Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe czyje to dzieło, bo przecież na pewno nie Wiewióry

http://i62.tinypic.com/2jesnr5.jpg

Maciuś, przykro mi to pisać, ale z Tobą po dobroci to się nic nie wskóra.

Dobrze, że b-b zna klucz do Ciebie, bo od razu podziałało:) :)

Następnym razem już wiemy co robić

To pewnie jakiś inny pies ;)

Zastanawiam się z jakiej strony ten klucz pochodzi bo czegoś takiego to się w najmroczniejszym zakątku neta nie spodziewałem :D

Super zdjęcia, a szczególnie ostatnie :). Myszka ma rację-nie ma to jak przemoc :)

Ostatnia fotka niesamowita :)

Przemoc byłaby bardzo przyjemna, a tam jakiś potwór tłucze czyjeś zwłoki  :rolleyes:

• 3 weeks later...
Posted

Szczęśliwemu Ciorliemu i jego Domkowi oraz bohaterskiemu Mackowi życzę wiosennego zdrówka i odrobiny świątecznego spokoju! :)

inka33 z czarnaowca.gif ;)

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Zapomniałem Wam pisać :D Kilka dni temu miałem telefon i pan pyta "czy ciągle jest do oddania ta suczka...Harlie?" (powiedział jak się pisze) :)

Mniejsza o dziwną wymowę imienia, ale suczka? :) I tak ludzie czytają ogłoszenia :( W ogóle dziwne, że jeszcze jakieś ogłoszenie się uchowało...

Posted

Zapomniałem Wam pisać :D Kilka dni temu miałem telefon i pan pyta "czy ciągle jest do oddania ta suczka...Harlie?" (powiedział jak się pisze) :)

Mniejsza o dziwną wymowę imienia, ale suczka? :) I tak ludzie czytają ogłoszenia :( W ogóle dziwne, że jeszcze jakieś ogłoszenie się uchowało...

:D :D :D

a swoja drogą znasz jakąś Harlie, która jest psem ?;)

Posted

Musiał się chyba nieźle wkopać w głąb ogłoszeń...bo przecież kiedy to było ? ;)

Posted

Musiał się chyba nieźle wkopać w głąb ogłoszeń...bo przecież kiedy to było ? ;)

Znaczy, że setki aktualnych ogłoszeń nie zrobiły na nim aż takiego wrażenia więc drążył głębiej :)

A Charlie Charlie zmienił adres zameldowania dokładnie 13 listopada :)

Posted

A co u tej Harli...? ;)

Na pewno jest szczęśliwa i na pewno wszystko dobrze i na pewno nie ma się o co martwić :D

to klawa data ;)

I zdaje się, że szczęśliwa :)

• 2 months later...
  • 3 months later...