Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Georgia]cześć moje Wy Wy :calus::calus:

dzięki, wszystkie jesteście kochane
[/FONT]
[FONT=Georgia]:calus:
u mnie już w sumie dobrze tylko tęskni mi się jeszcze za przyjaciółmi którzy wyjechali do szkocji, ale to nie przejdzie :roll:
bardzo namawiali żebym też pojechała ale nie mogę...praca a po za tym Salsy też nie zostawie mamie na głowie....może jak skończę pierniczyć a oni tam nadal będą siedzieć to zapakuję psa do walizki i polecę do nich :evil_lol:
póki co nie mogę się doczekać ich przyjazdu w kwietniu albo maju :)
[/FONT]
[FONT=Georgia]

obiecuję że Was poodwiedzam dziś albo jutro, nadrabiać wszystkiego nie będę bo zajęłby mi to wieki bo ONI pewnie nagadali strasznie :eviltong:
zdjęcia jakieś wstawie też dzisiaj albo jutro :)
po pracy wybiorę się z tą moją małą do lasu bo zima u Nas w pełni :multi:
kilka dni temu spadło dużo śniegu i cały czas się trzyma bo mrozik, a do tego ślicznie słońce cały czas świeci...super pogoda, taką zimę to ja lubię :loveu:
a i spacerek mi dobrze zrobi bo ostatnio nigdzie nie wybywam praktycznie :roll:
całymi dniami w pracy bo koleżanka jest na urlopie więc siedzę w pracy sama, ludzi bardzo mało więc w zasadzie przez 8h. nie mam do kogo pyska otworzyć :angryy: jeszcze 1,5tyg. będę tak pracowała a później od 9 marca ja mam tydzień urlopa :multi:

no i 9 marca welki dzień :cool3:
w końcu zebrałam się w sobie i klamka zapadła... o 9:30 Salsa idzie na rozcięcie brzucha :)
specjalnie chciałam być w domu jak będzie po sterylce dochodzić do siebie żeby mieć ją stale pod kontrolą :)

aa i troszkę klikeruje z Salsą :eviltong:
ale obawiam się że na mojego psa to nie podziała :evil_lol::evil_lol:
w domu jest oki, robi wszystko...ale i bez tego wykonywała te polecenia :)
któregoś dnia chciałam poćwiczyć na dworze ale z nią się nie da....ma w dupie ciasteczka nagrody za które w domu dałaby się zabić...nic na nią nie działa :) na spacerach ona ma swój świat --> patyk <-- i na tym się kończy
próbowałam żeby patyk był nagrodą ale jak wezmę do ręki to powali się i ujada, jest na tym tak skupiona że nic do niej nie dociera :evil_lol:
no ale z ciekawosci jeszcze będę próbować ;)

[/FONT]

Posted

Chodze sobie po dogo i widze Cie w roznych watkach wiec..

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
lecę dalej składać wizyty :cool3:
[/FONT]

W ramach skladania wizyt zapraszam do nas :diabloti:

A teraz na powaznie ide przejrzec Wasza galerie :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]przyznajcie się a nie tak kręcicie że po prostu beze mnie nie ma życia :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

No dobra, już się nie wypieram.... bez Ciebie nie ma życia!! Tęskniłyśmy STRRRRRRASZNIE :)

Posted

[quote name='jbk']No dobra, już się nie wypieram.... bez Ciebie nie ma życia!! Tęskniłyśmy STRRRRRRASZNIE :)

[FONT=Georgia]ahhh jakie to szczere i nie wymuszone... :oops:[/FONT]
[FONT=Georgia]ja również tęskniłam :loveu::loveu:

zanudzę się w tej pracy :placz:
pociesza mnie fakt że jeszcze troche ponad godzinkę :multi: zaczynam już odliczanie :cool1:
[/FONT]