Dozia_13 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Hejka... Ja też kiedyś dorwałam się do ksiażke "Autobiografia pekosańskiej dziwczyny" przeczytalam ja w 3dni. No to życzymi mile spedzonego sylwka:multi::multi::multi::multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 OO to fajnie się masz:razz: Życzę Ci miłej i udanej Sylwestrowej zabawy :loveu: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Cześć Kwiatuszku :) Wypijesz moje zdrowie na tej imprezce? Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cześć Zonkilciu :) Dziś zaczyna się normalne życie.......... Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy Was w Nowym Roku! :laola: życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaków :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: Quote
jbk Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Alicja']:razz:Córcia ...kiedy wracasz :hmmmm: Chyba dzisiaj ;) Quote
Selket Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kwiatuszkowa, wracaj już do nas:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 już wróciłam :multi::multi::multi: wyjazd był jak najbardziej udany :cool3::cool3: wypoczęłam i nie chciało mi się wracać...tam jest taka cisza i spokój :) cały czas mróz był więc jezioro było zamarznięte całe i sobie po nim dreptaliśmy :) szkoda tylko że dopiero wczoraj śnieg spadł :) sylwestra spędziłam w małym gronie znajomych ale za to najbliższych także nie ma na co narzekać :) później Was poodwiedzam bo teraz czekam na koleżankę a potem idziemy jeszcze się przejść :cool3: Quote
AngelsDream Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='jonQuilla']już wróciłam :multi::multi::multi: wyjazd był jak najbardziej udany :cool3::cool3: wypoczęłam i nie chciało mi się wracać...tam jest taka cisza i spokój :) cały czas mróz był więc jezioro było zamarznięte całe i sobie po nim dreptaliśmy :) szkoda tylko że dopiero wczoraj śnieg spadł :) sylwestra spędziłam w małym gronie znajomych ale za to najbliższych także nie ma na co narzekać :) później Was poodwiedzam bo teraz czekam na koleżankę a potem idziemy jeszcze się przejść :cool3: To dobrze, że się udało. :) Quote
Tengusia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ciesze sie twoim zadowoleniem :calus: :calus: :calus: bo mi to kiepsko sie roczek zaczyna ... ech moze pozniej bedzie lepiej :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
jonQuilla Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 czy tego chcecie czy nie... troszkę zdjęć z wyjazdu :) nie są uporządkowane dlatego też będą raz bez śniegu a raz ze śniegiem :eviltong::eviltong: kolega siłą mnie na lód wciągał bo bałam się wejść :) z koleżanką uknułyśmy plan żeby obsypać kolegę śniegiem kiedy będzie tylko w spodniach :) otóż to są efekty zabawy :evil_lol: dzisiaj rano :) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cieszę się że Ci się wyjazd udał :loveu: http://images33.fotosik.pl/435/0fa8683e08475761.jpg Pięknie ;) Quote
jonQuilla Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 piesek ze zdjęć to Aza :) suka mojej przyjaciółki Quote
Tengusia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 piekne zdjecia, bije z nich ta cisza i spokoj niesamowite :loveu: zazdroszcze i to bardzo ... oj przydaloby mi sie wlasnie takie wyciszenie :shake: a piesek sliczny ... kiedys bede miec takiego wilczka :loveu: Quote
Selket Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Żonkilka:multi::multi::multi::multi: Myślałam, że to ogniskowe kiełbaski:oops: http://images48.fotosik.pl/45/14e068942268bee3.jpg Quote
jonQuilla Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Tengusia']piekne zdjecia, bije z nich ta cisza i spokoj niesamowite :loveu: zazdroszcze i to bardzo ... oj przydaloby mi sie wlasnie takie wyciszenie :shake: trzeba było mówić to bym Cię zabrała ze sobą :cool3: a piesek sliczny ... kiedys bede miec takiego wilczka :loveu: ja też uwielbiam wilczki :loveu::loveu: ale ten nam napędził niezłego stracha :roll: Aza to wiekowy piesek który ma problemy ze stawami od bardzo dawna. Jakieś półtora miesiąca temu miała operacje bo miała ropomacicze. Bardzo przez to schudła (ważyła 22kg) i częściowo zanikły jej mięśnie w tylnych łapach. Od operacji przytyła ale łapy ma nadal bardzo słabe i pilnować jej trzeba żeby ich nie przeciążała. Zajechaliśmy na domek, koleżanka otworzyła drzwi i Aza od razu wybiegła na pole, zaczęła ją gonić ale nie chciała dać się złapać. Dopiero po dłuższej chwili udało jej się i od razu do domu. Suka powaliła się na kanape a potem chcąc z niej zejść spadła i nie mogła w ogóle ustać. Dopiero na drugi dzień zaczęła w miare normalnie chodzić ale się potykała, z czasem już było coraz lepiej ale co nas nastraszyła to nastraszyła. [quote name='Selket']Żonkilka:multi::multi::multi::multi: Myślałam, że to ogniskowe kiełbaski:oops: http://images48.fotosik.pl/45/14e068942268bee3.jpg mogą być to kiełbaski jak chcesz :) Quote
Recommended Posts