Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irysek']a ja poprosze o wpisanie monity na czarna liste. wygralam u niej na bazarku kartki 2 miesiace temu, przed swietami bozego narodzenia, pieniadze przelalam, a kartek nie ma. mimo zapewnien monity z pw ze wysle. wysle i wysle, ale nie wysyla!!![/quote]

A nie napisałam Ci PW, że zostały wysłane ??

Posted

Fona - Koperek gdzies wsiąkł....
ja [B]dostałam wpłate[/B] ale nie mam jak wyslac, bo adresu nie dostalam, pisalam tez na maila ale musialo sie chyba cos stac, bo to osoba z rottkowego tez i nie sadze zeby miala jakies zle zamiary ;)

Posted

[quote name='modliszka84']irysek - wygrałaś n bazarku u *zaby* wieszak i do tej pory sie nie odezwałas... :roll:[/quote]

wieszak? matko, to musialam zapomniec. dwa wieszaczki od zaby juz mam, wiec nie wiem o jakim teraz mowa. moge zobaczyc link do watku ? :roll:

Posted

[quote name='irysek']wieszak? matko, to musialam zapomniec. dwa wieszaczki od zaby juz mam, wiec nie wiem o jakim teraz mowa. moge zobaczyc link do watku ? :roll:[/quote]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102819[/url] :razz:

Posted

Uprasza się uprzejmie o wpisywanie kandydatów na nasze ulubione listy [COLOR=red][B]kolorem czerwonym. [/B][/COLOR]
[COLOR=black]Czasem gubię się w domysłach, czy toczy się jeszcze dyskusja, poszukiwania, czy właśnie to już jest ten czas, by umieścić dany nick na liście ;)[/COLOR]

Posted

[quote name='basiagk']Tygryskowa i Ulaa nie reagują na przypomnienia o wygranym bazarku. Dałam im czas do 13 lutego.[/quote]

Z Ulaa sprawa wyjaśniona, czekam na tygryskowa.

Posted

A ja proszę o wpisanie [COLOR=red][B]psiorki111[/B] [/COLOR][COLOR=black]na listę czarnych kwiatków. [/COLOR]
[COLOR=black]7 stycznia zakończyłam bazarek, wylicytowała na nim dwa filmy - walczyła o jeden z nich jak tygrys podbijając kwotę. 7 stycznia wysłałam pw, 14 stycznia kolejne, w międzyczasie wysłałam też kilka mailii. 20 stycznia dostałam pw:
'Byłam niestety chora i dopiero jutro wybieram się na pocztę. Za opóźnienie baaardzo przepraszam'. [/COLOR]
[COLOR=black]Niestety do dziś kasy nie otrzymałam i 26 stycznia wsłałam zapytanie czy pieniążki zostały wysłane i do dziś cisza. 31 stycznia wysłałam maila z info, że transakcję anuluję i też głucho.[/COLOR]
Na dogo była ostatnio 20 stycznia, więc dwa pw i kilka moich maili odczytała.

Posted

od pewnego czasu staram sie skontaktowac z sugarr i nic nie odpowiada na pw a wysłałam jej kaskę za obrożę łańcuszkową już kilka tygodni temu i cisza zaczyna mnie to irytować bo bardo zależało mi na czasie a tu klops