inka33 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 [quote name='Ewa Marta']Buziaki przekazane:-) Ciężko jej pewnie wytrzymać w takie upały w kubraczku:-([/QUOTE] Kubraczek mniej czarny niz futerko, więc może właśnie lepiej...? :hmmmm: Quote
Usiata Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Jak się miewa Agentka w zielonym? daje radę w te upały? brzusio dobrze się goi? buziaki w czółko :kiss_2::kiss_2: Quote
Ellig Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Dzień dobry, Kaja czuje się bardzo dobrze, większośc dnia lezy z brzuchem do gory :) Quote
inka33 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 [quote name='Ellig']Dzień dobry, Kaja czuje się bardzo dobrze, większośc dnia lezy z brzuchem do gory :)[/QUOTE] Mądra dziewczynka - wietrzy sobie! ;) Quote
Usiata Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Hej Kajusiu, spóźniony buziak w czółko, a nawet dwa buziaki, nad każdym oczkiem :buzi::buzi: Quote
Ewa Marta Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 (edited) Zobaczcie, jakie cudo mam do wyadoptowania:-) Mlodzi, wspaniali ludzie, których znam ze spacerów po skarpie z psiakami mają swoja sunię uratowaną z Korabiewic. Wracając w sobotę do domu zatrzymali się w chełmskim w środku lasu na totalnym bezludziu. Znaleźli wychudzoną, odwodniona i przestraszoną młodą 4-miesięczną sunię... Nie byli w stanie jej zostawić dzięki Bogu i zabrali ją do siebie. Problem niestety jest taki, że nie mają absolutnie możliwości, żeby ją u siebie zostawić. Rajka - ich sunia - podróżuje ze swoją Pania pociągiem 2 razy w miesiącu do innego miasta i tak będzie jeszcze rok. Podróż z dwoma psami jest prawie niemożliwa, dlatego choć serce im pęka, szukają dla niej domku. Mam juz umówioną pierwszą wizytę w sobotę u Pani chcącej Lunkę adoptować, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie... A w Lunie czlowiek zakochuje sie od pierwszej sekundy:-) Będzie średniej wielkości sunią. Dogaduje sie wspaniale z każdym psem. Jest grzeczna, bardzo się pilnuje na spacerach i błyskawicznie uczy. To psi ideał z jasnoniebieskimi oczkami:-) Co dużo mówić, same zobaczcie:-) _________________________________________________________________________________________________) _[IMG]http://www.iv.pl/images/01394946065251189636.jpg[/IMG] [IMG]http://www.iv.pl/images/17655480233291596958.jpg[/IMG] [IMG]http://www.iv.pl/images/49227200337051087056.jpg[/IMG] [IMG]http://www.iv.pl/images/33778793002657534970.jpg[/IMG] [IMG]http://www.iv.pl/images/30677144610102576943.jpg[/IMG] Edited July 10, 2014 by Ewa Marta Quote
Gusiaczek Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Głaski dla Kajuni :loveu:, która ma pięknego gościa na wątku :) śliczna suczynka - mam nadzieję, że szybko znajdzie domek Quote
Usiata Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Lubię takie czarne, lubię! ale toto małe to jest śliczne - biały krawacik, białe skarpetki, no i te oczka jaśniutkie :loveu: Quote
Ewa Marta Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 [quote name='Podmcent']Lubię takie czarne, lubię! ale toto małe to jest śliczne - biały krawacik, białe skarpetki, no i te oczka jaśniutkie :loveu:[/QUOTE] [quote name='Mattilu']rzeczywiście prześliczna[/QUOTE] Jutro jadę na wizytę przedadopcyjną, a jeśli to nie będzie ten domek, mała przeniesie się do mnie... Niestety nie ma wyjścia, ludzie wyjeżdżają. Jak ja to powiem moim chłopakom - nie wiem jeszcze... Quote
Nutusia Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Gdybyś się znalazła na wycieraczce, to wiesz gdzie mnie szukać ;) Quote
Ellig Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Niebieskooka jest śliczna i znajdziemy dla niej kochający dom:) Quote
Ewa Marta Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 [quote name='Nutusia']Gdybyś się znalazła na wycieraczce, to wiesz gdzie mnie szukać ;)[/QUOTE] Nie kuś Kobieto;-) Quote
Usiata Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Trzymam kciuki za wizytę, niech się uda, niech się uda, niech się uda :kciuki: a dla Kajusi buziaki w nosek tym razem :buzi::buzi: Quote
Ellig Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Kaja ma sie doskonale, wczoraj Ania zdjęła jej kubraczek i rana posterylkowa jest pieknie zagojona.:) Quote
Ewa Marta Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 [quote name='Podmcent']Trzymam kciuki za wizytę, niech się uda, niech się uda, niech się uda :kciuki: a dla Kajusi buziaki w nosek tym razem :buzi::buzi:[/QUOTE] Udało się:-) Lunka już w nowym domku:-) Mam nadzieję, że będzie jej tam równie dobrze,m co w DT, który ją uratował:-) Quote
Usiata Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Cieszę się podwójnie - i że Kajusi brzuszek wygojony i że gnojek znalazł domek - hurra, hurra! :multi::multi: Quote
Mattilu Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='Podmcent']Cieszę się podwójnie - i że Kajusi brzuszek wygojony i że gnojek znalazł domek - hurra, hurra! :multi::multi:[/QUOTE] Ja takze samo:multi::multi: Quote
Ellig Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 [quote name='Ewa Marta']Udało się:-) Lunka już w nowym domku:-) Mam nadzieję, że będzie jej tam równie dobrze,m co w DT, który ją uratował:-)[/QUOTE] [quote name='azalia']Jak się Kajunia miewa w nowym domku?[/QUOTE] Kaja jest nadal w domu tymczasowym, to Lunka niebieskooka sunia, znalazla domek. Quote
malagos Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [QUOTE=Podmcent;22284826[B]]Lubię takie czarne[/B], lubię! ale toto małe to jest śliczne - biały krawacik, białe skarpetki, no i te oczka jaśniutkie :loveu:[/QUOTE] He, he, mam właśnie "na zbyciu" małą czarną Karusię, przywieźć? :cool3: :eviltong: Quote
inka33 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='malagos']He, he, mam właśnie "na zbyciu" małą czarną Karusię, przywieźć? :cool3: :eviltong:[/QUOTE] Podmcent by pewnie wszystkie śliczności i kochaności przygarnęła, ale (o i le wiem) jest człowiekiem podróży, więc Karusi jej nie "sprzedasz"... :shake: Pozdrowionka dla blue-okiej Luneczki i powodzenia w DS oraz dla Kajusi usmiechniętej z kciukami za najlepszy domek! :) Quote
Recommended Posts