apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Alicja napisał(a):Supcio że będziesz świadkową na ślubie siostry ....ja mam jedną siostrę ...ale jej TZ też ma tylko siostrę i ONA MUSIAŁA:diabloti: być świadkiem ... więc nigdy nie byłam :shake:i już na pewno nigdy nie będę u nikogo , bo w tym wieku już sie chyba nie bierze na świadka :roll:za staram :diabloti: Salsunia dorosleje i fajnie ze zaczyna sama zostawać :multi:No jak nie bedziesz......bedziesz.....u Klockowej:diabloti: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jonQuilla napisał(a):powiedziałam jej jeszcze że jak się rozmyśli to nie będę miała żalu :) :evil_lol::evil_lol: tez mi powiedziała że jestem Goopia i że rozmyślac się nie ma zamairu ;) a wie przecież że ja nie lubie takich publicznych wystąpień :evil_lol: Eeee ja to bym Cię jeszcze poprosiła o wygłoszenie toastu:diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Gdybym miała wznieść toast to byłby jeden wielki bełkot :) :evil_lol: jbk, bo ja tutaj jestem tajniakiem :diabloti::diabloti: a tutaj coś do pośmiania :) uwielbiam kabarety gdzie jadą na żywca i sami nie wyrabiają ze śmiechu :evil_lol: Kabaret Neonówka - niebo (wpadka) - Joe Monster) Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Jezdem! Obecna!:p jo tyz jo tyz :multi::multi: Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):jo tyz jo tyz :multi::multi: i jaaaa:grins: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No paczaj...łażą za mną gęsiego:evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):A ja zamykam tą cała wycieczkę:diabloti: Ja zamykam, ja! Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Ja zamykam, ja!Ty nie możesz nie masz kluczy:roll: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Ty nie możesz nie masz kluczy:roll: Jak to nie mam, piętnaście sztuk mam przy sobie! Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Jak to nie mam, piętnaście sztuk mam przy sobie! ale nie takie jak trzeba.....jedyny klucz mam Ja:diabloti: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 apple napisał(a):ale nie takie jak trzeba.....jedyny klucz mam Ja:diabloti: Ja się tak nie bawię, biorę swoje grabki i idę do innej piaskownicy :obrazic: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 witam :multi::loveu: dziewczynki proszę mi tutaj grzecznie się zachowywać i nie wykłócać bo będzie lanie :mad: wczoraj dopiero odzyskałam internet w pracy bo zrestartował nam komputer Pan w Toruniu :multi: ale zamula tak że nie chce mi się siedzieć :roll: dzisiaj wieczorem moja siostra wylatuje więc wszystko wróci do normy, znów będę miała czas żeby posiedzieć na dogo i Was odwiedzać :eviltong: Quote
Wyjątek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No wraaaaacaj wracaj juz do nas :multi::multi: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jonQuilla napisał(a):witam :multi::loveu: dziewczynki proszę mi tutaj grzecznie się zachowywać i nie wykłócać bo będzie lanie :mad: wczoraj dopiero odzyskałam internet w pracy bo zrestartował nam komputer Pan w Toruniu :multi: ale zamula tak że nie chce mi się siedzieć :roll: dzisiaj wieczorem moja siostra wylatuje więc wszystko wróci do normy, znów będę miała czas żeby posiedzieć na dogo i Was odwiedzać :eviltong: Jesteśmy PRAWIE zupełnie grzeczne ;)) Czyli od jutra Cię mamy dla siebie?? Quote
emdziolek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 .....................................:diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :multi::multi::multi:Moja pierniczkowa Córcia :loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 apple napisał(a):No jak nie bedziesz......bedziesz.....u Klockowej:diabloti: :roll:.... eee no so ty Quote
basia2202 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 apple napisał(a):ale nie takie jak trzeba.....jedyny klucz mam Ja:diabloti: a jak nazbierasz dużo kluczy, to... :cool3: .... zostaniesz cieciem :turn-l: witaj żonkilcio! słońce moje! :calus: :loveu: ściskam mocno Ciebie i pannę czworonożną :) Quote
Tengusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [CENTER]jeszcze tutaj nie przechwalalam sie ze mam urlopik :diabloti::diabloti::diabloti:[/CENTER] Quote
jonQuilla Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 witam witam :multi::multi: ja to mam szczęście :evil_lol::evil_lol: Poszłam dzisiaj ze znajomymi do pubu na piwo, wypiliśmy po jednym a później wpadlismy na pomysł żeby wypić gdzieś w plenerze jeszcze po Red Bullu...takim sposobem usiedliśmy pod centrum handlowym z puszeczkami i rozmawialiśmy. Ochroniarz przeszedł się po parterze centrum żeby nas zobaczyć i jakieś 10 minut po tym zajechał duży radjowóz, wysiadło dwóch policjantów, wzięli pałki i idą w naszą stronę. Jeden śmiejąc się bo już widział że mamy energy drinki tylko, powiedział dobry wieczór na co grzecznie odpowiedzieliśmy...rozmowa mniej więcej tak przebiegła... - co tu się wyprawia? - nic - jak nic, mieliśmy zgłoszenie o przestępstwie ....co państwo pijecie - Red bulle - nie no nie ma ich nawet co legitymować (śmiech) - mogą panowie spisywać - nie bo jeszcze wyjdzie że jestescie poszukiwani odeszedł na kawałek i przez to swoje łoki toki mówi - nie ma przestępstwa - jak to nie ma? - energy drinki zarówno on jak i Ci po drugiej stronie łoki toki zaczeli się śmiać :) :evil_lol: jeszcze chwile porozmawialiśmy i sobie poszli życząc nam dobrej nocy :) a my im więcej takich zgłoszeń jak to :) za każdym razem to samo... nie można nawet spokojnie wieczorem posiedzieć :evil_lol: Quote
Recommended Posts