Viris Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Monika pewnie też jest ciekawa..:diabloti: Quote
Viris Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nawet niezalogowana może oglądać to co się dzieje na forum. Więc z tym raczej nie ma problemów. Quote
monita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='irysek']a ja poprosze o wpisanie monity na czarna liste. wygralam u niej na bazarku kartki 2 miesiace temu, przed swietami bozego narodzenia, pieniadze przelalam, a kartek nie ma. mimo zapewnien monity z pw ze wysle. wysle i wysle, ale nie wysyla!!![/quote] A nie napisałam Ci PW, że zostały wysłane ?? Quote
modliszka84 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 irysek - wygrałaś n bazarku u *zaby* wieszak i do tej pory sie nie odezwałas... :roll: Quote
fona Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Koperek nie odpowiada na pw... spróbuje jeszcze raz Quote
Lulka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Fona - Koperek gdzies wsiąkł.... ja [B]dostałam wpłate[/B] ale nie mam jak wyslac, bo adresu nie dostalam, pisalam tez na maila ale musialo sie chyba cos stac, bo to osoba z rottkowego tez i nie sadze zeby miala jakies zle zamiary ;) Quote
MagYa^^ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ojej Koperek to pozadna, dobra ciotka.. musialo cos ja zatrzymac. Pomimo tego, ze mieszka niedaleko nie znam adresu :( Mam nadzieje, ze wkrotce sie odezwie.. Quote
irysek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='modliszka84']irysek - wygrałaś n bazarku u *zaby* wieszak i do tej pory sie nie odezwałas... :roll:[/quote] wieszak? matko, to musialam zapomniec. dwa wieszaczki od zaby juz mam, wiec nie wiem o jakim teraz mowa. moge zobaczyc link do watku ? :roll: Quote
modliszka84 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='irysek']wieszak? matko, to musialam zapomniec. dwa wieszaczki od zaby juz mam, wiec nie wiem o jakim teraz mowa. moge zobaczyc link do watku ? :roll:[/quote] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102819[/url] :razz: Quote
Czarodziejka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Uprasza się uprzejmie o wpisywanie kandydatów na nasze ulubione listy [COLOR=red][B]kolorem czerwonym. [/B][/COLOR] [COLOR=black]Czasem gubię się w domysłach, czy toczy się jeszcze dyskusja, poszukiwania, czy właśnie to już jest ten czas, by umieścić dany nick na liście ;)[/COLOR] Quote
basiagk Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Tygryskowa i Ulaa nie reagują na przypomnienia o wygranym bazarku. Dałam im czas do 13 lutego. Quote
monita Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [B]irysek [/B]doszły kartki, czy mam wklejać potwierdzenie nadania ?? Quote
basiagk Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='basiagk']Tygryskowa i Ulaa nie reagują na przypomnienia o wygranym bazarku. Dałam im czas do 13 lutego.[/quote] Z Ulaa sprawa wyjaśniona, czekam na tygryskowa. Quote
eliza_sk Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 A ja proszę o wpisanie [COLOR=red][B]psiorki111[/B] [/COLOR][COLOR=black]na listę czarnych kwiatków. [/COLOR] [COLOR=black]7 stycznia zakończyłam bazarek, wylicytowała na nim dwa filmy - walczyła o jeden z nich jak tygrys podbijając kwotę. 7 stycznia wysłałam pw, 14 stycznia kolejne, w międzyczasie wysłałam też kilka mailii. 20 stycznia dostałam pw: 'Byłam niestety chora i dopiero jutro wybieram się na pocztę. Za opóźnienie baaardzo przepraszam'. [/COLOR] [COLOR=black]Niestety do dziś kasy nie otrzymałam i 26 stycznia wsłałam zapytanie czy pieniążki zostały wysłane i do dziś cisza. 31 stycznia wysłałam maila z info, że transakcję anuluję i też głucho.[/COLOR] Na dogo była ostatnio 20 stycznia, więc dwa pw i kilka moich maili odczytała. Quote
diabelkowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ja tez prosze o wpisanie [B]psiorka111 [/B] na czarna liste wylicytowala bransoletke i koraliki za 9 zl 3 stycznia i dalej nie wplacila... Quote
Czarodziejka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Psiorka111 jest na czarnej liście. Quote
monita Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ja chciałam się dowiedzieć czy kartki dotarły do [B]irysek[/B] ?? Quote
monita Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='irysek']kartek nadal nie ma.[/quote] [B]Czarodziejka[/B] gdzie mam wstawić potwierdzenie nadania ?? Quote
Czarodziejka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='monita'][B]Czarodziejka[/B] gdzie mam wstawić potwierdzenie nadania ??[/quote] Wyślij je osobie, u której kupowałaś ;) To jej zdanie decyduje o usunięciu nicka z listy do wyjaśnienia. Quote
darunia-puma Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 od pewnego czasu staram sie skontaktowac z sugarr i nic nie odpowiada na pw a wysłałam jej kaskę za obrożę łańcuszkową już kilka tygodni temu i cisza zaczyna mnie to irytować bo bardo zależało mi na czasie a tu klops Quote
Bodziulka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Do teh pory Vectra nie wplacila za bazarki u mnie. Podobno pieniądze poszły jakiś czas temu, ale potwierdzenia na to nie mam. Rzeczy wracają na bazarek. Quote
shirrrapeira Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A ja tak grzecznie sie pytam ponad 3 tgodnie temu zaplacilam za bazarek za dwa aniolki i aniolkow nie dostalam, posylalam juz kilka razy na pw zapytanie i odpowiedzi nie mam. Nick Gagasia. Quote
Recommended Posts