biednedobre Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='Isadora7']Bardzo sympatyczny pycholek. Umieścimy na stronie Fundacji SOS dla Jamników. Tyle na razie możemy jesteśmy dopchani, nawet czasu nie starcza na nowe wydarzenia nowych psiaków.[/QUOTE] Super :) dziękujemy, rozumiemy brak czasu, bezdomniaków przybywa, bo są wakacje :( Quote
kontaktogloszenia Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Milagros znalazła w końcu wymarzony domek, mieszka w bloku ze swoją rodzinką...Skończyła się długa tułaczka i bezdomność ,teraz już będzie tylko lepiej :) Quote
azalia Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 To wspaniale,a będą wiadomości z nowego domku? Quote
Anula Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ale fajne wiadomości.Domek był sprawdzony? Będą wiadomości jak sunia się zadomowiła? Quote
biednedobre Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Pani, która adoptowała Mili mówiła, że nie ma w mieszkaniu innych zwierzaków, a Mili bierze jako następczynię pekińczyka, swojej schorowanej suni, która już odeszła :) Nie przewidujemy więc żadnych problemów :) Quote
biednedobre Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Liczymy, że Animalsi miarę szybko odwiedzą sunię i może udostępnią jakieś zdjęcia. Jak tylko coś nowego się dowiemy, damy znać :) Quote
paula_t Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Mam nadzieję, że malutka trafiła do dobrego domku...:roll: Czekam z niecierpliwością na wieści... Quote
malagos Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 to ja mam serdeczną prośbę - jakby były jakieś telefony w sprawie suni, to proszę, pokażcie nasza Karusię - małe, czarne, ciut jamnikowate, cudo!! W banerku :) Quote
kontaktogloszenia Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Kochane, dzisiaj widziałam naszą Milagros...martwiliśmy się gdzie malutka trafiła,a okazało się że ma ją pani z osiedla na którym spędziłam ponad 25lat. Wymiziałam,wycałowałam naszą Mili a ona mnie poznała!!! Sunia śpi w łóżeczku i jest bardzo kochana przez swoją panią,niestety wzięta była z azylu już w ciąży i jutro przejdzie sterylizację z aborcją...Trzymam kciuki za naszą Mili :)!!!! Quote
Gabi79 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 kontaktogloszenia napisał(a):Kochane, dzisiaj widziałam naszą Milagros...martwiliśmy się gdzie malutka trafiła,a okazało się że ma ją pani z osiedla na którym spędziłam ponad 25lat. Wymiziałam,wycałowałam naszą Mili a ona mnie poznała!!! Sunia śpi w łóżeczku i jest bardzo kochana przez swoją panią,niestety wzięta była z azylu już w ciąży i jutro przejdzie sterylizację z aborcją...Trzymam kciuki za naszą Mili :)!!!! Wiolu, ale miałaś spotkanie:loveu::loveu::loveu: Cudownie, że maleńka jest rozpieszczana przez Panią. Wspaniale, że Pani zdecydowała o sterylce. Quote
kontaktogloszenia Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Gabi79 napisał(a):Wiolu, ale miałaś spotkanie:loveu::loveu::loveu: Cudownie, że maleńka jest rozpieszczana przez Panią. Wspaniale, że Pani zdecydowała o sterylce. O tak Gabrysiu,cudowne spotkanie!!!!:loveu: Milagros już po zabiegu i wszystko jest dobrze :) Quote
malagos Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Kolejna historia znalazła dobre zakończenie :) Quote
Recommended Posts