Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cze cioteczka :multi:

widzialam fotaski :loveu::loveu::loveu: ja poki co fotaskow niet bo za zimno i lapki mi nawet w rekawiczkach marzna :shake: ale do wiosny juz nie daleko to i fotki beda :grins:

Posted

witajcie kochane :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

nic się nie stało, nie zabalowałam ani też nie wyjechałam jeszcze na Teneryfę Mamciu :cool3::cool3:

pod choinkę dostałam książkę "Cień Wiatru" i ona jest winna mojej nieobecności :eviltong::eviltong: uparłam się że przeczytam ją w 4 dni, zresztą skubana mnie wciągnęła :)
zostało mi już tylko około 50 stron z 500...sama podziwiam siebie bo bardzo mało czytam i nie podejrzewałam nawet że kiedyś chwycę za taką grubą książkę :evil_lol::evil_lol:
niestety wątpię żebym ją dzisiaj skończyła chociaż kto wie :) :cool3::cool3:

Posted

wczoraj dokończyłam książkę i nie będę opowiadać tylko polecam jej przeczytanie :) mi bynajmniej się podobała :)

swoją drogą przez to wolne nie chce mi się strasznie dzisiaj iść do pracy...pociesza mnie jedynie to że tylko dziś cały dzień i jutro pół dnia w pracy a potem znów wolne aż do 4 :multi::multi:

Posted

[quote name='jbk']Cztery dni taką książkę? Ale to chyba wśród innych zajęć :)

a no nie było sposobu siedzieć non stop :)
trzeba było sylwestra zorganizować :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']

a no nie było sposobu siedzieć non stop :)
trzeba było sylwestra zorganizować :eviltong::eviltong:

Już zorganizowałaś sylwestra?? Dobra jesteś :) A co przygotowałaś?

Posted

cześć dziewczęta :cool3::cool3::multi::multi::loveu:

jbk napisał(a):
Już zorganizowałaś sylwestra?? Dobra jesteś :) A co przygotowałaś?

a no po części tak :)
jedziemy ze znajomymi na Kaszuby gdzie koleżanka ma domek letniskowy...z tamtej wioski wzięłam Salsę :)
trzeba było zorganizować ekipę, kierowców i auta bo pksem lipa a po za tym jeszcze trzeba byłoby iść z 7km w mrozie od przystanku
jutro kończę pracę o 15/16 i wybieram się z koleżanką na zakupy żeby coś przygotować na tego sylwestra do jedzenia
załatwiłam sobie wolny piątek po nowym roku więc wrócę dopiero w niedzielę do domu....strasznie się cieszę na wyjazd, lubię tam jeździć ... lasy, jeziora :loveu::loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):

jedziemy ze znajomymi na Kaszuby gdzie koleżanka ma domek letniskowy...z tamtej wioski wzięłam Salsę :)
trzeba było zorganizować ekipę, kierowców i auta bo pksem lipa a po za tym jeszcze trzeba byłoby iść z 7km w mrozie od przystanku
jutro kończę pracę o 15/16 i wybieram się z koleżanką na zakupy żeby coś przygotować na tego sylwestra do jedzenia
załatwiłam sobie wolny piątek po nowym roku więc wrócę dopiero w niedzielę do domu....strasznie się cieszę na wyjazd, lubię tam jeździć ... lasy, jeziora :loveu::loveu:

fjuu fjuu powodzi sie:diabloti:

a ja jade w gory :eviltong:

Posted

jonQuilla napisał(a):

a ja czuje sie jakbym cale zycie w pracy spedzala, w sylwestra ide do pracy, 2 i 3 stycznie tez i w nastepny weekend tez :placz:

mimo to zycze udanej zabawy wsrod lasow i jezior :loveu::loveu::loveu:

Posted

Szczęśliwego Nowego roku !!!
:multi::multi::multi::multi::multi:

[SIZE=5]pamiętajcie że sprawdzę czy byłyście grzeczne w sylwestra wszystkie :eviltong::eviltong::eviltong:

[SIZE=5][SIZE=2]życzenia składam dzisiaj bo nie wiem czy później uda mi się wejść tutaj a jednak wyjeżdżam dzisiaj wieczorem już więc buziaaaa :loveu::loveu::loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Szczęśliwego Nowego roku !!!

:multi::multi::multi::multi::multi:

[SIZE=5]pamiętajcie że sprawdzę czy byłyście grzeczne w sylwestra wszystkie :eviltong::eviltong::eviltong:

[SIZE=5][SIZE=2]życzenia składam dzisiaj bo nie wiem czy później uda mi się wejść tutaj a jednak wyjeżdżam dzisiaj wieczorem już więc buziaaaa :loveu::loveu::loveu:

Ale masz fajny wyjazd przed sobą :) Będziemy grzeczni wszyscy, ludzie i psiaki, obiecujemy ;)

A co z Salsą jak wyjedziesz?

Posted

jbk napisał(a):
Ale masz fajny wyjazd przed sobą :) Będziemy grzeczni wszyscy, ludzie i psiaki, obiecujemy ;)

A co z Salsą jak wyjedziesz?

obiecanki ma...cacanki ;) :evil_lol::evil_lol:

Salsa zostaje z moją mamą :)
pierwotny plan był taki że jedzie ze mną ale niestety jest tylko jeden kierowca, który nie krzywi się na wpuszczenie psa do samochodu ale miejsca brak :roll:
Jadę w nim ja, koleżanka, kolega, kierowca i koleżanki suka ON'kowa...ehh no trudno, Salsunia potęskni troszkę za mną :)

Posted

jonQuilla napisał(a):
Siska mówisz jakbyś mnie nie znała...
przecież wiesz że ja zawsze jestem grzesz...czna :eviltong::eviltong:

No własnie dlatego to mówię ze Ciem znam Ciemko:loveu::evil_lol: