jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 evaxon napisał(a):czipsikiem tez nie pogardze:razz: ale to na łonie natury :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A w czterech ścianach czipsiki nie?? Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):A w czterech ścianach czipsiki nie?? no na świeżym powietrzu smakują lepiej :roll: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No jaaa tu tyz o piffie.....dziołszki przeca post jest ...:diabloti::diabloti: nie przystoji to w tych 40 dniach spozywac uzywek alkuhulowych :diabloti: dziendoberek Kffiatuszkuu...dej pozor co nie odplyniesz przysłac Ci pontona ? :eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dzień dobry :) Przyszłam się przywitać i zapytać nieśmiało, kiedy zobaczymy jakieś fotusie Salsuni? Quote
jonQuilla Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 witam :loveu::loveu::multi: pontona? niii...ja wpław :evil_lol::evil_lol: no i u nas po śniegu, całymi dniami pada i na zmiane świeci słońce ;) czyli pogoda rewelacyjna :evil_lol::evil_lol: narobiłyście mi swoim gadaniem ochoty na piwo :eviltong::eviltong: a w sumie nie jedno bo do piwa też lubie drugie piwo :) :evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Tutaj tez dzis nie jestem pierwsza :( Quote
jonQuilla Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 deer_1987, jutro też jest dzień :) może jutro Ci się uda :cool3::cool3: jbk, nie wiem kiedy :roll: może w niedziele ale nie obiecuje w sobotę pewnie będę musiała zostać dłużej w pracy.... :placz::placz: chociaż jest nadzieja że koleżanka wypuści mnie normalnie bo w sumie i tak do niczego jej się nie przydam przy wysyłce dokumentów :roll: Quote
taxelina Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jutro nie.. wychodze przed 6 do pracy :( Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [CENTER]:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ooo hopnięta przyszła hopnąć więc i ja to zrobię :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: chociaż w sumie nie mam hopniętego humoru bo właśnie znajomy dał mi znać że moja psia miłość w poniedziałek jedzie do nowego domu :placz: moja red noska na którą mama nie chciała się zgodzić :roll: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cześć Zonkilciu kochana :)) A ja mam piwko na wieczór ;) Heinekenka ;)) Podzielę się, wskakuj w odrzutowiec i przyleć :) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witamy :loveu: cieszę się że psica znalazła domek :loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :razz::razz:i jak tam dziś praca po godzinach ?? Quote
taxelina Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 i jeszcze tu sie przywitam po pracy :D Quote
jonQuilla Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 witam :loveu::multi: pracy po godzinach nie było :multi::multi: zostałam wypuszczona mniej więcej normalnie :) Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='jonQuilla']witam :loveu::multi: pracy po godzinach nie było :multi::multi: zostałam wypuszczona mniej więcej normalnie :) No to chwała :) I jak się teraz czujesz? Quote
Tengusia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dawno mnie u ciebie nie bylo wiec przyszlam sie przywitac :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 dzień dobry :multi::multi::loveu: dobry bo wolny od pracy :) jeszcze tydzień i urlopik :multi: a teraz lecę dalej :) poodwiedzam Was później :cool3: Quote
Tengusia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dzien dobry :hand: dobry bo wolne i dlugi spacerek z piesami byl :multi: a gdzie na urlopik sie wybierasz ??? Quote
jonQuilla Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Tengusia']dzien dobry :hand: dobry bo wolne i dlugi spacerek z piesami byl :multi: a gdzie na urlopik sie wybierasz ??? u nas był średnio długi ale grunt że Salsa pobiegała :) nigdzie nie wybieram się na urlopik...będę odpoczywać w domu a Salsa w tym czasie będzie dochodzić do siebie po sterylizacji :) Quote
Selket Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Żonkilka :calus: :calus: Widziałam Salsunię:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts