Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']bo nie potrafie :)
samo tak jakos wyszło :evil_lol::evil_lol:

Eeee tam nie bądź taka skromna...raz se możesz pofolgować:evil_lol:

Posted

:multi::multi: witajcie dziewuszki moje kochane :loveu::loveu:

cieszę się że zdjęcia się podobają ;)
okolica jest rzeczywiście bardzo ładna, zresztą jak całe Kaszuby :loveu:

EFFcia, za Tobą zawsze :cool3::cool3:

Salsa ma cieczkę :roll:
teraz jak mam swoją kasę to przy pierwszej lepszej okazji idziemy na sterylizację bo tak odkładałam, odkładałam i ooo...tylko że muszę poczekać na dłuższe wolne bo chciałabym być w domu jak będzie dochodzić do siebie

Posted

[quote name='jonQuilla']witaj :multi::loveu:

nie wiele więc straciłaś ;) :evil_lol::evil_lol:

Jak to niewiele? Takie wydarzenie.... ;P

Posted

Cześć Kwiatuszku!:loveu:

Kronos nie ma cieczki:multi::diabloti: ale za to nadrabia sasiadka z dołu...jej suka ma....Kronos szaleje.....nie wiem co gorsze:cool1:

Posted

Ja mam na stanie 2 cieczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale na wiosne jedna idzie do likwidacji ..co z drugą to sie okaze ..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....wiec wiem co czujesz hihih

buziowankooo slodziutka :loveu:

Posted

na podstawie doświadczeń z wcześniejszym psem, na którego mówiliśmy Alfons bo latał za wszystkimi sukami w okolicy...dostawał świra gdy wyczuł cieczkę, stwierdzam że jednak wolę odganiać się od psów i mieć sukę z cieczką :) przynajmniej spokojnie można spać i nic nie piszczy nad uchem, nie ucieka między nogami gdy wchodzi się do mieszkania i nie otwiera sobie samodzielnie drzwi do sąsiadów żeby tam zgrzeszyć z suką :)

najgorsze jest to że plami w mieszkaniu a że śpi na kanapach i w moim łóżku to jest to trochę problemem :roll:

swoją drogą Salsa jest głupiutka bo gdy ma cieczkę i idzie za nami pies z wiadomymi zamiarami to ona się cieszy i rwie do niego bo chce się bawić...wtedy nie ma mowy o tym żeby załatwiła się na spacerze, zapomina po co wyszła na dwór

Posted

AngelsDream napisał(a):
jbk, a Fialka pewnie jakoś na wiosnę? Będziecie mieć wesoło z Vadirem. ;)

Ja też cieczki nie zazdroszczę i odganiania się od kundli takoż.

Fialka jest wysterylizowana, więc nadal nie dowiem się, jak to wygląda ;)