apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 WoW Kwiatuszku ja nie wiedziałam ze potrafisz takie ładne foty cykać:diabloti: http://images43.fotosik.pl/46/e2bb5a291a1e5075.jpg Quote
jonQuilla Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='apple']WoW Kwiatuszku ja nie wiedziałam ze potrafisz takie ładne foty cykać:diabloti: http://images43.fotosik.pl/46/e2bb5a291a1e5075.jpg bo nie potrafie :) samo tak jakos wyszło :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='jonQuilla']bo nie potrafie :) samo tak jakos wyszło :evil_lol::evil_lol: Eeee tam nie bądź taka skromna...raz se możesz pofolgować:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='apple']Eeee tam nie bądź taka skromna...raz se możesz pofolgować:evil_lol: :eviltong::eviltong: tatoo mnie zobowiązuje do bycia skromnym :evil_lol: Quote
apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='jonQuilla']:eviltong::eviltong: tatoo mnie zobowiązuje do bycia skromnym :evil_lol:Od kiedy ty taty słuchasz:razz::diabloti: Quote
jbk Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kurde, jakie piękne fotaski, ja tam muszę pojechać! Kwiatuszku, masz talent!! Quote
zuzolandia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://images33.fotosik.pl/435/0fa8683e08475761.jpg uwielbiam takie klimatyyy .... no to wyjazd mialas nader udany :multi: a fotaski tyz Ci wyszło kochaniutka :loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :loveu::loveu::loveu:jaka cudna okolica ....fotaski the best :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 :multi::multi: witajcie dziewuszki moje kochane :loveu::loveu: cieszę się że zdjęcia się podobają ;) okolica jest rzeczywiście bardzo ładna, zresztą jak całe Kaszuby :loveu: EFFcia, za Tobą zawsze :cool3::cool3: *** Salsa ma cieczkę :roll: teraz jak mam swoją kasę to przy pierwszej lepszej okazji idziemy na sterylizację bo tak odkładałam, odkładałam i ooo...tylko że muszę poczekać na dłuższe wolne bo chciałabym być w domu jak będzie dochodzić do siebie Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cześć Kwiatuszku ;) Nigdy nie widziałam suczki w trakcie cieczki, uwierzysz? Quote
jonQuilla Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='jbk']Cześć Kwiatuszku ;) Nigdy nie widziałam suczki w trakcie cieczki, uwierzysz? witaj :multi::loveu: nie wiele więc straciłaś ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='jonQuilla']witaj :multi::loveu: nie wiele więc straciłaś ;) :evil_lol::evil_lol: Jak to niewiele? Takie wydarzenie.... ;P Quote
e.v.a Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 hej ehj :multi: nie zazdroszcze cieczki :shake: ja juz sie tak przyzwyczailam ze jej Tigra nie ma ze czuje sie jak bym miala psa a nie suczke hahaha Quote
AngelsDream Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jbk, a Fialka pewnie jakoś na wiosnę? Będziecie mieć wesoło z Vadirem. ;) Ja też cieczki nie zazdroszczę i odganiania się od kundli takoż. Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cześć Kwiatuszku!:loveu: Kronos nie ma cieczki:multi::diabloti: ale za to nadrabia sasiadka z dołu...jej suka ma....Kronos szaleje.....nie wiem co gorsze:cool1: Quote
zuzolandia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja mam na stanie 2 cieczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale na wiosne jedna idzie do likwidacji ..co z drugą to sie okaze ..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....wiec wiem co czujesz hihih buziowankooo slodziutka :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 na podstawie doświadczeń z wcześniejszym psem, na którego mówiliśmy Alfons bo latał za wszystkimi sukami w okolicy...dostawał świra gdy wyczuł cieczkę, stwierdzam że jednak wolę odganiać się od psów i mieć sukę z cieczką :) przynajmniej spokojnie można spać i nic nie piszczy nad uchem, nie ucieka między nogami gdy wchodzi się do mieszkania i nie otwiera sobie samodzielnie drzwi do sąsiadów żeby tam zgrzeszyć z suką :) najgorsze jest to że plami w mieszkaniu a że śpi na kanapach i w moim łóżku to jest to trochę problemem :roll: swoją drogą Salsa jest głupiutka bo gdy ma cieczkę i idzie za nami pies z wiadomymi zamiarami to ona się cieszy i rwie do niego bo chce się bawić...wtedy nie ma mowy o tym żeby załatwiła się na spacerze, zapomina po co wyszła na dwór Quote
jonQuilla Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 www.pepepe.pl :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 AngelsDream napisał(a):jbk, a Fialka pewnie jakoś na wiosnę? Będziecie mieć wesoło z Vadirem. ;) Ja też cieczki nie zazdroszczę i odganiania się od kundli takoż. Fialka jest wysterylizowana, więc nadal nie dowiem się, jak to wygląda ;) Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kiluś mamy jak jakaś suka w pobliżu ma cieczkę, to nie je parę dni i siedzi patrząc przez szybkę bez przerwy ;) Quote
e.v.a Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jonQuilla napisał(a):www.pepepe.pl :diabloti::diabloti::diabloti: :grin::grin::grin: czeee:multi: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kwiatuszku dzień dobry jeszcze raz dzisiaj ;) Masz ochotę na pączka? Quote
Recommended Posts