Gusiaczek Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Dogo pojawia się i znika i znika i znika :( mam "towar" na bazarek, trochę czasu i boję się zakładać, bo nie znamy dnia ni godziny :( Cześć Miluchna Quote
mestudio Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Jest jakiś koszmar, u mnie nic nie działa, nawet jak cokolwiek napiszę to nie widzę i tak żadnego wątku. Jak kombinuje sposobem to pojawiają mi się jakieś trzy watki bazarkowe z zamierzchłych czasów. Załamać się można. Znowu mnóstwo ludzi zrezygnuje z dogomanii bo nikt się nie będzie użerał i kombinował pod górę wiecznie. Dla Milki wpłynęły pieniążki od Mattilu, bardzo dziękujemy!!! Quote
Ellig Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Cześć Milka to chyba jakiś cud, że mogłam tu zajrzeć. Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Po poprzedniej "akcji" odeszło wiele osób, obawiam się ze teraz też tak się stanie :( rozumiem, że trzeba dokonywać zmian, modernizować portal, ale musi się to odbywać właśnie tak? jakby zamiarem była śmierć tego miejsca? naprawdę się odechciewa Quote
Murka Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Wczoraj był u nas wet szczepić psiaki i sprawdzaliśmy Milce gruczoły, bo od paru dni nosiła ogon w "kabłąg" tak jakby ją coś bolało. Broniła się przy tym jak lwica, dziabnęła mnie w rękę i weta w nogę... dopiero przy pomocy trzeciej osoby i kagańca się udało. Wet tam pomajstrował, powiedział, że nic tam nie było, ale dzisiaj Milkowy ogon niby lepiej. Ach ta Milka... Quote
Gusiaczek Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Mila, takie niusy żadną miarą ci nie pomogą, ogarnij się ;) Quote
mestudio Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 pamiętam o Mili Witamy wszystkich miłych gości, zaglądających do Milki. Ja też w sumie zaglądam jako gość i liczę na cud adopcyjny. Quote
Murka Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Na początku czerwca Milka dostała Fiprex, koszt to 8 zł, więc proszę to uwzględnić przy wpłacie za karmę :) Kto by się spodziewał, że taka suka będzie tyle siedzieć (to już rok mija...). Quote
Ellig Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Skończyło się wyróżnienie ogłoszenia Milki. Niestety nie mam komputera. Dlatego nie mogę teraz go wyróżnić. Zrobię to jak tylko będę miała taką możliwość. Quote
Gusiaczek Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Jestem ...... Miluchna oj, Miluchna gdzie ten domek ? Quote
Gusiaczek Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Zaglądam Miluchna, bo cóż więcej mogę? tylko marzyc o domku dla ciebie ... Quote
mestudio Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Dalej zaglądam i tylko tyle mam do napisania niestety. No jeszcze może to, że poleciały pieniądze za kolejny miesiąc. Ech, co do domku to cisza głęboka i szeroka....... Quote
Murka Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Na początku czerwca Milka dostała Fiprex, koszt to 8 zł, więc proszę to uwzględnić przy wpłacie za karmę :) mestudio, dzięki za wpłatę za karmę, ale zapomniałaś jeszcze o Fiprexie (8 zł) :) Quote
mestudio Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Murka, ja nawet tego wpisu nie czytałam bo za dużo się dzieje ostatnimi czasy - pominę już dogo, które mnie wnerwia.............zwyczajnie opuściłam się okrutnie w dogomanii i zrezygnowana jestem maksymalnie przez brak jakichkolwiek telefonów w sprawie psów pod moją opieką. Przez psy nie mogłam nawet być w tym tygodniu na pogrzebie mojej cioci (siostry mojej babci), która odeszła w wieku 90 lat - do Gdyni daleko, a z psami nie ma kogo zostawić z dnia na dzień. To są niemiłe skutki tego co robię i tak być nie powinno. A ciocia była ważną osobą w moim młodzieńczym życiu bo własnych dzieci nie miała i dużo jej zawdzięczam. Pieniążki zaraz dosyłam i bardzo przepraszam za swoje gapiostwo. Quote
Recommended Posts