Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EFFa uważaj bo jak Cię sypnę piernikiem to kiepsko z Tobą będzie ;)

jbk, a no widzisz...gdybyś nie jadła pizzy to byłyby wafelki a tak to tylko możesz popatrzeć :diabloti::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']EFFa uważaj bo jak Cię sypnę piernikiem to kiepsko z Tobą będzie ;)

jbk, a no widzisz...gdybyś nie jadła pizzy to byłyby wafelki a tak to tylko możesz popatrzeć :diabloti::eviltong::eviltong:

Powiem szczerze, tak w zasadzie słodkie mnie nie rusza, to już nawet hamburgery są lepsze, niż wafelki ;) Hehe ;)

Dzień dobry Kwiatuszku kochany :)

Posted

witam witających się z nami :multi::multi::loveu:

jestem zrąbana po pracy :roll::roll:
rano na 9:30 przyjęcie towaru a ogólnie przed świętami istne kongo...nie ma chwili spokoju, co chwile ludzi a połowa z nich jest tak upierdliwa, marudna i wkurzająca że człowiek wysiada z nerwów i zmęczenia....
przed 15 jeszcze biegłam do domu żeby wysikać psa bo wyjątkowo u mnie w domu nikogo nie było (tzn. dziadek ale on nie wychodzi)...
dobrze że do pracy mam 5 minut drogi

Posted

nie mam na nich namiarów ;)
ale zdobędę choćby nie wiem ile miałoby mi to zająć ;)

właśnie myślałam nad zakupem takiej grzywy mojej kruszynce ;)
ale stwierdziłam że ona by wyglądała bardziej jak wujek Coś z rodziny Adamsów niż jak lew :evil_lol::evil_lol:

witajcie :multi::loveu:

Posted

Witajcie :multi::multi::loveu:

Jabco
, padać nie pada ale strasznie zimno ...
nogi, ręce, uszy, nos mi odmarzły :placz::placz:

Kudłata, ludzie powariowali...ten tydzień w pracy to istny koszmar :roll:
dzisiaj znów dostawa (druga w tym tyg.)...już mam dość, chcę żeby już te święta minęły i zeby ludzie zapomnieli co to piernik :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']Witajcie :multi::multi::loveu:

Jabco
, padać nie pada ale strasznie zimno ...
nogi, ręce, uszy, nos mi odmarzły :placz::placz:

Walnij sete z termosika:evil_lol:

Posted

ha! dzisiaj dostałyśmy pisemko z torunia że w wigilie będę w pracy tylko do 13 :multi::multi: 3h zlecą szybciutko :)

ale do środy jeszcze trochę czasu :roll::roll:

taa...termosik mi się opróżnił przez przypadek już dawno temu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: