Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no taaaaa Moja Córcia i zaś konflikty z prawem jak nie jedna red bule to druga straż wiejską tirami zabawia :evil_lol::evil_lol:

Nie ma to jak udana Rodzinka :evil_lol::evil_lol::multi: a wszystko to po mamusi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Żonkilciu :loveu::loveu:

Posted

witajcie wszystkie przy poniedziałku :multi::multi::loveu:

fakt, coś często zdarzają mi się podobne sytuacje i zawsze trafiamy na sympatycznych panów policjantów, którzy jeszcze pogadają i pośmieją się....chociaż teraz tylko jeden był taki sympatyczny, drugi stał z grobową miną i nic nie wydusił z siebie przez te 15 minut...dziwak jakiś :evil_lol:

Kiedyś przyjechał jakiś patrol do mnie i koleżanki bo siedziałyśmy na ławce i piłyśmy sok, a ktoś zgłosił że pijemy wino .... chcieli dać nam mandaty za niszczenie mienia bo siedziałyśmy na oparciu ławki...ale zaczeliśmy rozmowiać i okazało się że panowie z policji znają naszego dobrego kolegę, który jeszcze wtedy pracował w gdańskiej policji. Nie widzieliśmy go kupe czasu bo on mieszka 100km za gdańskiem więc spytałyśmy czy ma dzisiaj służbę a oni że tak, poszli do samochodu i wezwali jego patrol pod pretekstem że potrzebują wsparcia :evil_lol::evil_lol:
mandatu nie było :multi:

Posted

jbk, ja miałam raz okazje podmuchać w alkomat ale też miałam farta...bo akurat poszłam z koleżanką na wydmy siku wracając na plaże do znajomych zobaczyłyśmy że policja stoi z nimi więc siedziałyśmy cicho na wydmach i ani myślałyśmy wychodzić z krzaków :roflt:
każdy dmuchał wtedy i zgarnęli wszystkich :evil_lol:
jak to mówią....głupi ma zawsze szczęście :razz:

Jabco, przecież wiesz że to czysta przyjemność dla mnie :cool3:

Posted

heja heja :multi::multi::loveu:

wczoraj obmyśliłam plan działania, który dotyczy sterylizacji Salsy :)
otóż 9 marca będę szła na tygodniowy urlop i w tym czasie to się stanie :multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']heja heja :multi::multi::loveu:

wczoraj obmyśliłam plan działania, który dotyczy sterylizacji Salsy :)
otóż 9 marca będę szła na tygodniowy urlop i w tym czasie to się stanie :multi:

Jaka zdecydowana i stanowcza :)

Dzień dobry Ci :)