Panna Marple Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Super zdjęcia, a szczególnie ostatnie :). Myszka ma rację-nie ma to jak przemoc :) Quote
Maciek777 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Ciekawe czyje to dzieło, bo przecież na pewno nie Wiewióry http://i62.tinypic.com/2jesnr5.jpg Maciuś, przykro mi to pisać, ale z Tobą po dobroci to się nic nie wskóra. Dobrze, że b-b zna klucz do Ciebie, bo od razu podziałało:) :) Następnym razem już wiemy co robić To pewnie jakiś inny pies ;) Zastanawiam się z jakiej strony ten klucz pochodzi bo czegoś takiego to się w najmroczniejszym zakątku neta nie spodziewałem :D Super zdjęcia, a szczególnie ostatnie :). Myszka ma rację-nie ma to jak przemoc :) Ostatnia fotka niesamowita :) Przemoc byłaby bardzo przyjemna, a tam jakiś potwór tłucze czyjeś zwłoki :rolleyes: Quote
Martika&Aischa Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 ależ cudne wieści :D oby takich jak najwięcej :D to zdjęcie rozbawiło mnie do łez :D kochany pychol :D Quote
b-b Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Zdjęcia boskie! No przecież to nie ja zrobiłem :D http://i62.tinypic.com/2jesnr5.jpg Quote
Mysza2 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Zdjęcia boskie! No przecież to nie ja zrobiłem :D http://i62.tinypic.com/2jesnr5.jpg Pod tym zdjęciem powinien być podpis "ja tu tylko sprzątam" :):) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Oooo, Maciek bohatersko zadzwonił :D. Ciorli jest już domownikiem pełną ;) śliczną mordką, no bo przecież śpi w łóżeczku :D.A co do tego na pewno zmanipulowanego ;) zdjęcia: http://i62.tinypic.com/2jesnr5.jpg, to przecież to oczywista oczywistość, że to nie Ciorli tak nabroił . Quote
kudlataja Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Nadrabiam zaległości i z przyjemnością poczytałam i pooglądałam, oby więcej takich adopcji..moje psiaki nadal czekają. pozdrawiam:) Quote
terra Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 O! Wieści z domku są :) I jakie dobre. :) Pan na włościach :) Quote
Maciek777 Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Dwu- i czteronożnym, radosnych Świąt życzę :) Mokrego Poniedziałku, Ciorli ;) Quote
Maciek777 Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 A Ciorli lubił kontakt z wodą? ;) Chyba nawet deszczu nie lubił bo jakoś nie przypominam sobie bym go kiedyś mokrego widział ;) Jabłka lubił - tyle pamiętam :D Quote
inka33 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Szczęśliwemu Ciorliemu i jego Domkowi oraz bohaterskiemu Mackowi życzę wiosennego zdrówka i odrobiny świątecznego spokoju! :) inka33 z ;) 1 Quote
Maciek777 Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Zapomniałem Wam pisać :D Kilka dni temu miałem telefon i pan pyta "czy ciągle jest do oddania ta suczka...Harlie?" (powiedział jak się pisze) :) Mniejsza o dziwną wymowę imienia, ale suczka? :) I tak ludzie czytają ogłoszenia :( W ogóle dziwne, że jeszcze jakieś ogłoszenie się uchowało... Quote
Gusiaczek Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Zapomniałem Wam pisać :D Kilka dni temu miałem telefon i pan pyta "czy ciągle jest do oddania ta suczka...Harlie?" (powiedział jak się pisze) :) Mniejsza o dziwną wymowę imienia, ale suczka? :) I tak ludzie czytają ogłoszenia :( W ogóle dziwne, że jeszcze jakieś ogłoszenie się uchowało... :D :D :D a swoja drogą znasz jakąś Harlie, która jest psem ?;) Quote
Maciek777 Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 :D :D :D a swoja drogą znasz jakąś Harlie, która jest psem ? ;) Nie znam żadnej Harli - ni psa, ni kota ;) Quote
b-b Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Zapomniałem Wam pisać :D Kilka dni temu miałem telefon i pan pyta "czy ciągle jest do oddania ta suczka...Harlie?" (powiedział jak się pisze) :) Mniejsza o dziwną wymowę imienia, ale suczka? :) I tak ludzie czytają ogłoszenia :( W ogóle dziwne, że jeszcze jakieś ogłoszenie się uchowało... Musiał się chyba nieźle wkopać w głąb ogłoszeń...bo przecież kiedy to było ? ;) Quote
Maciek777 Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Musiał się chyba nieźle wkopać w głąb ogłoszeń...bo przecież kiedy to było ? ;) Znaczy, że setki aktualnych ogłoszeń nie zrobiły na nim aż takiego wrażenia więc drążył głębiej :) A Charlie Charlie zmienił adres zameldowania dokładnie 13 listopada :) Quote
Gusiaczek Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 A Charlie Charlie zmienił adres zameldowania dokładnie 13 listopada :) to klawa data ;) Quote
Maciek777 Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 A co u tej Harli...? ;) Na pewno jest szczęśliwa i na pewno wszystko dobrze i na pewno nie ma się o co martwić :D to klawa data ;) I zdaje się, że szczęśliwa :) Quote
b-b Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Zaglądam i mam nadzieję że brak wiadomości to też dobra wiadomość ;) Quote
Maciek777 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Zaglądam i mam nadzieję że brak wiadomości to też dobra wiadomość ;) Tak, oczywiście, że dobra :D Quote
Maciek777 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Zobaczcie jakim MMS'em mnie dzisiaj zaskoczyła Pani Charliego :) A tak bawi się psinka, ma kompankę Moli :) Quote
Recommended Posts