Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ehhh.... :roll:

Salsa dzisiaj musiała zostać sama w domu, mój dziadek do którego szła kiedy wszyscy wychodzili jest obecnie w szpitalu więc wychodząc z domu zostawiłam ją zamkniętą w mojej mamy pokoju...miała z niego przejście do mojego pokoju. Myślałam że sobie znajdzie miejsce, położy się i zaśnie. Już dawno przecież nic nam nie zniszczyła więc miałam nadzieje że będzie wszystko dobrze jak wrócę.
Wróciłam do domu, moja mama już była i czekała z pretensjami bo Salsa oderwała listewkę wykończeniową od szafy i skrobała w ścianę, trochę tynk poleciał :roll:
Nie wiem co z nią zrobić :shake:
Następnym razem nie będzie wyjścia i zamknę ją u siebie w pokoju, będzie miała mniej miejsca ale przynajmniej ja uniknę gadaniny jak coś zniszczy :roll:

no ale mam zdjęcia z dzisiaj :cool3::cool3:
Zuzia i Salsa

Posted

Angels, klatka to ostateczność...póki co rzadko zdarza się że Salsa zostaje sama w domu więc także rzadko zdarzają sie zniszczenia...jeśli przyjdzie czas że częściej będzie zostawała a nie przestanie niszczyć to wtedy zastanowię się nad klatką

Selkecik, no pewnie że wróciłam...ja jestem jak bumerang :evil_lol::evil_lol:

Anita, taa....ona jest prawdziwą bestią :)
jedyne co mogłaby zrobić to niechcący za mocno przycisnąć łapą itd...bo w tej mojej suczy to zero delikatności, jak depnie łapką to tak jakby słoń nadepną dlatego trzeba uważać żeby tak sobie dziecka nie przycisnęła z miłości :)

Posted

evaxon napisał(a):
są te pierniczki??:diabloti::diabloti::diabloti:

TA JAK ZWYKLE TYLKO O JEDZENIU :diabloti::diabloti::diabloti:

Witanko w ten mroznyy dzionek alez pieknie u na s byłoo :multi:

Posted

cześć Wam :loveu::loveu:

zabawki też nic by nie zmieniły bo już zostawiałam jej zabawki...kiedy je rozpracowała zabierała się za inne rzeczy, głównie listwy podłogowe w tamtym okresie :roll:

tak EFF mam dla Ciebie pierniczki, musisz je odebrać :diabloti:

Posted

powiem krótko :cool3:
słodkie i uroczeee!! :loveu:
http://images25.fotosik.pl/311/6847b53258f808b1.jpg

na tych zdjęciach to Salsa na taką potężna wygląda :razz:
jakby nie wiedziała, że to takie chucherko, to bym pomyślała, że to takie cielę, jak i moje :evil_lol:

p.s. Żonkilcia - a może naprawdę w klatkę zainwestuj? u nas z momentem oswojenia Zuzki z klatką minęły problemy

buziaki!!:loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
:) tooo jaaa... tutaj gdzie być powinnam :diabloti:

witam Was dziewczynki z rana :) :multi:
niech ten dzień będzie dla Was radosny i miły :loveu::loveu::loveu:

Jest miły i radosny, tylko pracować się nie chce ;)

Posted

Basiu, nie na razie klatki nie będzie bo za rzadko Salsa sama zostaje...
dziadek mój dzisiaj wrócił ze szpitala więc znów będzie mogła iść do niego i położyć mu się w nogach jakby co...zresztą dziadek też sam nie moze już w domu zostawać na dłużej niż godzinkę, dwie także będzie znów spokój z Salsą.

:evil_lol::evil_lol: taa...pozory mylą, większość myśli że Salsa jest większa niż w rzeczywistości ale co ja poradzę że ona tak na zdjęciach wychodzi a na żywca to jest wypłosz mały :evil_lol:

EFF, nie za dobrze byś miała? :eviltong:
co za baba no :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Odkreśliłam wszystkich na liście obecności :cool3:
możecie spać spokojnie :)

Posted

AngelsDream napisał(a):
Salsa robi dziadkowi za ocieplacz na nogi? ;)

tak :)

mój dziadek bardzo lubi psy...będąc w szpitalu ponad tydzień, za każdym razem kiedy ktoś jechał do niego do szpitala to pierwsze pytanie było o Salse :evil_lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):
I ja się witam po małej nieobecności ;) Jak tam Salsunia? Bo mi się nie chce nadrabiać :eviltong: Za dużo na głowie:shake:

miło Cię widzieć :loveu::loveu:

Salsunia ma się dobrze :)
ciutke chyba przytyła :multi::multi:
nie za wiele ale np. ciut brakuje mi żeby ją objąć w talii dwoma rękoma :)
wcześniej było na styk :cool3: