jonQuilla Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='clockwork']cze żonkilowa:loveu: se wróciłam do cia :razz: cześć :multi::multi::loveu: super, wiedziałam że wrócisz :) :eviltong: [quote name='Alicja']cześć Córcia :multi::loveu: a gdzie Wy się tak pakujecie :roll: cześć Mamcia :multi::loveu: jak to gdzie? jedziemy przecież poszukiwać klatek :eviltong: [quote name='BeaC']cze widziałam że wyprałaś swoja sucz a ja dzisiaj leje wyprałam.............. :razz: cześć :multi::loveu: a no wyprałam... bo ja lubie ją prać :evil_lol::evil_lol: *** przyjechała do mnie fryzjerka i zaraz idę włoski robić... poodwiedzam Was jak już skończone będę miała wszycho! :) :eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Selket']Pokaz włoski ;) Cześć :loveu: hmm...masz czelność tu przychodzić i jeszcze wymagać? :eviltong::eviltong: cześć :loveu::loveu: jasne że Ci pokaże ale jutro... jak już ułożę je po swojemu... bo jak zawsze po fryzjerze mam mieszane uczucia i stwierdzam że jest źle... ale jak już przywyknę, ułożę to jest ok :evil_lol::evil_lol: powiem tylko tyle że troche marna ze mnie obecnie blondynka :) Quote
Selket Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Phi..a ja sobie przyszłam w odwiedziny, a tu mnie tak napadli :palcz: Oj nie wymyslaj tylko dawaj fotencje ;) Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 córcia poka fryza ....w końcu jak to będzie wygladało jak mama córci w ZOO nie pozna :roll: Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Selket']Phi..a ja sobie przyszłam w odwiedziny, a tu mnie tak napadli :palcz: Oj nie wymyslaj tylko dawaj fotencje ;) [quote name='Alicja']córcia poka fryza ....w końcu jak to będzie wygladało jak mama córci w ZOO nie pozna :roll: [quote name='clockwork']to ja też poczekam na blond fote :p dam fote dziś :diabloti: sęk w tym że już nie jestem blondynką właściwie :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witanko Fajne foteczki z zooo, no i czyściutka Salsa super Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Fajne foteczki z zooo, no i czyściutka Salsa super cześć :multi::loveu: *** mam foty niu włosów :eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Oliwcia i Salsa :):) mała zamiana miejsc :) Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 i poległy :evil_lol: i Alfredzik znów urodził... bliźniaki :eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A co ty taką grobową mine masz?:razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='AngelsDream']Fajne te bliźniaki :) :loveu::loveu: też mnie się podobają ;) [quote name='Izabela124.']A co ty taką grobową mine masz?:razz::diabloti: bo już mam taki skrzywiony ryjek :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='jonQuilla'] bo już mam taki skrzywiony ryjek :evil_lol::evil_lol:Buhaha dobrze, ze szczera jesteś:evil_lol::loveu::multi: Quote
tygra Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Więc tak.... fajna fryzurka, ja dziś też się fryzjerowałam Suczydło Ci jakby zmężniało Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 nooo córcia fane włoski :multi:;) ale Oliwia urosła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Buhaha dobrze, ze szczera jesteś:evil_lol::loveu::multi: zawsze i wszedzie :evil_lol::evil_lol: [quote name='tygra']Więc tak.... fajna fryzurka, ja dziś też się fryzjerowałam Suczydło Ci jakby zmężniało dziękuje :) poka jak się fryzjerzyłaś :eviltong::eviltong: jesteś już którąś osobą która stwierdziła że sucz mi spoważniała... a ja tego nie widze :roll: [quote name='Alicja']nooo córcia fane włoski :multi:;) ale Oliwia urosła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dzięki mamcia :oops: a no rośnie jak na dżożdżach :eviltong: już ma 2,5 roku...a dopiero co kuzynka z brzuchem latała :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cześć :multi: oo............ładne włoski...tylko minę masz jak za karę?????? Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: oo............ładne włoski...tylko minę masz jak za karę?????? cześć :multi::loveu: przecież już pisałam że taki ryjos mam ;) :evil_lol: Quote
apple Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 CZeeee sisko a coś ty taka skwaszona co?:evil_lol: http://img227.imageshack.us/img227/1619/dsc09301oz6.jpg I widziałam dziecię w stadzie:loveu: i marychę:crazyeye:.....mówiłam co byś jej tak publicznie nie pokazywała:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 piszą z pracy:-( widziałam nowiusieńką fryz i salse z Oliwią:multi::multi::multi: pozdro Quote
jonQuilla Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='apple']CZeeee sisko a coś ty taka skwaszona co?:evil_lol: http://img227.imageshack.us/img227/1619/dsc09301oz6.jpg I widziałam dziecię w stadzie i marychę.....mówiłam co byś jej tak publicznie nie pokazywała Marycha ładna to się nią chwale... a co będę ją tajniaczyć u siebie w pokoju :eviltong::eviltong: [quote name='BeaC']piszą z pracy:-( widziałam nowiusieńką fryz i salse z Oliwią:multi::multi::multi: pozdro :multi::multi: czeeść zapracowana kobito :loveu: [quote name='Selket']Cześć :multi: WSTAWAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) cześć Selkecik :multi::loveu: ja już dawno na nóżkach :eviltong: Dzisiaj byłam pierwszy raz w swojej przyszłej pracy żeby zapoznać się z wszystkim itd. Miałam być pare minut przed 10 w pracy.... nastawiłam sobie budzik w tel i 3 przypomnienia na godzinę 8...i nic nie słyszałam :oops::oops: w końcu sama się przebudziłam i myślę sobie "hmm, tel jeszcze nie dzwonił to leżę dalej"...ale coś mnie pokusiło żeby zobaczyć która godzina i okazało się że 9:25 :crazyeye: zerwałam się z wielkim okrzykiem radości "o kurva" z łóżka i w 25 minut byłam gotowa, łącznie z wyprowadzeniem Salsy :multi::multi: Byłam punkt 10 w pracy :multi::multi: Zapoznałam się z kasą, systemem troszkę, zobaczyłam jaki jest towar itd. Jeszcze trochę pewnie czasu minie aż zaskoczę wszystko ale jest ok :eviltong: Popracowałam dzisiaj 3 godzinki :) i teraz będę sobie chodzić raz na jakiś czas żeby tak właśnie po pare godzin posiedzieć a od września zacznę pracę :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts