jonQuilla Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja']:roll: ale Mi Córcia narobiłaś smaka pierniczkami :oops:.....lubiam ;)... mam w domku ...czekają na święta :evil_lol: ehhh.... ja już na pierniki nie mogę patrzeć :) Ci ludzie mi je obrzydzili :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='jonQuilla'] ehhh.... ja już na pierniki nie mogę patrzeć :) Ci ludzie mi je obrzydzili :evil_lol: ha ha ...ja nie mogę patrzeć na apteki i lekarstwa:diabloti: ....pierniki mi nie przeszkadzają :evil_lol::evil_lol:.... dziś pielęgniarka się śmiała ...mówi o matko ...tatuaż se dała zrobić a marudzi przy małym zastrzyku :razz::razz:....więc ja na to że tattoo to chciałam a zastrzyków nie :p Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 dzisiaj postanowilam troszke po galeryjkach se pochodzic i widzialam lwiego pitbulla :-o cudo :loveu::loveu::loveu: przynioslam ci choineczke chcesz ??? lecem dalej Quote
jonQuilla Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 witam witam :multi::loveu: apteki przerażają chociażby tym ile się kasy zostawia tam :evil_lol::evil_lol: dziękuję za śliczna choineczkę :) z pewnością się przyda :cool3::loveu: ale masz sesksowne saneczki :evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='jonQuilla']ale masz sesksowne saneczki :evil_lol::evil_lol: fajowe co nie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Tengusia, są najlepsze... dasz mi się przejechać? :cool3::cool3: Mamcia, dziękuję :) już mam dwie choineczki :multi::multi: będę miała las w domu :loveu: Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ja tak cały czas się zastanawiam jak ty żonkilko masz na imię? Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 czuję się fantastycznie.... fantastycznie niewyspana nadal :evil_lol::evil_lol: Iza to Ty nie wiesz jak ja mam na imię? :crazyeye::crazyeye: Jakie pierniki Ci się kojarzą z Kopernika :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 jonQuilla;11459934[FONT=Georgia napisał(a): Iza to Ty nie wiesz jak ja mam na imię? :crazyeye::crazyeye: No właśnie zapomniałam:oops: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Izabela124.']No właśnie zapomniałam:oops: miałaś prawo nie wiedzieć ;) chyba nigdzie nie pisałam jak mam na imie :evil_lol::evil_lol: chciałam być tajemnicza :evil_lol: Quote
Selket Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Cześć K........u znaczy Żonkilku:loveu::loveu: Ja znam Twe imię:loveu::loveu::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Selket']Cześć K........u znaczy Żonkilku:loveu::loveu: Ja znam Twe imię:loveu::loveu::diabloti::diabloti: zaskoczę Cię jak Ci powiem że ja także Twoje znam? :cool3::cool3: *** świąteczne wydanie mojej suczy ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :loveu:Mikołajkowa Salsunia bomba Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='jonQuilla'] miałaś prawo nie wiedzieć ;) chyba nigdzie nie pisałam jak mam na imie :evil_lol::evil_lol: chciałam być tajemnicza :evil_lol: Na pw mi napisz jak się nazywasz:cool3: Ale cudna mikołajowa Salsunia:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Na pw mi napisz jak się nazywasz:cool3: hmm...przecież dostałaś pierniczki zatytułowane moim imieniem ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='jonQuilla']hmm...przecież dostałaś pierniczki zatytułowane moim imieniem ;) :evil_lol::evil_lol:Jakie pierniczki? ja nic nie dostałam:eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Jakie pierniczki? ja nic nie dostałam:eviltong: no jak to nie widzisz? :crazyeye::crazyeye: Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='jonQuilla'] no jak to nie widzisz? :crazyeye::crazyeye: O teraz widzę:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Izabela124.']O teraz widzę:multi::multi::multi: no to już wiesz że mam jedno z najpopularniejszych imion w Polsce :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='jonQuilla']no to już wiesz że mam jedno z najpopularniejszych imion w Polsce :evil_lol::evil_lol:No teraz wiem i na pewno nie zapomnę:cool3: Quote
Recommended Posts