Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na druku jest prośba o zwrot  na prywatne konto przy czym  niestety nie zauważyłam,że jest do zapłaty 250 zł  a nie "zapłacono gotówka "  dzisiaj zrobiłam przelew  na konto Aurelii . Drogie Panie pilnujcie takich rzeczy  zawsze na rachunku czy fakturze jeżeli ktoś ze swoich środków pokrył zabieg musi być napisane "zapłacono gotówka /karta  ". Ja i Agnieszka  już ledwie zipiemy mamy chore psy w schronisku ,kursujemy schronisko -kliniki weterynaryjne . Prosze o wyjaśnienie  tego rachunku. UWAGA !!! od tej chwili jeżeli nie będzie zapisane na druku ( zaznaczone ) jestem lub nie jestem deklarowiczem czy inne nieprawidłowości - zwracam fakturę czy rachunek nie opłacone. Ewa

Bardzo dziękuję i obiecuję poprawę :):)

auraa dostała już wpłatę, dziękujemy :)

Zaraz wkleimy fioletowy banerek. Bo niebieski gdzieś zniknął.

Posted

To jeszcze raz ja :)

Chciałabym zgłosić jeszcze jedną suczkę TOSIĘ, która przebywa w bdt u elik.

Tosię wraz z ok.trzydziestką innych psów wyciągnęła ze schronu mordowni na południu Polski  ewu

Watek jest zbiorczy: http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-male%C5%84stwa-ze-schronu-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek/

Pierwotnie zwrot za sterylkę miał być z Fundacji Kastor, ale miejsce Tosi zajął kolega z wątku Rysio, który właśnie idzie do domu.

PICT0004.JPG

Sterylka ma się odbyć prawdopodobnie w poniedziałek . Koszt zabiegu 180 zł ( ze zniżką ).

Gabinet Weterynaryjny "Nasze Zwierzaki"

ul. Majora 5B/ LU2

31-422 Kraków

tel. 12/417-38-24

strona internetowa

http://naszezwierzaki.net/o-nas/

Posted

Ostatnia Szanso, dziękuję za odpowiedź. Będę umawiała sterylkę. No i rzecz jasna wstawię wątek Leny

Czyli po otrzymaniu rachunku ( tylko koszty zabiegu)  od weta na odwrocie mam napisać, że jestem deklarowiczem wątku sterylkowego. Dobrze zrozumiałam ?  

Posted

Czy mogę ubiegać się o zwrot za sterylke ,która zrobiłąm na cito bo sunia wykańczała się pod drzewem na ropomacicze....

Koszt 190 zł,lecznica Royal Vet w Zamościu  .Jestem stałym deklarowiczem .Nie mam foty z lecznicy bo byłą afera ...sunia dwa razy wydostałą się z klatki ..

f6388759c33413bcmed.jpg

Posted

Jakiś czas temu pytałam o możliwość sterylki i dostałam pozytywną odpowiedź.

Chciałam tylko spytać o jaki zwrot możemy się ubiegać, jeżeli nie jesteśmy deklarowiczami.

Chodzi o Bezę z tego wątku - zabrana w trybie pilnym z wiejskich warunków, jako, że skończyła cieczkę to musieliśmy się spieszyć, w obawie przed ciążą. Sunia w dniu dzisiejszym pojechała na zabieg.

184296665_4_644x461_sliczna-beza-ma-nies

http://www.dogomania.com/forum/topic/143091-alarmowa-sytuacjadwie-suczki-i-dwa-szczeniaki-pomoc-potrzebna-na-wczoraj/

Proszę o ostatnią zgodę, a prześlemy wszelkie stosowne dokumenty :)

Posted

Czy mogę ubiegać się o zwrot za sterylke ,która zrobiłąm na cito bo sunia wykańczała się pod drzewem na ropomacicze....

Koszt 190 zł,lecznica Royal Vet w Zamościu  .Jestem stałym deklarowiczem .Nie mam foty z lecznicy bo byłą afera ...sunia dwa razy wydostałą się z klatki ..

f6388759c33413bcmed.jpg

Tak  jak najbardziej dobrze ,że się udało

Posted

Uwaga  uprzejmie proszę czytać pierwszy post tego wątku tam jest czarno na białym zasady korzystania z Akcji Sterylizacja . Oprócz faktury pobieramy druk zgłoszeniowy i tam zamieszczamy wszelkie dane  podkreślamy jestem / nie jestem deklarowiczem.

Osoby nie  bedące deklarowiczami otrzymują zwrot w wys 50 % kosztów całego zabiegu 

Mazowszanka, Bambino - kastrujemy  ta bezdomnośc :)  Trzymajcie mocno kciuki za nasze boguszaki jest źle mamy epidemię :( Ewa

Posted

Własnie mam pytanie apropos druku zgłoszeniowego, pewnie banalne, ale się zamotałam...

dwie pierwsze pozycje - data i miejsce - czy ma być to data i miejsce wypełnienia zgłoszenia, czy przeprowadzenia sterylizacji??

Posted

Własnie mam pytanie apropos druku zgłoszeniowego, pewnie banalne, ale się zamotałam...

dwie pierwsze pozycje - data i miejsce - czy ma być to data i miejsce wypełnienia zgłoszenia, czy przeprowadzenia sterylizacji??

data zgłoszenia  data sterylizacji jest na fakturze :)

Posted

data zgłoszenia  data sterylizacji jest na fakturze :)

Jeżeli chodzi o datę zgłoszenia to w takim razie o jakie miejsce chodzi ??

Błagam o odpowiedź to może jeszcze zdążę przed wysłaniem poprawić (wysyła kto inny).

Posted

Uwaga  uprzejmie proszę czytać pierwszy post tego wątku tam jest czarno na białym zasady korzystania z Akcji Sterylizacja . Oprócz faktury pobieramy druk zgłoszeniowy i tam zamieszczamy wszelkie dane  podkreślamy jestem / nie jestem deklarowiczem.

Osoby nie  bedące deklarowiczami otrzymują zwrot w wys 50 % kosztów całego zabiegu 

Mazowszanka, Bambino - kastrujemy  ta bezdomnośc :)  Trzymajcie mocno kciuki za nasze boguszaki jest źle mamy epidemię :( Ewa

To chyba było o mnie..., jak napisałam post, to dokładnie przeczytałam 1 post i doczytałam, że oprócz faktury jeszcze druk zgłoszeniowy+kopia faktury. Sorry, za kłopot. życzę zdrowia waszym boguszakom

Posted

Jeżeli chodzi o datę zgłoszenia to w takim razie o jakie miejsce chodzi ??

Błagam o odpowiedź to może jeszcze zdążę przed wysłaniem poprawić (wysyła kto inny).

data zgłoszenia suki  , miejsce  zamieszkania zgłaszającej /Ewa

Posted

Chciałabym zgłosić suczkę Melę z wątku kieleckiego, jest u mnie w BDT.
Zabieg umówiony na jutro (nie mogłam zgłosic wcześniej, bo akurat dogo padło).
Lecznica: Świętokrzyskie Centrum Weterynarii, Ściegiennego 81/1, Kielce.
Przewidywany koszt ok. 200 zł (zależy, czy przekroczy wagę 20 kg).
Jestem deklarowiczem.

http://www.dogomania.com/forum/topic/70531-alarm-kielce-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach-info-i-foto-str1/

8_zpsd18d256e.jpg

Posted

Po otrzymaniu zielonego światła został zrobiony zabieg dla naszej suczki Bezy. W dniu dzisiejszym wysłałam wniosek wraz z oryginałem i ksero faktury. 

Całkowity koszt zabiegu to 216zł.

Tutaj zdjęcie Bezuni po sterylce:

1zx2l41.jpg

I wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/143091-co-b%C4%99dzie-dalej-z-bez%C4%85-jest-d%C5%82ug-nie-mamy-pieni%C4%99dzy-pomocy-szczeniaki-i-mama-w-swoich-domach/

Posted

Chciałabym zgłosić suczkę Melę z wątku kieleckiego, jest u mnie w BDT.
Zabieg umówiony na jutro (nie mogłam zgłosic wcześniej, bo akurat dogo padło).
Lecznica: Świętokrzyskie Centrum Weterynarii, Ściegiennego 81/1, Kielce.
Przewidywany koszt ok. 200 zł (zależy, czy przekroczy wagę 20 kg).
Jestem deklarowiczem.

http://www.dogomania.com/forum/topic/70531-alarm-kielce-prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach-info-i-foto-str1/

Mela już po zabiegu (koszt 205 zł, bo waży ponad 20 kg):

15_zpsd5923d8d.jpg

Mogę wysyłać fakturę?
Posted

sprawa suni GABI   Marta M    brzoska lub  "Gajowa" bardzo prosze o dane do przelewu czyli twój adres inaczej przelew nie przejdzie a ja Was uduszę dzisiaj robie przelewy i ... zapłacone suka Nana od tamb, suka Tosia od mazowszanka13

Posted

sprawa suni GABI   Marta M    brzoska lub  "Gajowa" bardzo prosze o dane do przelewu czyli twój adres inaczej przelew nie przejdzie a ja Was uduszę dzisiaj robie przelewy i ... zapłacone suka Nana od tamb, suka Tosia od mazowszanka13

Dziękujemy za Tosię :loveu: