Jola_K Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 witaj Aga :) tak, Budrysek mowila mi o nich, ciagle w biegu sie widzimy i zapominamy sobie przekazac :) dziekuje ******** nastapila zmiana planow, na szczepienie pojechala szostka dzieci Salmy Myszka i maluszki pojada nastenym razem u dzieciakow Salmy odkrylismy swierzba, widzialam dorodne osobniki po mikroskopem wiedzialam ze Salma ma swierzba ale ja od kiedy u mnie jest nawet jej nie dotknelam, oswoila sie na tyle ze podejdzie do miski w mojej obecnosci i podniesie ogonek gdy do niej mowie, ale dotknac sie nie da hm, jak ja jej kiedys kleszcze z czola wyjelam?? Quote
Jola_K Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 z powodu wyjazdu nie bede miec dostepu do netu w razie potrzeby podaje kontakt do siebie 600234030 Quote
Jola_K Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 wszystkich moich przyjaciol a przede wszystkim przyjaciol moich kotow, prosze o glos w losowaniu na bewecie zaglosuj na fotke z kociakiem pijacym wode, To ta fotka jesli to zdjecie wygra, kocieta zywieckie dostana 20kg karmy i 100zl na zakupy, pomoz prosze Konkurs jest tutaj http://www.bewet. fora.pl/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaiii,63.html Trzeba sie zarejestrowac (tak jak na kazdym forum ). Glosowanie w dziele konkursy, pierwszy watek. nick Amika, zdjecie ma tytul "Taka woda najsmaczniejsza" (to jest jedyna fotka z kotem) podeslijcie te wiadomosc do znajomych, prawie 50 kotow czeka na pomoc konkurs trwa do 12 sierpnia dziekuje ps link nie wpisuje sie prawidlowo, jakas cenzura go okraja :roll: link do strony z konkursem znjadziesz pod adresem wpisz go recznie lub skopij i wykasuj spacje po kropce bewet. http://www.bewet. fora.pl/konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaiii,63.html watek "Konkurs na zdjecie miesiaca edycja nr III" Quote
Seaside Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 głos oddany!! Gosować głosować!!! jesteśmy w tyle!! Quote
Agnieszka Co. Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ja mam problem z rejestracją na bewecie - nie przysłano mi linku aktywującego :(. Ale podesłałam prośbe Joli do znajomych "kociarzy" i na pewno jeden głos jest już pozyskany. Quote
magda z. Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3357605#3357605 Jolu potwierdź mnie na miau, nie umiem tam wklejać zdjęć:( wrzuciłam linki tylko:roll: najwyżej podam Ci haso i poprawisz:cool1: Quote
Jola_K Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 dziekuje Wam za wsparcie na bewecie :Rose: ********* Magdziu, na miau wklejasz zdjecie, po czym zaznaczasz je cale za pomoca myszki i klikasz na gorze okienka w img zdjecie otoczy sie formula i gotowe :) Quote
magda z. Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Jola_K']dziekuje Wam za wsparcie na bewecie :Rose: ********* Magdziu, na miau wklejasz zdjecie, po czym zaznaczasz je cale za pomoca myszki i klikasz na gorze okienka w img zdjecie otoczy sie formula i gotowe :) ja tego nie załapię, sorki Jolu, ale na razie mam impas intelektualny:shake: podeślę na PW moje hasło i jesli możesz zrób tam porządek, pojaw się tam proszę, bom tam nieznana:roll: Quote
peate Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 proszę kto może wypełnijcie ankietę o transporcie żywych zwierząt: http://viva.org.pl/index.php?&id=19&backPID=19&tt_news=272&cHash=9249e3dfdb czas upływa dziś o północy! Quote
Jola_K Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 dziekuje za organizacje pomocy za pomoc i ogromne wsparcie jakie mi dajecie, w kazdej kwestii wybaczcie ze tak mnie malo, ale mam kocie klopoty jutro moze cos sie wyjasni, to napisze wiecej wybaczcie dobrej nocy Quote
peate Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 to trzymamy kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło :kciuki: Quote
magda z. Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 a ja mam pierwszą ofertę na bazarku na miau:multi: cosik dla Joli spłynie znowu:) Quote
Jola_K Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 magda z. napisał(a):a ja mam pierwszą ofertę na bazarku na miau:multi: cosik dla Joli spłynie znowu:) dziekuje :) Quote
Jola_K Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 kotki aktualnie przebywajace w lecznicy zdjecia z piatku 08.08.08 Tulinka, niepelnosprawna koteczka jest malenka poprawa, ale kotka nadal nie porusza sie o wlasnych silach Max, pers w ciezkim stanie testy na 3 choroby wirusowe (Fiv, Fip, FeLV - negatywne) czekamy na wynik testu na panleukopenie jest stale pod kroplowka ze wzgledu na brak diagnozy jest w izolatce dwa kociatka potwornie zarobaczone, po odrobaczeniu przestaly jesc i pic, biegunki walcza o zycie pod kroplowkami Quote
malagos Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ja też trzymam kciuki za kociatka i rudego persika :shake: Quote
peate Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 wiadomo już coś nowego w sprawie Maxa? a jak te małe kociaczki? Quote
Jola_K Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 stan Maxa sie nie zmienia, biegunki, wymioty, slinienie, swiatlowstret czekam na wyniku testu w kierunku panleukopeni martwie sie potwornie *** dwa maluszki sa lepsze, na zmiane maja kryzysy, biegunka jszcze jest ale juz ustepuje czekam na sygnal kiedy moge juz je zabrac, bo koszty sa duze :( *** Tulinka, rowniez bez wiekszych zmian, dostaje leki, ma zabawki by pobudzac ja do ruchu Quote
Hund Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jola nie wiem czy sŁyszaŁaś że w schronie są maluchy ,myślę że 4 tygodniowe , sztuk 5 , mam zdjęcia , postaram się wkleić wieczorem. Dzikusy już po kastracjach i sterylkach .W sobotę zabrana zostaŁa dorosŁa koteczka która walczy w lecznicy o życie. Ale niestety w niedzielę znalazŁam w schronie martwego kotka :( dorosŁego :( Myślę że to jeden z dzikusów :( Quote
peate Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 biedny kociaczek :candle: oby to tylko nic zaraźliwego Quote
Recommended Posts