mestudio Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 u mnie w ruch ew. ciepłe gacie ;) kominek marzenie .... My mieliśmy taką fanaberię jak się przeprowadziliśmy i to była najlepsza fanaberia na świecie. Kłaniamy się porą wieczorową miłośnikom Milki - obstawiam, że ciepłolubnej psicy. Quote
Ellig Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Użytkownik-2jNaH piekny pies ma jusz dom Takie zapytanie było o adopcję Milki.... Wyświetleń: 1710 Tel: 212 Quote
Murka Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Pytania mają odpowiedni znak na końcu ;) Quote
Gusiaczek Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Nie wiem nic, bo linki się nie otwierają :( Quote
Murka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 To nie są linki, tylko nazwa użytkownika i treść "pytania" o Milkę... Quote
Ellig Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 To nie są linki, tylko nazwa użytkownika i treść "pytania" o Milkę... Tak, to jest dokładnie treśc zapytania, oczywiscie odpowiedziałam,że Milka nie ma jeszcze domu i ,że proszę o kontakt telefoniczny....Nie zraziłam sie tym w jaki sposób ktos pisze, przywykłam..... Quote
mestudio Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Jusz, jusz jusz i braki znaków jakichkolwiek, brak ogonków, brak dużej litery na początku - chyba zdania w tym wypadku. Ech, wszędzie tego teraz multum i przyzwolenie społeczne ogromne na takie lewackie pisaniny. Ale ok, musiałam pobiadolić, Milka masz czas do ostatniej złotówki w naszej skarpecie - bój sie dziewczyno :-). Quote
Guest TyŚka Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ja też należę do gramatycznych nazistów i nigdy nie odpowiadam na tego typu napisane rzeczy :p Quote
Murka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Może zmienić lokalizację w ogłoszeniach z Lublin na Rzeszów (podkarpackie)? To taka sama odległość od nas, a inne woj. - może tam ją ktoś wypatrzy... Quote
Ellig Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Może zmienić lokalizację w ogłoszeniach z Lublin na Rzeszów (podkarpackie)? To taka sama odległość od nas, a inne woj. - może tam ją ktoś wypatrzy... Zmienione :) http://olx.pl/oferta/mloda-plowo-ruda-sunia-czeka-na-dom-CID103-ID77ahF.html Quote
mestudio Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Ja też należę do gramatycznych nazistów i nigdy nie odpowiadam na tego typu napisane rzeczy :P To jesteśmy dwie niedobre baby. Miluchna czas biegnie nieubłaganie, czekamy na dobry domek. Mattilu, bardzo dziękujemy! Quote
Gusiaczek Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Jestem, jestem Miluchna :) nie wiem kiedy nadrobię zaległości dogowe .... Quote
mestudio Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Witamy się wieczorowo, zaglądamy i dziękujemy za odwiedziny. Dziękujemy za wpłatę Mattilu i dopisuję ją do rozliczenia. Quote
mestudio Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Wpadam kontrolnie bo cóż innego mogę... Quote
Mattilu Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Tu tylko grono wiernych i wytrwałych bywa ;) Quote
Gusiaczek Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Tak, to prawda najprawdziwsza, ale wiadomo wyżej czego nie podskoczym Nam zależy, by wybyła do DS i na pewno doczekamy dnia, w którym ktoś ją wypatrzy i pokocha 1 Quote
mestudio Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Wierna i wytrwała z największej konieczności się zgłasza :) i kontroluje wątek choc ten uparcie nie chce zaistnieć w moim zestawie ulubionych i muszę tu wchodzić przez banerek.. Quote
sucha Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Witajcie! przypadkowo trafilam na watek Milki i az mi szczeka opadla jak podczas czytania zobaczylam posta z pazdziernika i zorientowalam sie, ze watek zostal zalozony w 2014, a nie 2015 roku!! Wracam do czytania watku, bede tu jeszcze zagladac :) Quote
Recommended Posts