Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie jestem nerwus i jestem przemiła :)
nie lubię tylko chamstwa :evil_lol::evil_lol:
on był taki agresywny...a przecież Salsa jest taka młoda, muszę ją strzec przed takimi cwaniaczkami ;) :eviltong:

Klient w burdelu nie był zadowolony z usług jednej z pracownic i wzbraniał się zapłacić pełną należność.Jako że nie najmłodsza już panienka nalegała i nie była skłonna do ugody, spór znalazł swój finał przed sądem.
Prowadzący sprawę sędzia już na wstępie stwierdził lekko strapiony:
- Szanowni Państwo, mamy pewien problem. Dzisiaj mamy u nas w sądzie "Dzień otwartych drzwi" i za chwilę pojawi się tu na sali wycieczka z gimnazjum. W związku z tym proszę, ze względu na młodzież, o założenie,że dzisiejsza sprawa ma charakter nie obyczajowy a mieszkaniowy. Czyli,mówiąc krótko, chodzi o lokal do wynajęcia...
Stronom procesu nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z sugestią sędziego i już po chwili, w obecności młodzieży, zaczyna się przesłuchanie stron. Zagaja sędzia:
- Oskarżony, proszę nam wyjaśnić, dlaczego nie uiścił pan opłatyza wynajęty lokal?
- Proszę Wysokiego Sądu - tłumaczy klient - wbrew zapewnieniom wynajmującej okazało się, że chodzi tu o zaniedbany lokal w starym budownictwie,o typowo dużym metrażu i nadmiernej wilgoci.
- To są znaczące zarzuty -posumował sędzia -co druga strona na to?
- Proszę sądu - zaczęła prostytutka - to że mój lokal to żadna "nówka" to widział lokator jeszcze przed wprowadzeniem. Ale wypraszam sobie mówić tu o jakiejś ruinie!. Wilgoć pojawiła się już po tym jak lokator się wprowadził, a zarzut że lokal zbyt obszerny to czysta kpina. Widział kto za duże mieszkanie?!. Meble, po prostu, za małe ze sobą przytaszczył!!!

Posted

[quote name='jonQuilla']

Klient w burdelu nie był zadowolony z usług jednej z pracownic i wzbraniał się zapłacić pełną należność.Jako że nie najmłodsza już panienka nalegała i nie była skłonna do ugody, spór znalazł swój finał przed sądem.
- Szanowni Państwo, mamy pewien problem. Dzisiaj mamy u nas w sądzie "Dzień otwartych drzwi" i za chwilę pojawi się tu na sali wycieczka z gimnazjum. W związku z tym proszę, ze względu na młodzież, o założenie,że dzisiejsza sprawa ma charakter nie obyczajowy a mieszkaniowy. Czyli,mówiąc krótko, chodzi o lokal do wynajęcia...
Stronom procesu nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z sugestią sędziego i już po chwili, w obecności młodzieży, zaczyna się przesłuchanie stron. Zagaja sędzia:
- Oskarżony, proszę nam wyjaśnić, dlaczego nie uiścił pan opłatyza wynajęty lokal?
- Proszę Wysokiego Sądu - tłumaczy klient - wbrew zapewnieniom wynajmującej okazało się, że chodzi tu o zaniedbany lokal w starym budownictwie,o typowo dużym metrażu i nadmiernej wilgoci.
- Proszę sądu - zaczęła prostytutka - to że mój lokal to żadna "nówka" to widział lokator jeszcze przed wprowadzeniem. Ale wypraszam sobie mówić tu o jakiejś ruinie!. Wilgoć pojawiła się już po tym jak lokator się wprowadził, a zarzut że lokal zbyt obszerny to czysta kpina. Widział kto za duże mieszkanie?!. Meble, po prostu, za małe ze sobą przytaszczył!!!

buahahahahahahahaha o qrw.... :grin: buahahahaha

Posted

[quote name='jonQuilla']nie jestem nerwus i jestem przemiła :)
nie lubię tylko chamstwa :evil_lol::evil_lol:
on był taki agresywny...a przecież Salsa jest taka młoda, muszę ją strzec przed takimi cwaniaczkami ;) :eviltong:

Buhahahahahaha...sisko.....popuściłam........:roflt:

Posted

bez obaw....
nic mi się nie stało :eviltong:
pisałam że moja siostra przylatuje i będę tutaj rzadkim gościem przez ten czas kiedy będzie... mamy mało czasu dla siebie a przyjechała jedynie na tydzień :roll:
a ma mnóstwo spraw do załatwienia, głównie te związane ze ślubem bo w lipcu wychodzi za mąż :)
i tutaj właśnie mnie zaskoczyła :) poprosiła mnie dzisiaj czy bym nie została jej świadkową :crazyeye: byłam przekonana że weźmie starszą siostrę :)

- Kasia, zostaniesz świadkową na moim ślubie?
- a właściwie co świadkowa robi?
- siedzi i ładnie wygląda
- oo i z tym drugim będzie wielki problem

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W niedziele były chrzciny Zuzi :)
Salsa została sama z dziadkiem w domu...ja wyszłam około 11 z domu bo jeszcze szłam do siostry itd. a później od razu do kościoła i na obiad. Moja ciocia wychodziła z domu jako ostatnia i Salsę zamknęła w pokoju u mojej mamy żeby nie szła do dziadka i po nim nie skakała. Sama siedziała dwie godziny, ja po obiedzie pobiegłam do domu żeby z nią wyjść i ku mojemu zaskoczeniu była tylko lekko ściana obskrobana ale to tam pikuś :)
Wyszłam z nią na dwór i zamknęłam znów w pokoju....ale standardowo zaczęła szczekać bo tak jest zawsze kiedy to ja ją zamykam, no i została jeszcze na godzinę sama. Moja ciocia później wróciła do domu żeby dziadek już sam nie był i powiedziała że widocznie dziadek słyszał jak ona ujada, wstał i ją wypuścił to już potem leżała u niego w pokoju ale i tak jestem zadowolona z niej że nic nie pogryzła :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']bez obaw....

- Kasia, zostaniesz świadkową na moim ślubie?
- a właściwie co świadkowa robi?
- siedzi i ładnie wygląda
- oo i z tym drugim będzie wielki problem

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Goopia:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Goopia:evil_lol:

powiedziałam jej jeszcze że jak się rozmyśli to nie będę miała żalu :) :evil_lol::evil_lol:
tez mi powiedziała że jestem Goopia i że rozmyślac się nie ma zamairu ;)
a wie przecież że ja nie lubie takich publicznych wystąpień :evil_lol:

Posted

Supcio że będziesz świadkową na ślubie siostry ....ja mam jedną siostrę ...ale jej TZ też ma tylko siostrę i ONA MUSIAŁA:diabloti: być świadkiem ... więc nigdy nie byłam :shake:i już na pewno nigdy nie będę u nikogo , bo w tym wieku już sie chyba nie bierze na świadka :roll:za staram :diabloti:

Salsunia dorosleje i fajnie ze zaczyna sama zostawać :multi:

Posted

Alicja napisał(a):
Supcio że będziesz świadkową na ślubie siostry ....ja mam jedną siostrę ...ale jej TZ też ma tylko siostrę i ONA MUSIAŁA:diabloti: być świadkiem ... więc nigdy nie byłam :shake:i już na pewno nigdy nie będę u nikogo , bo w tym wieku już sie chyba nie bierze na świadka :roll:za staram :diabloti:

Salsunia dorosleje i fajnie ze zaczyna sama zostawać :multi:

Alusia! Jak będę brać ślub, to będziesz moją świadkową!