peate Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 no to super, że nareszcie coś się ruszyło z domkami :lol: Quote
esperanza Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dobra, wystawię na miau, ale potrzebuję numeru konta, na które przyjdą wpłaty i niestety zwrotu kosztów wysyłki z tego konta. Chyba, że mam wystawić ze swoim numerem konta i potem uzyskaną kwotę przesłać Tobie Jolu_K? Quote
Agnieszka Co. Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jolu- czy będziesz w najbliższym czasie w Żywcu? Przekażę Ci 25 zł (w tym 3,50 za przesyłkę, które byłam winna Magdzie.Z, ale prosiła żeby przekazać Tobie i 21,50 odemnie) na kociaki. Mam problem z przelewami. Quote
Jola_K Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 zasadzkas, podawaj swoje konto, potem przekazesz mnie Aga, jakos sie spotkamy w Zywcu, po weekendzie bede miec wiecej czasu dziekuje Wam :Rose: Quote
przyjaciel_koni Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dziękujemy Wszystkim pamiętającym o kocinkach !!!! I o problemach finansowych Joli... To nierozłączny duet... Za każde wsparcie i pomoc w szukaniu domów będziemy wdzięczni !!!!! Tak wiele kocinek... Quote
esperanza Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Sama prosiłam o pomoc i Jola_K i wandul66, mimo swojego zakocenia pomogły. Trzeba wspierać takie osoby :p Quote
Jola_K Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Jola_K napisał(a):zasadzkas, podawaj swoje konto, potem przekazesz mnie Aga, jakos sie spotkamy w Zywcu, po weekendzie bede miec wiecej czasu dziekuje Wam :Rose: zasadzkas napisał(a):ale to nie ja, to esperanza ;) :lol: no i wyszlo na jaw, jaka jestem zakrecona :oops: szybko, szybko... i pomieszalam ale chyba wszystko jasne? ;) Quote
Jola_K Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 sa jeszcze trzy mniejsze? rowniez plochliwe tygryski, jeden jasniejszy i dwa ciemniejsze? czy tylko te dwa widzialas? Quote
_bubu_ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jola_K napisał(a):sa jeszcze trzy mniejsze? rowniez plochliwe tygryski, jeden jasniejszy i dwa ciemniejsze? czy tylko te dwa widzialas? jakies podobno poszły do adopcji w komplecie to pewnie te o których piszesz. Quote
peate Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 kociaki do wzięcia - zamiast ubywać - przybywa! :shake: Quote
Tweety Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 mały off - prosimy o głos na krakvecie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137, walczymy o wsparcie nie tylko dla schronu w Ostródzie ale też dla naszych podopiecznych w Warszawie, Krakowie i na Śląsku. Jola przecież też wymaga wsparcia karmą dla kociaków Quote
Jola_K Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Tweety napisał(a):mały off - prosimy o głos na krakvecie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137, walczymy o wsparcie nie tylko dla schronu w Ostródzie ale też dla naszych podopiecznych w Warszawie, Krakowie i na Śląsku. Jola przecież też wymaga wsparcia karmą dla kociaków glosujcie na afn ogromnie prosze o glosy Quote
Tweety Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Jola_K napisał(a):glosujcie na afn ogromnie prosze o glosy dziękuję Jolu:loveu: To naprawdę duża szansa dla naszych podopiecznych. Jeżeli zdobędziemy karmę będzie można część pieniędzy przesunąć na leczenie zwierzaków i pomóc większej ich liczbie (wg mnie głównie kotów ;) ) Quote
zasadzkas Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Już zagłosowałam ;) Tweety, nie mogłam Ci wysłać pv, masz zapchaną czy coś ;) Quote
Tweety Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 zasadzkas napisał(a):Już zagłosowałam ;) Tweety, nie mogłam Ci wysłać pv, masz zapchaną czy coś ;) widziałam, że nie możesz, dziękuję za głos:loveu: Quote
Jola_K Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Tweety napisał(a):dziękuję Jolu:loveu: To naprawdę duża szansa dla naszych podopiecznych. Jeżeli zdobędziemy karmę będzie można część pieniędzy przesunąć na leczenie zwierzaków i pomóc większej ich liczbie (wg mnie głównie kotów ;) ) ostatnio dostalam taka pomoc, wiem jak wiele ona znaczy, dzieki temu moglam ciachnac kotke z budowy, na ktora dosc dlugo polowalam i dobrze sie stalo, miala patologie macice, jakis niedorozwoj, ponoc rodzila tylko z jedenj jej czesci... nie wiadomo w co sie to moglo przerodzic... miala mega-swierzba, dostala od razu advocat w srode bylam z nia zdjac szwy i wyczyscic uszka, a jutro zabieram na poprawke czyszczenia uszu, swierzb zalagl sie w nich naprawde mocno jutro zrobie zdjecia tylko kurcze, przydeptalam koncowke kabla i zepsulam wtyczke do aparatu :roll: i na te chwile nie mam jak przerzucac zdjec... Quote
Jola_K Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 a poniezej koteczka ustrzezona przed pseudohodowla (wykupiona!) 1,5 roczna Quote
Recommended Posts