Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka... Ja też kiedyś dorwałam się do ksiażke "Autobiografia pekosańskiej dziwczyny" przeczytalam ja w 3dni. No to życzymi mile spedzonego sylwka:multi::multi::multi::multi:

Posted

Witamy Was w Nowym Roku!
:laola:

życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;)
życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste
i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:)
wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaków :loveu:

:tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1:

:cunao::cunao::cunao:

Posted

już wróciłam :multi::multi::multi:

wyjazd był jak najbardziej udany :cool3::cool3:
wypoczęłam i nie chciało mi się wracać...tam jest taka cisza i spokój :)
cały czas mróz był więc jezioro było zamarznięte całe i sobie po nim dreptaliśmy :) szkoda tylko że dopiero wczoraj śnieg spadł :)

sylwestra spędziłam w małym gronie znajomych ale za to najbliższych także nie ma na co narzekać :)

później Was poodwiedzam bo teraz czekam na koleżankę a potem idziemy jeszcze się przejść :cool3:

Posted

[quote name='jonQuilla']już wróciłam :multi::multi::multi:

wyjazd był jak najbardziej udany :cool3::cool3:
wypoczęłam i nie chciało mi się wracać...tam jest taka cisza i spokój :)
cały czas mróz był więc jezioro było zamarznięte całe i sobie po nim dreptaliśmy :) szkoda tylko że dopiero wczoraj śnieg spadł :)

sylwestra spędziłam w małym gronie znajomych ale za to najbliższych także nie ma na co narzekać :)

później Was poodwiedzam bo teraz czekam na koleżankę a potem idziemy jeszcze się przejść :cool3:

To dobrze, że się udało. :)

Posted

czy tego chcecie czy nie...
troszkę zdjęć z wyjazdu :) nie są uporządkowane dlatego też będą raz bez śniegu a raz ze śniegiem :eviltong::eviltong:

kolega siłą mnie na lód wciągał bo bałam się wejść :)

z koleżanką uknułyśmy plan żeby obsypać kolegę śniegiem kiedy będzie tylko w spodniach :)
otóż to są efekty zabawy :evil_lol:

dzisiaj rano :)

Posted

piekne zdjecia, bije z nich ta cisza i spokoj niesamowite :loveu: zazdroszcze i to bardzo ... oj przydaloby mi sie wlasnie takie wyciszenie :shake:

a piesek sliczny ... kiedys bede miec takiego wilczka :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']piekne zdjecia, bije z nich ta cisza i spokoj niesamowite :loveu: zazdroszcze i to bardzo ... oj przydaloby mi sie wlasnie takie wyciszenie :shake:

trzeba było mówić to bym Cię zabrała ze sobą :cool3:

a piesek sliczny ... kiedys bede miec takiego wilczka :loveu:

ja też uwielbiam wilczki :loveu::loveu:

ale ten nam napędził niezłego stracha :roll:
Aza to wiekowy piesek który ma problemy ze stawami od bardzo dawna. Jakieś półtora miesiąca temu miała operacje bo miała ropomacicze. Bardzo przez to schudła (ważyła 22kg) i częściowo zanikły jej mięśnie w tylnych łapach. Od operacji przytyła ale łapy ma nadal bardzo słabe i pilnować jej trzeba żeby ich nie przeciążała.
Zajechaliśmy na domek, koleżanka otworzyła drzwi i Aza od razu wybiegła na pole, zaczęła ją gonić ale nie chciała dać się złapać. Dopiero po dłuższej chwili udało jej się i od razu do domu. Suka powaliła się na kanape a potem chcąc z niej zejść spadła i nie mogła w ogóle ustać. Dopiero na drugi dzień zaczęła w miare normalnie chodzić ale się potykała, z czasem już było coraz lepiej ale co nas nastraszyła to nastraszyła.

[quote name='Selket']Żonkilka:multi::multi::multi::multi:
Myślałam, że to ogniskowe kiełbaski:oops:
http://images48.fotosik.pl/45/14e068942268bee3.jpg

mogą być to kiełbaski jak chcesz :)