jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']http://img91.imageshack.us/img91/5258/dsc08383.jpg świetne :evil_lol: to co ja mam powiedzieć taki misiol :cool3:ale u mnie naszczęscie jest przeciwnie ja bym chciała spać z Bartim ale jemu jest za gorąco na łóżku i niewejdze :roll::evil_lol:za to Amiś to urodzny kanapowiec :multi: U nas podobnie, psom za ciepło :) Quote
jonQuilla Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 dzień dobry :multi::multi::loveu: dzisiaj ostatni dzień samotności w pracy :cool3::cool3: oby szybko zleciało :) :eviltong: Quote
jonQuilla Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='agbar']dzien dobry:) Zauwazylam wczoraj Zonkilku ,ze wychylasz glowke z ziemi na mym ogrodecku:evil_lol: witam :) :multi: a no widzisz bo ja takie ciekawskie stworzenie że zawsze wychylam główkę ;) :evil_lol: zdjęcie z 17 lutego :) Quote
agbar Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 dzien dobry:) Zauwazylam wczoraj Zonkilku ,ze wychylasz glowke z ziemi na mym ogrodecku:evil_lol: Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ale narobiłaś! Książki cztery właśnie kupiłam w Merlinie! Quote
Szarik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Cześć kochana! :loveu: :multi: :loveu: Jak tam w pracy? Widziałam zdresowaną Salsę - biedny piesek :shake: :diabloti: A wiesz co ja mam w garażu? :diabloti: 30 5-litrowych puszek Heinekena :diabloti: :popcorn: No, to chluśniem bo uśniem! :cool3: Quote
jonQuilla Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 jbk, a pochwal się jakie ksiązki nabyłaś :) Szarikowa, Ty nie pytaj jak w pracy tylko ratuj mnie... dzisiaj cały dzień zapieprz mam :roll: już mam dość ludzi, ich wydziwiania i ciągłych pytań o to samo :angryy: mam zdecydowanie zły humor i boli mnie głowa...oszaleje tutaj :placz::placz: a i napiłabym się tego piwa...takie zimniutkie :loveu::loveu: kusisz tylko :evil_lol: no to chlup w ten głupi dziób :popcorn: Quote
Szarik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='jonQuilla'] Szarikowa, Ty nie pytaj jak w pracy tylko ratuj mnie... dzisiaj cały dzień zapieprz mam :roll: już mam dość ludzi, ich wydziwiania i ciągłych pytań o to samo :angryy: mam zdecydowanie zły humor i boli mnie głowa...oszaleje tutaj :placz::placz: a i napiłabym się tego piwa...takie zimniutkie :loveu::loveu: kusisz tylko :evil_lol: no to chlup w ten głupi dziób :popcorn: Trzymaj się kochana, nigdzie nie ma łatwo :calus: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Szarik napisał(a):Trzymaj się kochana, nigdzie nie ma łatwo :calus: wiem, wiem że nigdzie :) ale już tylko dziś i jutro :multi::multi: i będzie o wiele lżej teraz bo koleżanka wraca z urlopu także nudy w pracy nie będzie a i z klientami sama nie będę musiała się użerać :multi: to było wyczerpujące 2 i pół tygodnia :) po takim maratonie już na sam dźwięk otwieranych drzwi miałam ochotę strzelić sobie w łeb :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kupiłam ;) 1. Czarownice z Salem Falls 2. Dziewiętnaście minut 3. Jak z obrazka 4. Świadectwo prawdy Quote
Tengusia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jonQuilla napisał(a):jbk, a pochwal się jakie ksiązki nabyłaś :) Szarikowa, Ty nie pytaj jak w pracy tylko ratuj mnie... dzisiaj cały dzień zapieprz mam :roll: już mam dość ludzi, ich wydziwiania i ciągłych pytań o to samo :angryy: mam zdecydowanie zły humor i boli mnie głowa...oszaleje tutaj :placz::placz: a i napiłabym się tego piwa...takie zimniutkie :loveu::loveu: kusisz tylko :evil_lol: no to chlup w ten głupi dziób :popcorn: skad ja to znam :placz: Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 czesc gilku:loveu::loveu: ja jutro poprosze takie pyszne sniadanko jakie japkowej dalas :loveu: okolo 8 okii?? Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a):czesc gilku:loveu::loveu: ja jutro poprosze takie pyszne sniadanko jakie japkowej dalas :loveu: okolo 8 okii?? witaj córcia :loveu: ja poprosze tylko zapiekanki :p Quote
jbk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 To ja reflektuje na tosty ;) Jak juz tak mozna sobie wybrac ;) Quote
jonQuilla Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 witajcie :multi::multi::loveu: to może łatwiej będzie jak ja zaproszę wszystkich na jutrzejsze śniadanko do siebie co? :cool3::cool3: no więc idę już teraz zacząć je szykować żeby każdy znalazł coś dobrego dla siebie :evil_lol::evil_lol: Chillout :) Quote
taxelina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 O i tu sie przywitam :D Ooo pierwsza sie zalapalam na sniadanko (jeszcze nie ma nawet samego sniadanka :P) to biore wszystko!!! Quote
jonQuilla Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jestem ze śniadaniem :) zapiekanki tosty i kanapeczki ;) smacznego :) Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Żonkilcia, Kwiatuszku kochany, jak Ty nas rozpieszczasz!! Normalnie się wzruszyłam :)) Quote
cropka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wpadłam po długiej przerwie, a tu taka uczta :laugh2_2: Jaki luzak z Salsy :evil_lol: http://img8.imageshack.us/img8/7686/dsc00665c.jpg Quote
e.v.a Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 jbk napisał(a):Żonkilcia, Kwiatuszku kochany, jak Ty nas rozpieszczasz!! Normalnie się wzruszyłam :)) :loveu: ja tez jeszcze kaffa by sie przydała jakas :siara: Quote
Recommended Posts