e.v.a Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 aaaahahahhaha jaki bałwan wypas :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc dziewuchy :loveu: Quote
halgre Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Fajniste zdjęcia :loveu::loveu::loveu: http://images36.fotosik.pl/65/1abb592733378804.jpg - :multi::multi::multi: Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witam się Żonkilciu :) Jak spędzasz dzisiejszy dzień?? Quote
jonQuilla Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [FONT=Georgia]witam Was :multi::multi::loveu: a co ja mogę dzisiaj robić.... do pracy, z pracy itd. :roll: już chcę ten urlop bo nie wytryzmam :angryy: [/FONT] Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam Was :multi::multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]a co ja mogę dzisiaj robić....[/FONT] [FONT=Georgia]do pracy, z pracy itd. :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]już chcę ten urlop bo nie wytryzmam :angryy:[/FONT] No ale dziś ostatki, nie idziesz na śledzika?? Quote
jonQuilla Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='jbk']No ale dziś ostatki, nie idziesz na śledzika?? [FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: kiedy ja mam iść na te ostatki :) po pracy mi się nie chce...zresztą na drugi dzień znów do pracy...do dupy taka robota :)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu:śliczne http://images41.fotosik.pl/65/5c76d182f50d01e9.jpg[/FONT] Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: kiedy ja mam iść na te ostatki :) po pracy mi się nie chce...zresztą na drugi dzień znów do pracy...do dupy taka robota :)[/FONT] Co to znaczy się nie chce?? Ja po pracy mam angielski nawet i jeszcze mi się chce na śledzika ;) A jutro też do pracy ;) Quote
zuzolandia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: kiedy ja mam iść na te ostatki :) po pracy mi się nie chce...zresztą na drugi dzień znów do pracy...do dupy taka robota :)[/FONT] taaaa zycie moja droga zycie :eviltong::eviltong::eviltong: ja mam o tyle dobrze ze moge byc jednoczesnie w pracy i poszalec na imprezce :multi::multi:....pracujac w weekend zawsze cosik sie tam skroji ...stoliki idą na bok muzyka na full i heja ...:evil_lol::evil_lol: śledzikowe pozdrowionka :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [FONT=Georgia]koleżanka chciała żebym przyjechała do niej na śledzika ale byłabym w sopocie o 21 około, posiedziałabym z 3 godziny i musiałabym wracać a ja nie lubię być ograniczona czasem bo wtedy zła jestem zawsze że czas do domu się zwijać :angryy: ale za to wróciłam z pracy do domu i zastałam moją rodzinkę przy śledziku...wypiłam sobie z nimi drinka więc uważam śledzika za opitego :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rybka lubi pływać ..... a ja se zapomniałam ze dziś cza śledzia zalać :evil_lol: i ani popitki nie było ani śledzika :p[/FONT] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja byłam u kumpeli, zjadłyśmy z sześć rodzajów śledzika, zapiłyśmy piwem i spać ;)) Cześć Kwiatuszku :) Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 DżoŁana to ty ze mną wczoraj byłaś? ja miałam dokładnie taki sam scenariusz:evil_lol: Cześć Kwiatuszku:loveu: Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :hmmmm: a od kiedy to na ostatni sledzika sie jada??:hmmmm: Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):A kiedy?? W ostatki się właściwie pije, a śledzik do towarzystwa :) aaaa :grin: ostatnio nei kumata jestem:evil_lol: moze dlatego ze nie lubie jesc sledzi i pic:roll: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 evaxon napisał(a)::hmmmm: a od kiedy to na ostatni sledzika sie jada??:hmmmm: A kiedy?? W ostatki się właściwie pije, a śledzik do towarzystwa :) Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 evaxon napisał(a):aaaa :grin: ostatnio nei kumata jestem:evil_lol: moze dlatego ze nie lubie jesc sledzi i pic:roll: Sledzi nie lubisz??? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):Sledzi nie lubisz??? :crazyeye: lubie ale na kolacje nie do woodki :roll::roll::roll: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 evaxon napisał(a):lubie ale na kolacje nie do woodki :roll::roll::roll: A kto mówił o wódce? Ja piłam piwo :) Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):A kto mówił o wódce? Ja piłam piwo :) eee do piwa tym bardziej nie lubie :roll: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 evaxon napisał(a):eee do piwa tym bardziej nie lubie :roll: To co lubisz do piwa? Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):To co lubisz do piwa? drugie piwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 evaxon napisał(a):drugie piwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: W sumie ja też uważam, że trzeba zawsze do pary :) Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):W sumieja też uważam, że trzeba zawsze do pary :) czipsikiem tez nie pogardze:razz: ale to na łonie natury :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts