Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My mamy ten sam problem z uroczystościami rodzinnymi, w tych odległych (bo rodzinę mamy rozsianą po całej Polsce) uczestniczy jedynie delegacja w postaci jednej osoby... inaczej się nie da :(

Posted

My mamy ten sam problem z uroczystościami rodzinnymi, w tych odległych (bo rodzinę mamy rozsianą po całej Polsce) uczestniczy jedynie delegacja w postaci jednej osoby... inaczej się nie da :(

No ja też bym sama pojechała, ale TZ pracuje w Warszawie i nie ma go zawsze ponad dobę, potem wraca na noc i znowu ucieka na całą dobę więc nawet moja delegacja jest niemożliwa. Gdybym miała 3 psy to byśmy ogarnęli sprawę, a tak to nie ma co nawet próbować.

Posted

Nie widzę w rozliczeniu, opłat za wyróżnienia ogłoszeń. Zebrałaby sie pokaźna sumka :)

Czy mam jakoś oddzielnie dopisywać opłaty za wyróżnienia, które opłaca Gusiaczek lub Ty Elu? 

Posted

Milka dziś miała szansę na domek, ludziom się bardzo podobała i nie odstraszyły ich jej tendencje niszczycielskie (mieli już psy z odzysku i nic im nie jest straszne), ale niestety sunia, z którą przyjechali chciała Milkę zjeść na dzień dobry i pojechał tam inny psiak, z którym się dogadała.

Posted

Milka dziś miała szansę na domek, ludziom się bardzo podobała i nie odstraszyły ich jej tendencje niszczycielskie (mieli już psy z odzysku i nic im nie jest straszne), ale niestety sunia, z którą przyjechali chciała Milkę zjeść na dzień dobry i pojechał tam inny psiak, z którym się dogadała.

Szkoda :( trudno się mówi i czeka dalej .....

Posted

Myślę, że dla jasności rozliczeń Milki można by  dopisać np. "pomoc rzeczowa", czy jak to się uwzględnia ,

bo wyróżnienia finansujemy z Ellig spoza skarpetowych  pieniędzy, swoje wyróżnienia też powinnaś wpisywać

- in minus z pieniędzy Milki, po to są.

Dla mnie stan konta Milki jest sygnałem do ew.działania zwłaszcza teraz, gdy stałą wpłatę musiałam zawiesić,

a Jagody nie zapytam o powód. Dlatego przed pójściem do szpitala zrobiłam duży bazarek, by się nie  martwić

o ogoniaste finanse, teraz też szykuję następny i pierwsze co, to sprawdzam stan konta "moich" psów

i jeśli mogą poczekać na następny pomoc kieruję gdzie indziej.

Tyle z mojej strony dla jasności :)

Posted

Czy mam jakoś oddzielnie dopisywać opłaty za wyróżnienia, które opłaca Gusiaczek lub Ty Elu? 

Myślę, że dla jasności rozliczeń Milki można by  dopisać np. "pomoc rzeczowa", czy jak to się uwzględnia ,

bo wyróżnienia finansujemy z Ellig spoza skarpetowych  pieniędzy, swoje wyróżnienia też powinnaś wpisywać

- in minus z pieniędzy Milki, po to są.

Dla mnie stan konta Milki jest sygnałem do ew.działania zwłaszcza teraz, gdy stałą wpłatę musiałam zawiesić,

a Jagody nie zapytam o powód. Dlatego przed pójściem do szpitala zrobiłam duży bazarek, by się nie  martwić

o ogoniaste finanse, teraz też szykuję następny i pierwsze co, to sprawdzam stan konta "moich" psów

i jeśli mogą poczekać na następny pomoc kieruję gdzie indziej.

Tyle z mojej strony dla jasności :)

Dokładnie o to mi chodziło :) Takie wyróżnienie to jest dar rzeczowy :)

Posted

No tak - rozumiem, jeśli ma to być z mojej strony ukłon w stronę darczyńców to przeszukam wątek w poszukiwaniu opłat wyróżnień Milki ze strony Ellig i Gusiaczka.

Osobiście mogę jedynie podziękować za te wyróżnienia kolejny raz.

Posted

Nie, mnie nie zrozumiałaś, ale nic nie szkodzi

Ewo,nigdy nie oczekiwałam i nie oczekuję podziękowań w przekonaniu, że wiesz o tym

Niestety słowo pisane nigdy nie odda nawet najszlachetniejszych intencji

Posted

Nie, mnie nie zrozumiałaś, ale nic nie szkodzi

Ewo,nigdy nie oczekiwałam i nie oczekuję podziękowań w przekonaniu, że wiesz o tym

Niestety słowo pisane nigdy nie odda nawet najszlachetniejszych intencji

Zrozumiałam, ale jestem zmęczona już tymi kilkoma wątkami i martwię się, że nie mogę normalnie funkcjonować bo wszystko jest podporządkowane psom, które mam w spadku. 

Zwyczajnie nie pomyślałam aby robić dodatkowe wpisy dotyczące wyróżnień.

W piątek był kolejny pogrzeb w rodzinie - młodsza siostra mojej mamy odeszła i też nie mogłam pojechać bo to na Mazurach. Niefajnie tak jest.