']Ty lepiej mów o co cho a my pomożemy :cool3:[/quote]
[COLOR=Purple][B]nooo... dobrze gadasz! :cool3:
mów żonkilciu, co Ci tam na wątróbce leży ;)

pomogiemy:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]cześć Wam dziewczątka :calus:

[/FONT][/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żokilcia.....oby wsio się wyprostowało...wracaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Purple][B]żonkilciu...
[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]przepraszam za off...:roll:

ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-(

a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...)
psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął...
ale nie wiadomo, co z Garo...

proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim...

i podnoście wątek pliiiiisss....
[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f96/aleksandrow-lodzki-zaginal-husky-131141/index3.html#post11763205"]Aleksandrów Łódzki zaginal husky[/URL][/B][/COLOR]