apple Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No oć pobiegaj ze mną:razz::loveu: http://images43.fotosik.pl/43/870ee63c8e453cb5.jpg cześć Kwiatuszku:loveu: Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Córcia ...ale zabalowałaś w Święta chyba ze na tą Teneryfę już wyprułas :hmmmm: mimo to witaj :multi::multi: Quote
Tengusia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 cze cioteczka :multi: widzialam fotaski :loveu::loveu::loveu: ja poki co fotaskow niet bo za zimno i lapki mi nawet w rekawiczkach marzna :shake: ale do wiosny juz nie daleko to i fotki beda :grins: Quote
Selket Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cześć Żonkilku :calus: :calus: Widziałam piękną, szaloną Salsunie:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 witajcie kochane :multi::multi::loveu::loveu::loveu: nic się nie stało, nie zabalowałam ani też nie wyjechałam jeszcze na Teneryfę Mamciu :cool3::cool3: pod choinkę dostałam książkę "Cień Wiatru" i ona jest winna mojej nieobecności :eviltong::eviltong: uparłam się że przeczytam ją w 4 dni, zresztą skubana mnie wciągnęła :) zostało mi już tylko około 50 stron z 500...sama podziwiam siebie bo bardzo mało czytam i nie podejrzewałam nawet że kiedyś chwycę za taką grubą książkę :evil_lol::evil_lol: niestety wątpię żebym ją dzisiaj skończyła chociaż kto wie :) :cool3::cool3: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 hihihi ksiazka Cie usprawiedliwia :loveu::loveu: mnie padł net tez byłam nieobecna cialem choc duchem jak najbardziej :loveu: buziaczki poświateczne :multi::multi: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jonQuilla, książka Cię usprawiedliwia! :-) chociaż opowiedz o czym jest ten "Cień Wiatru"... :-) Quote
jonQuilla Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 wczoraj dokończyłam książkę i nie będę opowiadać tylko polecam jej przeczytanie :) mi bynajmniej się podobała :) swoją drogą przez to wolne nie chce mi się strasznie dzisiaj iść do pracy...pociesza mnie jedynie to że tylko dziś cały dzień i jutro pół dnia w pracy a potem znów wolne aż do 4 :multi::multi: Quote
jbk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Cztery dni taką książkę? Ale to chyba wśród innych zajęć :) Quote
jonQuilla Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='jbk']Cztery dni taką książkę? Ale to chyba wśród innych zajęć :) a no nie było sposobu siedzieć non stop :) trzeba było sylwestra zorganizować :eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='jonQuilla'] a no nie było sposobu siedzieć non stop :) trzeba było sylwestra zorganizować :eviltong::eviltong: Już zorganizowałaś sylwestra?? Dobra jesteś :) A co przygotowałaś? Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witamy :multi: No to dorwałaś "cieniutką" ksiażkę :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ja też tak mam. Nie lubię czytać książek, lektur i innych. Ale jak już sobie sama coś wybiorę, to mi strraasznie szybko idzie... ;-) Quote
jonQuilla Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 cześć dziewczęta :cool3::cool3::multi::multi::loveu: jbk napisał(a):Już zorganizowałaś sylwestra?? Dobra jesteś :) A co przygotowałaś? a no po części tak :) jedziemy ze znajomymi na Kaszuby gdzie koleżanka ma domek letniskowy...z tamtej wioski wzięłam Salsę :) trzeba było zorganizować ekipę, kierowców i auta bo pksem lipa a po za tym jeszcze trzeba byłoby iść z 7km w mrozie od przystanku jutro kończę pracę o 15/16 i wybieram się z koleżanką na zakupy żeby coś przygotować na tego sylwestra do jedzenia załatwiłam sobie wolny piątek po nowym roku więc wrócę dopiero w niedzielę do domu....strasznie się cieszę na wyjazd, lubię tam jeździć ... lasy, jeziora :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć dziewczęta :cool3::cool3::multi::multi::loveu: a no po części tak :) jedziemy ze znajomymi na Kaszuby gdzie koleżanka ma domek letniskowy...z tamtej wioski wzięłam Salsę :) trzeba było zorganizować ekipę, kierowców i auta bo pksem lipa a po za tym jeszcze trzeba byłoby iść z 7km w mrozie od przystanku jutro kończę pracę o 15/16 i wybieram się z koleżanką na zakupy żeby coś przygotować na tego sylwestra do jedzenia załatwiłam sobie wolny piątek po nowym roku więc wrócę dopiero w niedzielę do domu....strasznie się cieszę na wyjazd, lubię tam jeździć ... lasy, jeziora :loveu::loveu: fjuu fjuu powodzi sie:diabloti: a ja jade w gory :eviltong: Quote
Tengusia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć dziewczęta :cool3::cool3::multi::multi::loveu: a no po części tak :) jedziemy ze znajomymi na Kaszuby gdzie koleżanka ma domek letniskowy...z tamtej wioski wzięłam Salsę :) trzeba było zorganizować ekipę, kierowców i auta bo pksem lipa a po za tym jeszcze trzeba byłoby iść z 7km w mrozie od przystanku jutro kończę pracę o 15/16 i wybieram się z koleżanką na zakupy żeby coś przygotować na tego sylwestra do jedzenia załatwiłam sobie wolny piątek po nowym roku więc wrócę dopiero w niedzielę do domu....strasznie się cieszę na wyjazd, lubię tam jeździć ... lasy, jeziora :loveu::loveu: a ja czuje sie jakbym cale zycie w pracy spedzala, w sylwestra ide do pracy, 2 i 3 stycznie tez i w nastepny weekend tez :placz: mimo to zycze udanej zabawy wsrod lasow i jezior :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Szczęśliwego Nowego roku !!! :multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=5]pamiętajcie że sprawdzę czy byłyście grzeczne w sylwestra wszystkie :eviltong::eviltong::eviltong: [SIZE=5][SIZE=2]życzenia składam dzisiaj bo nie wiem czy później uda mi się wejść tutaj a jednak wyjeżdżam dzisiaj wieczorem już więc buziaaaa :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 jonQuilla napisał(a):Szczęśliwego Nowego roku !!! :multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=5]pamiętajcie że sprawdzę czy byłyście grzeczne w sylwestra wszystkie :eviltong::eviltong::eviltong: [SIZE=5][SIZE=2]życzenia składam dzisiaj bo nie wiem czy później uda mi się wejść tutaj a jednak wyjeżdżam dzisiaj wieczorem już więc buziaaaa :loveu::loveu::loveu: Ale masz fajny wyjazd przed sobą :) Będziemy grzeczni wszyscy, ludzie i psiaki, obiecujemy ;) A co z Salsą jak wyjedziesz? Quote
jonQuilla Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 jbk napisał(a):Ale masz fajny wyjazd przed sobą :) Będziemy grzeczni wszyscy, ludzie i psiaki, obiecujemy ;) A co z Salsą jak wyjedziesz? obiecanki ma...cacanki ;) :evil_lol::evil_lol: Salsa zostaje z moją mamą :) pierwotny plan był taki że jedzie ze mną ale niestety jest tylko jeden kierowca, który nie krzywi się na wpuszczenie psa do samochodu ale miejsca brak :roll: Jadę w nim ja, koleżanka, kolega, kierowca i koleżanki suka ON'kowa...ehh no trudno, Salsunia potęskni troszkę za mną :) Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No to baw sie dobrze;) I nie narozrabiaj:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 apple napisał(a):No to baw sie dobrze;) I nie narozrabiaj:evil_lol: Siska mówisz jakbyś mnie nie znała... przecież wiesz że ja zawsze jestem grzesz...czna :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 jonQuilla napisał(a):Siska mówisz jakbyś mnie nie znała... przecież wiesz że ja zawsze jestem grzesz...czna :eviltong::eviltong: No własnie dlatego to mówię ze Ciem znam Ciemko:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts