Gusiaczek Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Chyba musze sie czesciej na watkach udzielac, bo co mi jakies psisko w oko wpadnie i zaczynam formulowac argumenty do rozmowy z TZem to piesel jedzie do nowego domu :D Trzymam kciuki za Milke, zeby szybko sie zaaklimatyzowala i juz nigdy nie musiala szukac nowego domu! Hihihihi, do nas przyjechała tajemnica (marzyłam o jamniku) w postaci Ovki (terierowaty jamnik) na DT i została ...... ale sporo trwało nim Siwy powiedział "no dobraaaaaaa, jak tak bardzo chcesz" to niech zostanie i jest bardzo jej oddany, poza tym że do wyrka nie wolno ;) Quote
Mattilu Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Ciesze sie, ze Mila wreszcie w domu! A jak wygladaja jej finanse? Quote
Murka Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Na początku września Milka dostała Fiprex (8zł), co daje razem z transportem do DS (94 zł) - 102 zł do zapłaty. Karma na wrzesień była zapłacona. Mam ogromną nadzieje, że sunia znalazła w końcu dom na zawsze... Quote
Gusiaczek Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Też mam taką nadzieję, ale kciukam jeszcze, kciukam i czekam na dobre wieści :) Quote
Mattilu Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Czyli w październiku wysyłam stałą dla Mili, a od listopada poszukam nowego potrzebowskiego :) Quote
Mattilu Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 No i co? myślicie, że można będzie zmieniać tytuł wątku? Quote
Guest TyŚka Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Może jeszcze nie zapeszajmy? Ja zawsze dopiero 3tyg po adopcji robię pierwsze uff. Drugie uff i kolejne robię z każdym rokiem i z każdą wiadomością DSu. Quote
Mattilu Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Dobrze, nie zapeszajmy, choć jak tak długo się czekało na zmianę sytuacji Mili, to by człowiek już chciał mieć potwierdzenie, że wszystko będzie dobrze ;) Quote
Gusiaczek Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Nic, musimy cierpliwie czekać, a we mnie ogromny niepokój sąsiadujący z umiarkowanie szaloną radością ... Quote
Guest TyŚka Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Mnie intuicja jednak podpowiada, że będzie dobrze :) Quote
Gusiaczek Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Mnie intuicja jednak podpowiada, że będzie dobrze :) To dobrze, ja nie mam pesymistycznych myśli, tylko dziwny niepokój, jak sobie radzą? Na wystrzał z szampana jeszcze poczekamy ;) Quote
Murka Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Zadzwonię w tym tygodniu jeszcze i zapytam jak tam, czy wszystko ok. 1 Quote
Gusiaczek Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Zadzwonię w tym tygodniu jeszcze i zapytam jak tam, czy wszystko ok. ok ;) Quote
mestudio Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 To dobrze, ja nie mam pesymistycznych myśli, tylko dziwny niepokój, jak sobie radzą? Na wystrzał z szampana jeszcze poczekamy ;) Ja też zawsze daję sobie dłuższy czas na fajerwerki, szczególnie w przypadku kłopotliwych psiaków. Quote
Guest TyŚka Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Zadzwonię w tym tygodniu jeszcze i zapytam jak tam, czy wszystko ok. To czekamy na wieści :) Quote
Murka Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Dzwoniłam dopiero dzisiaj; Milka coś tam zaczyna obgryzać. W ubiegłym tygodniu zgryzła miskę i zaczyna dobierać się do kanapy na werandzie... Pan mówi, że ma zabawki i gryzaki. Przez weekend i dzisiaj Milka nie zostawała sama i było ok, ale jutro pan znów idzie do pracy. Mam nadzieję, że nie będzie się rozwijać jej niszczycielstwo.. jakby się coś działo to pan ma dzwonić. Quote
Gusiaczek Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Milka, ogarnij się !!!! zawału dostanę przez ciebie :( Quote
mestudio Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 No i to jest najgorszy problem z najgorszych dla mnie jeśli chodzi o psy. Nasza Lady ma 10 lat i pozostawiona w domu potrafi cuda zdziałać, ostatnio próbowaliśmy po kilku latach przerwy. Nic się nie zmieniło, więc jak wychodzimy to pozostaje kojec. Panna Fąfel 5 lat przez takie zachowania szukała domu :(. A wlazłam tu napisać, że czas się rozliczyć z pozostałych funduszy, no ale chyba jeszcze chwilę poczekamy. Quote
Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nie na takie wieści czekaliśmy :( Ja dalej będę ciągnąć temat: może feromony?Albo obróżka uspokajająca? Quote
Gusiaczek Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nie na takie wieści czekaliśmy :( Ja dalej będę ciągnąć temat: może feromony?Albo obróżka uspokajająca? ano .... Quote
Murka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Ja panu proponowałam drugiego psa do towarzystwa, co by się Milce nie nudziło ;) Jeśli pan zgłosi problemy z dalszym niszczeniem to zaproponuję mu obróżkę, feromony raczej odpadają, bo Milka zostaje na zewnątrz. Poczekajmy do końca tygodnia. Jak pan nie zadzwoni to przejmujemy na BDT staruszka Lorka, który jest u nas 6 lat. Quote
Recommended Posts