Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u mnie w ruch ew. ciepłe gacie ;)

kominek marzenie  ....

My mieliśmy taką fanaberię jak się przeprowadziliśmy i to była najlepsza fanaberia na świecie. 

Kłaniamy się porą wieczorową miłośnikom Milki - obstawiam, że ciepłolubnej psicy.

Posted

To nie są linki, tylko nazwa użytkownika i treść "pytania" o Milkę...

Tak, to jest dokładnie treśc zapytania, oczywiscie odpowiedziałam,że Milka nie ma jeszcze domu i ,że proszę o kontakt telefoniczny....Nie zraziłam sie tym w jaki sposób ktos pisze, przywykłam.....

Posted

Jusz, jusz jusz i braki znaków jakichkolwiek, brak ogonków, brak dużej litery na początku - chyba zdania w tym wypadku. Ech, wszędzie tego teraz multum i przyzwolenie społeczne ogromne na takie lewackie pisaniny.

Ale ok, musiałam pobiadolić, Milka masz czas do ostatniej złotówki w naszej skarpecie - bój sie dziewczyno :-).

Posted

Ja też należę do gramatycznych nazistów i nigdy nie odpowiadam na tego typu napisane rzeczy :p

Posted

Ja też należę do gramatycznych nazistów i nigdy nie odpowiadam na tego typu napisane rzeczy :P

To jesteśmy dwie niedobre baby.

Miluchna czas biegnie nieubłaganie, czekamy na dobry domek.

Mattilu, bardzo dziękujemy!

Posted

Wierna i wytrwała z największej konieczności się zgłasza :) i kontroluje wątek choc ten uparcie nie chce zaistnieć w moim zestawie ulubionych i muszę tu wchodzić przez banerek..

Posted

Witajcie! przypadkowo trafilam na watek Milki i az mi szczeka opadla jak podczas czytania zobaczylam posta z pazdziernika i zorientowalam sie, ze watek zostal zalozony w 2014, a nie 2015 roku!! 

Wracam do czytania watku, bede tu jeszcze zagladac :)