Gusiaczek Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Z okazji Dnia Dziecka szczególne mizianki, Miluchna :) Quote
Ellig Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Cześc Milka, ważne,ze sie ludzie zaczęli odzywac, wierzę ,ze jest domek , ktory cie pokocha. Quote
mestudio Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Ech, witam wszystkich odwiedzających niedobrzycę Milkę. Z ogłoszeń cisza, zero, nic. Juz jestem załamana tymi zasiedziałymi psami, chciałabym odpocząć psychicznie od psich spraw, a tu nijak się nie da. Potrzebuje upchnąć trzy psiaki we własnych domach aby w końcu było normalniej - Milka o Tobie tez mowa panno zasiedziała. Poleciały pieniążki na czerwiec. Quote
Murka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Teraz będzie jeszcze ciężej z adopcjami, bo wakacje za pasem :( Ach, ta Milka... Quote
Mattilu Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 No nie jest łatwo. Ale nie traćmy nadziei, w końcu Wielki Szu też powędrował do domu po dłuuuugim czasie... Quote
Murka Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Dzisiaj zadzwoniła bardzo fajna pani w sprawie Milki z Lublina. Nie wiem czy coś z tego będzie, bo panią trochę zmartwiła informacja o problemach z zostawaniem samemu, ale mimo tego była zainteresowana poznaniem suni na żywo. Powiedziała, że może uda się jej przyjechać. Quote
mestudio Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Zobaczymy, a nuż przynajmniej odwiedzi pannę złośliwkę. Quote
Ellig Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Dzisiaj zadzwoniła bardzo fajna pani w sprawie Milki z Lublina. Nie wiem czy coś z tego będzie, bo panią trochę zmartwiła informacja o problemach z zostawaniem samemu, ale mimo tego była zainteresowana poznaniem suni na żywo. Powiedziała, że może uda się jej przyjechać. Zagladam do Milki z nadzieją :) Quote
Gusiaczek Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Miluchna, muszę zniknąć na parę dni i mam nadzieję, że po powrocie dowiem się, że bezdomność już nie jest twoim udziałem Szczeknij, gdzie trzeba i w mojej intencji, co ? :) Quote
Mattilu Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 A czy pani jeszcze dzwoniła, żeby się umówić na oglądanie Milki? Quote
mestudio Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 No i klapa znowu, trudno takiego psiaka wydać, bardzo trudno. Quote
Mattilu Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Tak, ona nie wie, ze my tu o nia sie martwimy... I dobrze :) Quote
Gusiaczek Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Fajnie byłoby, gdyby mogła szaleć na swoim, ale widać trzeba jeszcze poczekać. Serdeczności Miluchna, dla ciebie i reszty stada z Dowództwem łącznie :) Quote
Recommended Posts