Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam Was :multi::multi::loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]a co ja mogę dzisiaj robić....[/FONT]
[FONT=Georgia]do pracy, z pracy itd. :roll:[/FONT]

[FONT=Georgia]już chcę ten urlop bo nie wytryzmam :angryy:[/FONT]

No ale dziś ostatki, nie idziesz na śledzika??

Posted

[quote name='jbk']No ale dziś ostatki, nie idziesz na śledzika??

[FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: kiedy ja mam iść na te ostatki :) po pracy mi się nie chce...zresztą na drugi dzień znów do pracy...do dupy taka robota :)[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: kiedy ja mam iść na te ostatki :) po pracy mi się nie chce...zresztą na drugi dzień znów do pracy...do dupy taka robota :)[/FONT]

Co to znaczy się nie chce?? Ja po pracy mam angielski nawet i jeszcze mi się chce na śledzika ;) A jutro też do pracy ;)

Posted

jonQuilla napisał(a):

taaaa zycie moja droga zycie :eviltong::eviltong::eviltong:

ja mam o tyle dobrze ze moge byc jednoczesnie w pracy i poszalec na imprezce :multi::multi:....pracujac w weekend zawsze cosik sie tam skroji ...stoliki idą na bok muzyka na full i heja ...:evil_lol::evil_lol:

śledzikowe pozdrowionka :loveu:

Posted

[FONT=Georgia]koleżanka chciała żebym przyjechała do niej na śledzika ale byłabym w sopocie o 21 około, posiedziałabym z 3 godziny i musiałabym wracać a ja nie lubię być ograniczona czasem bo wtedy zła jestem zawsze że czas do domu się zwijać :angryy:

ale za to wróciłam z pracy do domu i zastałam moją rodzinkę przy śledziku...wypiłam sobie z nimi drinka więc uważam śledzika za opitego :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rybka lubi pływać ..... a ja se zapomniałam ze dziś cza śledzia zalać :evil_lol: i ani popitki nie było ani śledzika :p[/FONT]

Posted

jbk napisał(a):
A kiedy?? W ostatki się właściwie pije, a śledzik do towarzystwa :)

aaaa :grin: ostatnio nei kumata jestem:evil_lol: moze dlatego ze nie lubie jesc sledzi i pic:roll:

Posted

evaxon napisał(a):
:hmmmm: a od kiedy to na ostatni sledzika sie jada??:hmmmm:

A kiedy?? W ostatki się właściwie pije, a śledzik do towarzystwa :)

Posted

evaxon napisał(a):
aaaa :grin: ostatnio nei kumata jestem:evil_lol: moze dlatego ze nie lubie jesc sledzi i pic:roll:

Sledzi nie lubisz??? :crazyeye: