Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Bardzo sympatyczny pycholek. Umieścimy na stronie Fundacji SOS dla Jamników. Tyle na razie możemy jesteśmy dopchani, nawet czasu nie starcza na nowe wydarzenia nowych psiaków.[/QUOTE]

Super :) dziękujemy, rozumiemy brak czasu, bezdomniaków przybywa, bo są wakacje :(

• 2 weeks later...
Posted

Pani, która adoptowała Mili mówiła, że nie ma w mieszkaniu innych zwierzaków, a Mili bierze jako następczynię pekińczyka, swojej schorowanej suni, która już odeszła :) Nie przewidujemy więc żadnych problemów :)

Posted

to ja mam serdeczną prośbę - jakby były jakieś telefony w sprawie suni, to proszę, pokażcie nasza Karusię - małe, czarne, ciut jamnikowate, cudo!! W banerku :)

• 3 weeks later...
Posted

Kochane, dzisiaj widziałam naszą Milagros...martwiliśmy się gdzie malutka trafiła,a okazało się że ma ją pani z osiedla na którym spędziłam ponad 25lat. Wymiziałam,wycałowałam naszą Mili a ona mnie poznała!!! Sunia śpi w łóżeczku i jest bardzo kochana przez swoją panią,niestety wzięta była z azylu już w ciąży i jutro przejdzie sterylizację z aborcją...Trzymam kciuki za naszą Mili :)!!!!

Posted

kontaktogloszenia napisał(a):
Kochane, dzisiaj widziałam naszą Milagros...martwiliśmy się gdzie malutka trafiła,a okazało się że ma ją pani z osiedla na którym spędziłam ponad 25lat. Wymiziałam,wycałowałam naszą Mili a ona mnie poznała!!! Sunia śpi w łóżeczku i jest bardzo kochana przez swoją panią,niestety wzięta była z azylu już w ciąży i jutro przejdzie sterylizację z aborcją...Trzymam kciuki za naszą Mili :)!!!!

Wiolu, ale miałaś spotkanie:loveu::loveu::loveu:

Cudownie, że maleńka jest rozpieszczana przez Panią.

Wspaniale, że Pani zdecydowała o sterylce.

Posted

Gabi79 napisał(a):
Wiolu, ale miałaś spotkanie:loveu::loveu::loveu:

Cudownie, że maleńka jest rozpieszczana przez Panią.

Wspaniale, że Pani zdecydowała o sterylce.

O tak Gabrysiu,cudowne spotkanie!!!!:loveu: Milagros już po zabiegu i wszystko jest dobrze :)

• 5 weeks later...