jonQuilla Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Jaka zdecydowana i stanowcza :) Dzień dobry Ci :) już tyle czasu odwlekam że w końcu mam nadzieję że wszystko pójdzie tak jak sobie zaplanowałam :) Tobie również dzień dobry :):loveu: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 chciałam powiedzieć ze to chyba jakieś niedopatrzenie ale ja dzisiaj kawy nie dostałam:roll: Quote
jonQuilla Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple']chciałam powiedzieć ze to chyba jakieś niedopatrzenie ale ja dzisiaj kawy nie dostałam:roll: bo kofeina jest bardzo szkodliwa a ja o Ciebie dbam :) :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']To bezkofeinową poprosimy, jak też chcę! jutro rano zobaczę co da się zrobić bo dzisiaj już za późno na picie jakiejkolwiek kawki :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :razz::razz: dlaczego Mnie tu dzisiaj nie było :hmmmm: a ja przed chwilka skończyłam kawusię :roll: Quote
mar....ka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 to ja jutro też o kawkę poproszę, kofeinową oczywiście (nie nie karmię piersią, jestem wyrodną matką:diabloti:) Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jonQuilla']bo kofeina jest bardzo szkodliwa a ja o Ciebie dbam :) :loveu: Taaa jak diler - najpierw za darmo a jak się uzależnię to kasę będziesz trzepać:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 dzień dobry :multi::loveu: Jabco, nie no ja nigdy, przenigdy...kasa jest feee :evil_lol: Majoka, dobra dla Ciebie z kofeinką raz :) Mamcia, nie pij tak późno kawki :mad: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Żonkilka............oki mi sie zamykają....chyba bezkofeinową mi dałaś:roll: Quote
jbk Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mam właśnie herbatkę pu-ehr cytrynową zamiast kawy :) Profanacja, czyż nie? Ale boję się trochę, że kawa spowodowałaby powrót nad muszlę.... Quote
Selket Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Żonkilka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja nie wybrzydzam ...byle była kawa dobra i mocna :p Quote
jonQuilla Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 haaa! :) już jutro zaczyna mi się weekend :multi::multi: dopiero w poniedziałek idę do pracy więc na pewno znajdę czas żeby iść z Salsą na spacer i napstrykać troszkę zdjęć :):):) bo pewnie już zapomnieliście jak Salsa wygląda :eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='jonQuilla']haaa! :) już jutro zaczyna mi się weekend :multi::multi: dopiero w poniedziałek idę do pracy więc na pewno znajdę czas żeby iść z Salsą na spacer i napstrykać troszkę zdjęć :):):) bo pewnie już zapomnieliście jak Salsa wygląda :eviltong::eviltong: Ja nie zapomniałam, bo takiej pięknej mordeczki nie da się zapomnieć ;)) A weekend będzie cudowny, bo se jadę do Jabcokowej :) YEAH! Quote
jonQuilla Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='jbk']Ja nie zapomniałam, bo takiej pięknej mordeczki nie da się zapomnieć ;)) A weekend będzie cudowny, bo se jadę do Jabcokowej :) YEAH! wpadnij po drodze po mnie :) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='jonQuilla'] bo pewnie już zapomnieliście jak Salsa wygląda :eviltong::eviltong: trafne spostrzeżenie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='jonQuilla']wpadnij po drodze po mnie :) :evil_lol: Nie ma problemu, tylko wyprowadzę odrzutowiec z hangaru ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witamy serdecznie :multi: Na fotki to ja chętna :loveu: Quote
e.v.a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 dzien dobry bardzo :D co z tymi fotkami??:cool1::diabloti: Quote
Recommended Posts