apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 To ja do tego paczka grzane winko przyniosłam na rozgrzewke.....piździ za oknem wiec jest pretekst:evil_lol: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):To ja do tego paczka grzane winko przyniosłam na rozgrzewke.....piździ za oknem wiec jest pretekst:evil_lol: Jakie pyszne...... aaaaa..... miodzio :) Quote
apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jbk napisał(a):Jakie pyszne...... aaaaa..... miodzio :) No masz i wychłeptała:cool1: Quote
jonQuilla Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 dobry wieczór :multi::multi::loveu: dzięki Jabłoneczko za chęci :) jednak ja wolę wszystko co zimne wiec na zdrowie jbk ;) :eviltong: za pączuszka podziękuję bo sama wyglądam jak pączek :evil_lol::evil_lol: jak dzisiaj u Nas śnieg mocno sypał :crazyeye::crazyeye: nic nie było widać :loveu: Quote
Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):To ja do tego paczka grzane winko przyniosłam na rozgrzewke.....piździ za oknem wiec jest pretekst:evil_lol: http://img265.imageshack.us/img265/3553/grz9bd.jpg pozwolisz że zamoczę ryłko :p Cześć w mroźny wieczór :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 witajcie :) :multi::loveu: pierniczków nie mam, zostawiłam wszystkie w pracy :placz: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :razz::razz:zjadło by się po kolacji pierniczka :roll:;)..no nic ...idę wyciągnąć ...mam jakieś niemieckie :roll: Quote
jonQuilla Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz:zjadło by się po kolacji pierniczka :roll:;)..no nic ...idę wyciągnąć ...mam jakieś niemieckie :roll: :roll: oj jutro Ci przyniosę jakiegoś :) :eviltong: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 jonQuilla napisał(a):witajcie :) :multi::loveu: pierniczków nie mam, zostawiłam wszystkie w pracy :placz: :roll:pffffffffffffffffff:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 nie ryczeć mi tu :eviltong: dzisiaj będę sama w pracy to wyniosę ile tylko udźwignę ;) a jak nie udźwignę to poproszę kogoś żeby po mnie przyjechał :evil_lol::evil_lol: żebyście nie zapomnieli jak moja sunia wygląda zdjęcia z marca zeszłego roku :oops: ale śnieżne więc na czasie :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Troche przeterminowane ale niech będą:cool1::evil_lol: skok przez....?:roll: http://img80.imageshack.us/img80/1382/dsc05789ki6.jpg Quote
jonQuilla Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Troche przeterminowane ale niech będą:cool1::evil_lol: skok przez....?:roll: http://img80.imageshack.us/img80/1382/dsc05789ki6.jpg wiem :oops: ale nie mam kiedy iść na spacer z Salsą żeby jej foty robić :roll: a po za tym nie mogę jej puścić żeby pobiegała przez cieczkę bo zawsze jakiś pies się kręci w pobliżu :angryy: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 jonQuilla napisał(a):wiem :oops: ale nie mam kiedy iść na spacer z Salsą żeby jej foty robić :roll: a po za tym nie mogę jej puścić żeby pobiegała przez cieczkę bo zawsze jakiś pies się kręci w pobliżu :angryy: Uderz w stół a nożyce się odezwą:evil_lol: spoko sisko:loveu:...nie stresuj się;) Quote
jbk Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Salsunia na śniegu widzę całkiem dobry humorek ma :)) Dzień dobry Kwiatuszku ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://img80.imageshack.us/img80/1382/dsc05789ki6.jpg ?Śniegowa szajba :evil_lol: Fajne fotencje :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 dobry wieczór :multi::multi::loveu: miałam nadzieję że śnieg u Nas utrzyma się do niedzieli i wtedy wybiorę się z Salsą na spacer do lasu gdzieś daleko żeby nie było psów luzem... ale dzisiaj przyszła odwilż :placz::placz: chlapa taka na ulicach że aż się nic nie chce, mnie cały dzień w pracy głowa bolała...zresztą teraz też boli jeszcze jutro do pracy a potem ta upragniona niedziela :multi: cholera nie myślałam że kiedykolwiek będę tak czekała na niedziele :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :razz::razz:odwilż powiadasz ...to Ci psinka nie zamarznie ;) masz pierniczki :grins: Cze Córcia tak wogóle :loveu: Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 jonQuilla napisał(a):dobry wieczór :multi::multi::loveu: miałam nadzieję że śnieg u Nas utrzyma się do niedzieli i wtedy wybiorę się z Salsą na spacer do lasu gdzieś daleko żeby nie było psów luzem... ale dzisiaj przyszła odwilż :placz::placz: chlapa taka na ulicach że aż się nic nie chce, mnie cały dzień w pracy głowa bolała...zresztą teraz też boli jeszcze jutro do pracy a potem ta upragniona niedziela :multi: cholera nie myślałam że kiedykolwiek będę tak czekała na niedziele :evil_lol::evil_lol: My też czekamy na jutro, bo jutro umówiony spacerek z zaprzyjaźnionym Rikiem, a też mamy odwilż.... Ale i tak pójdziemy ;)) Quote
Recommended Posts