Alicja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no taaaaa Moja Córcia i zaś konflikty z prawem jak nie jedna red bule to druga straż wiejską tirami zabawia :evil_lol::evil_lol: Nie ma to jak udana Rodzinka :evil_lol::evil_lol::multi: a wszystko to po mamusi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Żonkilciu :loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Żonkila... dobrze, że Was nie gonili z tymi pałkami :cool3: :evil_lol: bo byście musieli szybko nauczyć się latać po tych red bullach :diabloti: buziaki niedzielne! :loveu: Quote
Wyjątek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hahah ale Ci policjanci musieli mieć gooopie miny :evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 cze Kfiatuszku do zobaczenia w piateczek :hand: Quote
BeaC Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :razz::razz::razz: to ja takk na wszelki wypadek żeby ci przypomnieć kto Ja:diabloti: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Fajną miałaś przygodę z red bullem ;) Witaj Żonkilcia przy poniedziałku :) Quote
Rybka_39 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Hahaha:lol: Żanćia Ty to masz zawsze jakieś fajne przygody:razz: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 witajcie wszystkie przy poniedziałku :multi::multi::loveu: fakt, coś często zdarzają mi się podobne sytuacje i zawsze trafiamy na sympatycznych panów policjantów, którzy jeszcze pogadają i pośmieją się....chociaż teraz tylko jeden był taki sympatyczny, drugi stał z grobową miną i nic nie wydusił z siebie przez te 15 minut...dziwak jakiś :evil_lol: Kiedyś przyjechał jakiś patrol do mnie i koleżanki bo siedziałyśmy na ławce i piłyśmy sok, a ktoś zgłosił że pijemy wino .... chcieli dać nam mandaty za niszczenie mienia bo siedziałyśmy na oparciu ławki...ale zaczeliśmy rozmowiać i okazało się że panowie z policji znają naszego dobrego kolegę, który jeszcze wtedy pracował w gdańskiej policji. Nie widzieliśmy go kupe czasu bo on mieszka 100km za gdańskiem więc spytałyśmy czy ma dzisiaj służbę a oni że tak, poszli do samochodu i wezwali jego patrol pod pretekstem że potrzebują wsparcia :evil_lol::evil_lol: mandatu nie było :multi: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Fajnie masz.... ja piłam piwo z bratem na ławce i nas zwinęli.... ;) Alkomat, mandat, te sprawy :) Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jestem ...chciałam podziękować za kawkę:loveu: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jbk, ja miałam raz okazje podmuchać w alkomat ale też miałam farta...bo akurat poszłam z koleżanką na wydmy siku wracając na plaże do znajomych zobaczyłyśmy że policja stoi z nimi więc siedziałyśmy cicho na wydmach i ani myślałyśmy wychodzić z krzaków :roflt: każdy dmuchał wtedy i zgarnęli wszystkich :evil_lol: jak to mówią....głupi ma zawsze szczęście :razz: Jabco, przecież wiesz że to czysta przyjemność dla mnie :cool3: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Normalnie masz farta, dziewczyno :) W czepku się urodziłaś?? Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):Normalnie masz farta, dziewczyno :) W czepku się urodziłaś?? nie, mówiłam że głupi ... :) :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jonQuilla napisał(a):nie, mówiłam że głupi ... :) :evil_lol::evil_lol: Głupi, albo pijany ;) Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 witajcie przybysze :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cześc ma kochana:multi: Ale fajne opowięsci i kawały czytałam:evil_lol: Quote
Selket Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 heja heja :multi::multi::loveu: wczoraj obmyśliłam plan działania, który dotyczy sterylizacji Salsy :) otóż 9 marca będę szła na tygodniowy urlop i w tym czasie to się stanie :multi: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jonQuilla']heja heja :multi::multi::loveu: wczoraj obmyśliłam plan działania, który dotyczy sterylizacji Salsy :) otóż 9 marca będę szła na tygodniowy urlop i w tym czasie to się stanie :multi: Jaka zdecydowana i stanowcza :) Dzień dobry Ci :) Quote
Recommended Posts