Murka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 My mamy ten sam problem z uroczystościami rodzinnymi, w tych odległych (bo rodzinę mamy rozsianą po całej Polsce) uczestniczy jedynie delegacja w postaci jednej osoby... inaczej się nie da :( Quote
mestudio Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 My mamy ten sam problem z uroczystościami rodzinnymi, w tych odległych (bo rodzinę mamy rozsianą po całej Polsce) uczestniczy jedynie delegacja w postaci jednej osoby... inaczej się nie da :( No ja też bym sama pojechała, ale TZ pracuje w Warszawie i nie ma go zawsze ponad dobę, potem wraca na noc i znowu ucieka na całą dobę więc nawet moja delegacja jest niemożliwa. Gdybym miała 3 psy to byśmy ogarnęli sprawę, a tak to nie ma co nawet próbować. Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Miluchna, na razie jestem spokojna o michę, ale brak zainteresowania tobą, brak widoków na domek spędza mi sen z powiek :( Quote
Ellig Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Nie widzę w rozliczeniu, opłat za wyróżnienia ogłoszeń. Zebrałaby sie pokaźna sumka :) Quote
mestudio Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Nie widzę w rozliczeniu, opłat za wyróżnienia ogłoszeń. Zebrałaby sie pokaźna sumka :) Czy mam jakoś oddzielnie dopisywać opłaty za wyróżnienia, które opłaca Gusiaczek lub Ty Elu? Quote
Murka Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Milka dziś miała szansę na domek, ludziom się bardzo podobała i nie odstraszyły ich jej tendencje niszczycielskie (mieli już psy z odzysku i nic im nie jest straszne), ale niestety sunia, z którą przyjechali chciała Milkę zjeść na dzień dobry i pojechał tam inny psiak, z którym się dogadała. Quote
Gusiaczek Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Milka dziś miała szansę na domek, ludziom się bardzo podobała i nie odstraszyły ich jej tendencje niszczycielskie (mieli już psy z odzysku i nic im nie jest straszne), ale niestety sunia, z którą przyjechali chciała Milkę zjeść na dzień dobry i pojechał tam inny psiak, z którym się dogadała. Szkoda :( trudno się mówi i czeka dalej ..... Quote
Gusiaczek Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Myślę, że dla jasności rozliczeń Milki można by dopisać np. "pomoc rzeczowa", czy jak to się uwzględnia , bo wyróżnienia finansujemy z Ellig spoza skarpetowych pieniędzy, swoje wyróżnienia też powinnaś wpisywać - in minus z pieniędzy Milki, po to są. Dla mnie stan konta Milki jest sygnałem do ew.działania zwłaszcza teraz, gdy stałą wpłatę musiałam zawiesić, a Jagody nie zapytam o powód. Dlatego przed pójściem do szpitala zrobiłam duży bazarek, by się nie martwić o ogoniaste finanse, teraz też szykuję następny i pierwsze co, to sprawdzam stan konta "moich" psów i jeśli mogą poczekać na następny pomoc kieruję gdzie indziej. Tyle z mojej strony dla jasności :) Quote
Ellig Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Czy mam jakoś oddzielnie dopisywać opłaty za wyróżnienia, które opłaca Gusiaczek lub Ty Elu? Myślę, że dla jasności rozliczeń Milki można by dopisać np. "pomoc rzeczowa", czy jak to się uwzględnia , bo wyróżnienia finansujemy z Ellig spoza skarpetowych pieniędzy, swoje wyróżnienia też powinnaś wpisywać - in minus z pieniędzy Milki, po to są. Dla mnie stan konta Milki jest sygnałem do ew.działania zwłaszcza teraz, gdy stałą wpłatę musiałam zawiesić, a Jagody nie zapytam o powód. Dlatego przed pójściem do szpitala zrobiłam duży bazarek, by się nie martwić o ogoniaste finanse, teraz też szykuję następny i pierwsze co, to sprawdzam stan konta "moich" psów i jeśli mogą poczekać na następny pomoc kieruję gdzie indziej. Tyle z mojej strony dla jasności :) Dokładnie o to mi chodziło :) Takie wyróżnienie to jest dar rzeczowy :) Quote
mestudio Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 No tak - rozumiem, jeśli ma to być z mojej strony ukłon w stronę darczyńców to przeszukam wątek w poszukiwaniu opłat wyróżnień Milki ze strony Ellig i Gusiaczka. Osobiście mogę jedynie podziękować za te wyróżnienia kolejny raz. Quote
Gusiaczek Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Nie, mnie nie zrozumiałaś, ale nic nie szkodzi Ewo,nigdy nie oczekiwałam i nie oczekuję podziękowań w przekonaniu, że wiesz o tym Niestety słowo pisane nigdy nie odda nawet najszlachetniejszych intencji Quote
Gusiaczek Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Szkoda tego domku dla Milki :( ano szkoda, ale ważne, że państwo nie wyjechali na pusto - Kongres ma domek, a Miluchna musi jeszcze, jak widać, poczekać Quote
mestudio Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Nie, mnie nie zrozumiałaś, ale nic nie szkodzi Ewo,nigdy nie oczekiwałam i nie oczekuję podziękowań w przekonaniu, że wiesz o tym Niestety słowo pisane nigdy nie odda nawet najszlachetniejszych intencji Zrozumiałam, ale jestem zmęczona już tymi kilkoma wątkami i martwię się, że nie mogę normalnie funkcjonować bo wszystko jest podporządkowane psom, które mam w spadku. Zwyczajnie nie pomyślałam aby robić dodatkowe wpisy dotyczące wyróżnień. W piątek był kolejny pogrzeb w rodzinie - młodsza siostra mojej mamy odeszła i też nie mogłam pojechać bo to na Mazurach. Niefajnie tak jest. Quote
Gusiaczek Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Murko, bardzo dziękuję :) Milka wygląda ślicznie, jest radosna ..... świadomość, że właśnie u Was i z Wami czeka na dom = spokój serca. Pozdrawiam serdecznie :) Quote
Mattilu Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Dołączam do pozdrowień, widać, że Milce u Was dobrze :) Tylko gdzie ten domek... Quote
Ellig Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Dziekujemy za zdjęcia :) Podmieniłam zdjecia w ogłoszeniu Milki i je wyróżniłam. Powodzenia Malutka! :) Quote
Mattilu Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Dzięki Elu za wszystko co robisz dla Milki :) Quote
Recommended Posts