Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiadomo coś więcej, od kiedy on tak pod sądem koczuje? Pewnie to naiwne z mojej strony, ale może ma właściciela? Dziwne, że tak w jednym miejscu... U nas pod urzędem też czasami siedzi piesek - bez smyczy, cierpliwie sobie czeka, gdy jego pan załatwia swoje sprawy.
Niestety może być też tak, że ktoś przed sądem psiaka wyrzucił i bidok czeka w tym miejscu na powrót pana... :( Nie do wiary, że nikt się nie interesuje :shake:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neelith napisał(a):
A wiadomo coś więcej, od kiedy on tak pod sądem koczuje? Pewnie to naiwne z mojej strony, ale może ma właściciela? Dziwne, że tak w jednym miejscu... U nas pod urzędem też czasami siedzi piesek - bez smyczy, cierpliwie sobie czeka, gdy jego pan załatwia swoje sprawy.
Niestety może być też tak, że ktoś przed sądem psiaka wyrzucił i bidok czeka w tym miejscu na powrót pana... :( Nie do wiary, że nikt się nie interesuje :shake:

Nie znam szczegółów, jutro skontaktuję się z Olą.
Dla suni było by miejsce w hoteliku u Makili (właśnie dostałam odp.), więc wstępnie zapytałam, czy by nie przyjęła tego psiaka sprzed sądu.

Posted

Jestem po informacji Gabrysi na pw. Cieszę się, że sunia ma dom :) choć bardzo szkoda, że nic więcej nie wiadomo.
A ten biedak spod sądu może tam został porzucony. Jak tak psiak siedzi i siedzi w jednym miejscu, to chyba taki los go niestety spotkał. :( już nie raz zgarniałyśmy takie psiaki z koleżankami i zawsze sie okazywało, że nikt ich nie szukał i były bezdomne.
oby w tym przypadku było inaczej.

Posted

madziakato napisał(a):
No właśnie, to ona ma nowy dom, czy się właściciel znalazł?(nie jestem pewna)

Raczej ktoś nowy ją zabrał - a ja zawsze mam nadzieję, ze to ktoś dobry, bo łobuz by się nie zlitował nad chudziną.

Posted

Ja tak na szybko, bo już powinnam być w drodze do pracy.

Pies z Tarnowskich Gór niestety w schronisku w Miedarach.

U Makili byłoby dla niego miejsce 10- 12 zł doba.

Posted

Jestem na zaproszenie Gabrysiu, ale tutaj błyskawiczne szczęśliwe zakończenie!:) Oby sunieczka tylko dobrze trafiła...
A po drodze widzę kolejne psie nieszczęście się przypałętało :(

Posted

Cieszę się, że sunia już w domku :) :) śliczna jest, na tych pierwszych zdjęciach taka smutna :(
Życzę jej dużo szczęścia w nowym domu!

Szkoda, że te psiak spod sądu trafił do Miedar :placz:

Posted

AgaG napisał(a):
Jestem po informacji Gabrysi na pw. Cieszę się, że sunia ma dom :) choć bardzo szkoda, że nic więcej nie wiadomo.
A ten biedak spod sądu może tam został porzucony. Jak tak psiak siedzi i siedzi w jednym miejscu, to chyba taki los go niestety spotkał. :( już nie raz zgarniałyśmy takie psiaki z koleżankami i zawsze sie okazywało, że nikt ich nie szukał i były bezdomne.
oby w tym przypadku było inaczej.

madziakato napisał(a):
No właśnie, to ona ma nowy dom, czy się właściciel znalazł?(nie jestem pewna)

joanka40 napisał(a):
Super wieści.

Jo37 napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Szkoda, że nie wiemy gdzie trafiła. Temu psiakowi z TG
też musimy coś zorganizować .

malagos napisał(a):
Raczej ktoś nowy ją zabrał - a ja zawsze mam nadzieję, ze to ktoś dobry, bo łobuz by się nie zlitował nad chudziną.

Klementynkaa napisał(a):
a wytłumaczcie mi dlaczego psiak z TG trafia do Miedar a nie do Cichego Kąta?

Kamila Proc napisał(a):
jestem na zaproszenie, ale widze ze OK

halszka napisał(a):
zaglądam do sunieczki czytam,że bezpieczna a tu trach kolejna bida...ech :(

paula_t napisał(a):
Jestem na zaproszenie Gabrysiu, ale tutaj błyskawiczne szczęśliwe zakończenie!:) Oby sunieczka tylko dobrze trafiła...
A po drodze widzę kolejne psie nieszczęście się przypałętało :(

AlfaLS napisał(a):
Też przybyłam z zaproszenia i cieszę się, że sunia już w DS. I jak znam życie, a właściwie dogo, to psiak z TG też nie zostanie bez pomocy ;).

ajw napisał(a):
Cieszę się, że sunia już w domku :) :) śliczna jest, na tych pierwszych zdjęciach taka smutna :(
Życzę jej dużo szczęścia w nowym domu!

Szkoda, że te psiak spod sądu trafił do Miedar :placz:

Dziękuję Wam wszystkim za przybycie!!!!

Dzisiaj dzwoniłam do Marzeny z miau i pisałam do Oli.

Piesek jest w Miedarach na kwarantannie.

Wstępnie za około 2 tyg ma zapewniony DT i będzie pod opieką Fundacji Szara Przystań.
Jak poznam jakieś szczegóły założę mu wątek.

Jeśli chodzi o sunię z Pogorii nie wiem nic nowego.

Wczoraj ktoś ją przygarnął.

Dzięki jeszcze raz, że jesteście!!!

Przy okazji zapraszam na skromny bazarek, link w sygnaturze.

Posted

Szkoda ze nie wiemy dokladnie ale jest nadzieja ze suncia bezpieczna a i dla pieska tez sie rysuje lepsza przyszlosc :)
Wszystko dzieki osobom, ktore nie pozostaly obojetne

Posted

Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale nie miałam wczoraj dostępu do netu.

Chciałam wszystkim serdecznie podziękować za chęć pomocy, jesteście kochani:loveu::loveu::loveu:

Na chwilę obecną nie mam żadnych wiadomości o suni, ale jak tylko czegoś się dowiem dam znać ;)

Mam nadzieję, że to dobry domek, chcę tak myśleć bo inaczej zwariuję.

Posted

Gabi79 napisał(a):
Dziękuję Wam wszystkim za przybycie!!!!

Dzisiaj dzwoniłam do Marzeny z miau i pisałam do Oli.

Piesek jest w Miedarach na kwarantannie.

Wstępnie za około 2 tyg ma zapewniony DT i będzie pod opieką Fundacji Szara Przystań.
Jak poznam jakieś szczegóły założę mu wątek.

.

Super :multi:

• 4 weeks later...