Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech, witam wszystkich odwiedzających niedobrzycę Milkę. Z ogłoszeń cisza, zero, nic. Juz jestem załamana tymi zasiedziałymi psami, chciałabym odpocząć psychicznie od psich spraw, a tu nijak się nie da.

Potrzebuje upchnąć trzy psiaki we własnych domach aby w końcu było normalniej - Milka o Tobie tez mowa panno zasiedziała.

Poleciały pieniążki na czerwiec.

Posted

Dzisiaj zadzwoniła bardzo fajna pani w sprawie Milki z Lublina. Nie wiem czy coś z tego będzie, bo panią trochę zmartwiła informacja o problemach z zostawaniem samemu, ale mimo tego była zainteresowana poznaniem suni na żywo. Powiedziała, że może uda się jej przyjechać.

Posted

Dzisiaj zadzwoniła bardzo fajna pani w sprawie Milki z Lublina. Nie wiem czy coś z tego będzie, bo panią trochę zmartwiła informacja o problemach z zostawaniem samemu, ale mimo tego była zainteresowana poznaniem suni na żywo. Powiedziała, że może uda się jej przyjechać.

Zagladam do Milki z nadzieją :)

Posted

Miluchna, muszę zniknąć na parę dni i mam nadzieję, że po powrocie dowiem się, że bezdomność

już nie jest twoim udziałem

Szczeknij, gdzie trzeba i w mojej intencji, co ? :)