rozi Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='irysek']a ja chce zglosic uzytkowniczke GreenEvil (z Zielonki). bazar skonczyl sie wieki temu, pieniadze przelalam, a ona ani mysli o wysylce rzeczy. ignoruje privy itd. sek w tym, ze bazarek byl na miau (ale tam napisalam na podobnym watku i zero reakcji ze strony moderatorow), ale na dogo osoba ta rowniez funkcjonuje. co z tym zrobic? [B]najchetniej poszlabym na policje, ale 16zl to dla nich zadna kwota.[/B] dla mnie to juz cos, a poza tym trzeba jej utrzec nosa, za to zuchwale zachowanie.[/quote] No gratuluję. Aż szkoda, że więcej nie wpłaciłaś... Na te zwierzaki znaczy. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Uf, na moim bazarku + Poświatowym już się wszystko wyjaśniło. Koleżanka przesłąła pieniądze a ja postaram się jeszcze dzisiaj wysłac wylicytowane rzeczy. Oby wszystkie bazarki kończyły się szcześliwie. Pzdr. Quote
Viris Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Irysek idź na policję, nie zapomnij się pochwalić swoim bazarkiem z filmami. To ich powinno zainteresować. Jeśli bazarek był na miau to niestety nie wiem jak możemy Ci pomóc w wyjaśnianiu tej sprawy. Jeśli moderatorzy nie reagują to może zgłoś to do Administracji? Albo próbuj jednak skontaktować się z użytkownikiem. Może i na miau i na dogo. Quote
rozi Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=58174&start=600]Miau.PL :: Zaloguj[/url] To tak dla rozjaśnienia. Biedne koty kulą się i nie chcą już nic . Quote
Iv_ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=58174&start=600"][COLOR=#000000]Miau.PL :: Zaloguj[/COLOR][/URL] Żenujące. Quote
Finetta Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='irysek']a ja chce zglosic uzytkowniczke GreenEvil (z Zielonki). bazar skonczyl sie wieki temu, pieniadze przelalam, a ona ani mysli o wysylce rzeczy. ignoruje privy itd. sek w tym, ze bazarek byl na miau (ale tam napisalam na podobnym watku i zero reakcji ze strony moderatorow), ale na dogo osoba ta rowniez funkcjonuje. co z tym zrobic? najchetniej poszlabym na policje, ale 16zl to dla nich zadna kwota. dla mnie to juz cos, a [B]poza tym trzeba jej utrzec nosa,za to zuchwale zachowanie.[/B][/quote] Dostałas odpowiedź na Miau.pl Irysku ,tylko nie wiem czy taką o jaką Ci chodziło? Quote
irysek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 jak i na miau to i na dogo, bo na dogo rowniez do niej napisalam. na policje nie ma co isc, bo to nie allegro, a jedynie "bazarek". ale sa inne metody, zeby uprzykrzyc zycie nieslownej osobie ;) Quote
irysek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Iv_'][URL="http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=58174&start=600"][COLOR=#000000]Miau.PL :: Zaloguj[/COLOR][/URL] Żenujące.[/quote] pewnie zenujace, jak samo miau i 70% jego uzytkownikow :placz: Quote
teapot Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='irysek']pewnie zenujace, jak samo miau i 70% jego uzytkownikow :placz:[/quote] Irysku, jest mi niesamowicie przykro, że wszędzie spotykasz się z niesłownymi osobami i wszyscy działają na Twoją niekorzyść. Nie mam pojęcia jakim sposobem takie przykrości mogą spotykać osobę, która jest (co doskonale wynika z postów na miau)[B] tak słowna jak Ty, tak doskonale i terminowo wywiązuje się ze wszystkich swoich bazarkowych zobowiązań [/B]i do tego robi tyle dobrego (na przykład jeździ po koty drogimi samochodami, nie zważając na przykre konsekwencje, jakie mogą z tego wynikać), nie szuka poklasku - jedyne co robi to chce pomagać, tak sama dla siebie a nie po to, by uzyskać uznanie u innych... :p Quote
Selket Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='teapot']Irysku, jest mi niesamowicie przykro, że wszędzie spotykasz się z niesłownymi osobami i wszyscy działają na Twoją niekorzyść. Nie mam pojęcia jakim sposobem takie przykrości mogą spotykać osobę, która jest (co doskonale wynika z postów na miau)[B] tak słowna jak Ty, tak doskonale i terminowo wywiązuje się ze wszystkich swoich bazarkowych zobowiązań [/B]i do tego robi tyle dobrego (na przykład jeździ po koty drogimi samochodami, nie zważając na przykre konsekwencje, jakie mogą z tego wynikać), nie szuka poklasku - jedyne co robi to chce pomagać, tak sama dla siebie a nie po to, by uzyskać uznanie u innych... :p[/quote] Masz rację teapotko. Ja też nie wiem jak to się dzieje, że los jest taki okrutny dla takich wspaniałaych, skromnych i dobrych ludzi. To jest zwyczajnie niesprawiedliwe :placz: :p Quote
rozi Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote]ale sa inne metody, zeby uprzykrzyc zycie nieslownej osobie ;-) [/quote] Radzę uważać na słowa. Wiele osób wie, co potrafisz. Quote
Lulka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Pianka']Lulka- ziba juz na czarnej liście, a do karilki wyślij jeszcze raz pw, skoro tu się odzywała.[/quote] uff z Karilka wyjasnione dziekuje ;) Quote
halbina Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Selket']Masz rację teapotko. Ja też nie wiem jak to się dzieje, że los jest taki okrutny dla takich wspaniałaych, skromnych i dobrych ludzi. To jest zwyczajnie niesprawiedliwe :placz: :p[/quote] ależ się uśmiałam... istnieje taka stara metoda świetnie sprawdzająca się w społecznościach pierwotnych... ostracyzm się nazywa... w necie też funkcjonuje: [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Forumowy_ostracyzm]Forumowy ostracyzm – Wikipedia, wolna encyklopedia[/url] Quote
basia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 30.03.2009. użytkownik o nicku [B]Monia i Marta[/B] zakupił u mnie na bazarku ikonę. Nie ma z użytkownikiem kontaktu ponieważ ostatni raz logowała się na forum 05.04.09. Pieniążki nie wpłynęły, odpowiedzi na priv brak. Czy mam ofertę uznać za niebyłą? Quote
basiapron Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='basia']30.03.2009. użytkownik o nicku [B]Monia i Marta[/B] zakupił u mnie na bazarku ikonę. Nie ma z użytkownikiem kontaktu ponieważ ostatni raz logowała się na forum 05.04.09. Pieniążki nie wpłynęły, odpowiedzi na priv brak. Czy mam ofertę uznać za niebyłą?[/quote] o kurcze ,zapomniało mi się, u mnie też z ponad miesiac temu sweterek zakupiła i nic,od tamtej pory zero kontaktu. Quote
Zmysł Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 u mnie też Monia i Marta zalega z pieniążkami. jeszcze trochę poczekam, może się w końcu pojawi na forum Quote
Viris Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Przedmioty możecie wystawić ponownie po takim czasie, a sprawę z użytkownikiem próbować wyjaśnić. Jak nie będzie kontaktu wpiszemy na listę. Jak będzie chciała to będzie próbowała wyjaśnić wszystko. Pozdrawiam. Quote
snuszak Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ja chciałabym wyjaśnić sprawę kolczyków zakupionych od użytkownika Vitka, kolczyki zakupione przed wielkanocą, kasa tez poszła, kolczyki nie zostały wysłane. Był kontakt z Vitką ale za każdym razem obiecała wysłać, jednak do dziś nie ma ich. Quote
Jagienka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='snuszkak']Ja chciałabym wyjaśnić sprawę kolczyków zakupionych od użytkownika Vitka, kolczyki zakupione przed wielkanocą, kasa tez poszła, kolczyki nie zostały wysłane. Był kontakt z Vitką ale za każdym razem obiecała wysłać, jednak do dziś nie ma ich.[/quote] Ja nie aż przed wielkanocą, ale się zsolidaryzuje ze snuszkak... bo utknęłam na tym samym bazarku... z zapłaconą kasą, a bez kolczyków :sad: Quote
rozi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ja też. Znaczy wisiorka z kotem nie dostałam (dwa miesiące minęły). Quote
Viris Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Pisałyście do Niej? Dajcie znać jakie kroki były podjęte. Quote
Jagienka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Viris']Pisałyście do Niej? Dajcie znać jakie kroki były podjęte.[/quote] Na kolczykowym wątku, odezwała się, po Naszych postach na tym wątku, że paczki będą jutro wysłane. Quote
snuszak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 tak, ja pisałam i na wątku tego bazarku z kolczykami i wysyłałam pw, Vitka tak jak napisała Jagienka ma wysłać paczki, więc czekam ;) Quote
Edi100 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='mar.gajko']Wycofuję. Dzisiaj wpłynęły pieniądze na konto.[/quote] Do dziś nie otrzymałam wylicytowanej i zapłaconej rakiety. Quote
snuszak Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 U mnie sprawa z Vitka już wyjaśniona - dostałam kolczyki. Quote
Recommended Posts