Dozia_13 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Musimy na nią poczekać... Może jak wszystko się ułozy no nam powie co sie stało Trzymaj się... Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Łatwo mówić, poczekać, a ja niecierpliwa jestem....... Zonkilciu, kochana moja, jak tam? Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [FONT=Georgia]cześć moje Wy Wy :calus::calus: dzięki, wszystkie jesteście kochane [/FONT][FONT=Georgia]:calus: u mnie już w sumie dobrze tylko tęskni mi się jeszcze za przyjaciółmi którzy wyjechali do szkocji, ale to nie przejdzie :roll: bardzo namawiali żebym też pojechała ale nie mogę...praca a po za tym Salsy też nie zostawie mamie na głowie....może jak skończę pierniczyć a oni tam nadal będą siedzieć to zapakuję psa do walizki i polecę do nich :evil_lol: póki co nie mogę się doczekać ich przyjazdu w kwietniu albo maju :) [/FONT][FONT=Georgia] obiecuję że Was poodwiedzam dziś albo jutro, nadrabiać wszystkiego nie będę bo zajęłby mi to wieki bo ONI pewnie nagadali strasznie :eviltong: zdjęcia jakieś wstawie też dzisiaj albo jutro :) po pracy wybiorę się z tą moją małą do lasu bo zima u Nas w pełni :multi: kilka dni temu spadło dużo śniegu i cały czas się trzyma bo mrozik, a do tego ślicznie słońce cały czas świeci...super pogoda, taką zimę to ja lubię :loveu: a i spacerek mi dobrze zrobi bo ostatnio nigdzie nie wybywam praktycznie :roll: całymi dniami w pracy bo koleżanka jest na urlopie więc siedzę w pracy sama, ludzi bardzo mało więc w zasadzie przez 8h. nie mam do kogo pyska otworzyć :angryy: jeszcze 1,5tyg. będę tak pracowała a później od 9 marca ja mam tydzień urlopa :multi: no i 9 marca welki dzień :cool3: w końcu zebrałam się w sobie i klamka zapadła... o 9:30 Salsa idzie na rozcięcie brzucha :) specjalnie chciałam być w domu jak będzie po sterylce dochodzić do siebie żeby mieć ją stale pod kontrolą :) aa i troszkę klikeruje z Salsą :eviltong: ale obawiam się że na mojego psa to nie podziała :evil_lol::evil_lol: w domu jest oki, robi wszystko...ale i bez tego wykonywała te polecenia :) któregoś dnia chciałam poćwiczyć na dworze ale z nią się nie da....ma w dupie ciasteczka nagrody za które w domu dałaby się zabić...nic na nią nie działa :) na spacerach ona ma swój świat --> patyk <-- i na tym się kończy próbowałam żeby patyk był nagrodą ale jak wezmę do ręki to powali się i ujada, jest na tym tak skupiona że nic do niej nie dociera :evil_lol: no ale z ciekawosci jeszcze będę próbować ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Żonkilcia ....nareszcie :calus:[/FONT] Quote
Dozia_13 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hejka. Fajnie, że już jesteście. Czekamy na foteczki Salsuni. Jejciu ja też bym chciała Elze wysterylizować... Ale niestety nie mogę:-( Quote
jonQuilla Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [FONT=Georgia]zaległe zdjecia :) wczoraj niestety zdjęć nie robiłam w lesie bo nawet Salsy nie spuściłam, dużo dzieci na sankach było :roll: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [FONT=Georgia]i na koniec takie o ... miłosne uściski :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
C&B Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jaka ona śliczna :loveu: Witamy się po raz pierwszy!:multi: Quote
taxelina Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Chodze sobie po dogo i widze Cie w roznych watkach wiec.. [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] lecę dalej składać wizyty :cool3: [/FONT] W ramach skladania wizyt zapraszam do nas :diabloti: A teraz na powaznie ide przejrzec Wasza galerie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Hej Cieszę się, że już wróciłaś :multi::multi::multi: Quote
Dozia_13 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 http://images38.fotosik.pl/64/2d434ad4af33b7cc.jpg Ale wy się kochacie:loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 "milosne usciski" sliczniaste :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [FONT=Georgia]no pewnie że się kochamy bo co lepszego mamy do roboty :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 http://img6.imageshack.us/img6/8662/dsc01857.jpg - o, nowy kolega ;)) Cześć Kwiatuszku!! Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Przyszłam Ci zanucić motyw z "dziecka Rosemary", męczy mnie od rana ;) Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Century Gothic]Jesteście:multi::multi::multi::multi: http://images41.fotosik.pl/65/5c76d182f50d01e9.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ufff bo już na brak kofeiny cierpiałam:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jesteście:multi::multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images41.fotosik.pl/65/5c76d182f50d01e9.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ufff bo już na brak kofeiny cierpiałam:evil_lol:[/FONT] A bez kofeiny nie ma życia ;) Quote
jonQuilla Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']A bez kofeiny nie ma życia ;) [FONT=Georgia] przyznajcie się a nie tak kręcicie że po prostu beze mnie nie ma życia :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]przyznajcie się a nie tak kręcicie że po prostu beze mnie nie ma życia :evil_lol::evil_lol:[/FONT] No dobra, już się nie wypieram.... bez Ciebie nie ma życia!! Tęskniłyśmy STRRRRRRASZNIE :) Quote
jonQuilla Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']No dobra, już się nie wypieram.... bez Ciebie nie ma życia!! Tęskniłyśmy STRRRRRRASZNIE :) [FONT=Georgia]ahhh jakie to szczere i nie wymuszone... :oops:[/FONT] [FONT=Georgia]ja również tęskniłam :loveu::loveu: zanudzę się w tej pracy :placz: pociesza mnie fakt że jeszcze troche ponad godzinkę :multi: zaczynam już odliczanie :cool1: [/FONT] Quote
Recommended Posts