supergoga Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 No pewnie że będzie ważny, ale to taki typ, co mu sodowa do łebka nie uderzy. Za tydzień go zobaczę - obiecuje foteczki z moim pupilkiem. Quote
Monia70 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie ma kogoś , tego jednego w całej Polsce kto pokocha Rysia??? Tyle ludzi u nas mieszka.... Quote
basiaap Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Monia70 napisał(a):Nie ma kogoś , tego jednego w całej Polsce kto pokocha Rysia??? Tyle ludzi u nas mieszka.... Tylu, tylu, ale "ssania" na schroniskowe psiaki nie ma:shake: Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nadal wierzę, że Rysiowy domek gdzieś jest... Quote
Monia70 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 basiaap napisał(a):"ssania" na schroniskowe psiaki nie ma:shake: Ja mam ogromne ''ssanie'' na bidaki ale tych dziadowskich warunków i pieniędzy nie !!!!!!!:angryy: Quote
Monia70 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Słuchajcie, tesco pomaga zwierzętom.Mozna oddac głos. http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/ Quote
MonikaP Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Podnoszę Rysia :-). Fajny z niego piesek - w sam raz do pójścia na nieśpieszny, jesienny spacer... Quote
swan Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 no właśnie Supergogo, to ogłoszenie w gazecie to chyba dobry pomysł na wątku Bastera nie było ruchu aż nie pojawił się w prasie, z tego co rozumiem, to właśnie z ogłoszenia się znalazł dla niego domek a taki spokojny mały Rysio nie ujada, nie ciągnie na smyczy jak parowóz, jest malutki, to byłby dobrym towarzyszem dla jakiejś starszej osoby do nawet niedużego mieszkanka a takie osoby nie czytają internetu ani nie wchodzą do schroniska,ale gazety czytają i wzrok Rysia na pewno ich zauroczy:p Quote
basiaap Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 swan napisał(a):no właśnie Supergogo, to ogłoszenie w gazecie to chyba dobry pomysł na wątku Bastera nie było ruchu aż nie pojawił się w prasie, z tego co rozumiem, to właśnie z ogłoszenia się znalazł dla niego domek a taki spokojny mały Rysio nie ujada, nie ciągnie na smyczy jak parowóz, jest malutki, to byłby dobrym towarzyszem dla jakiejś starszej osoby do nawet niedużego mieszkanka a takie osoby nie czytają internetu ani nie wchodzą do schroniska,ale gazety czytają i wzrok Rysia na pewno ich zauroczy:p Też prawda:) Quote
supergoga Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Dzięki swan za ciepłe słowa o Rycholku. W poniedziałek dam ogłoszenie do gazety. Może naprawde znajdzie domek dzięki temu. Bo mnie przesladuje jego smutny wzrok. Quote
swan Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 no i właśnie liczę na to, że na innych ten wzrok też tak podziała, byle na zdjęciu było to widać w gazecie :razz: Quote
PaulinaT Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 swan napisał(a):no i właśnie liczę na to, że na innych ten wzrok też tak podziała, byle na zdjęciu było to widać w gazecie :razz: Koniecznie to zdjęcie. Jest niesamowite... A o Bastera jeszcze teraz odbieram telefony i maile.... Quote
safarii Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Rysio w gazecie!!! To było by coś:razz: może rzeczywiście jakaś babcinka lub dziadulek cię wypatrzy:crazyeye: Quote
MonikaP Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Cześć, Rysio, jak się masz? ;-) Przyszłam Ci powiedzieć dobranoc :loveu:. Ktoś na Ciebie na pewno czeka, mówię Ci... Quote
Monia70 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Oj ,żeby tylko się po gazecie udało! Trzymam kciuki. Quote
supergoga Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Jeszcze nie dałam Rysia. Nie mam siły. Dzis umarł Levis...i to tyle. Quote
Monia70 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wiem Gosiu, że jest Ci strasznie ciężko. Poczekamy na Rysia.Rysio wybaczy , bo rozumie. Quote
mulinka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a może dopiszcie w tytule, że Rysio jest jamnikowaty i jeszcze coś o jego wspaniałym charakterze, zeby jak najwięcej osób zajrzało na wątek - może ktoś będzie mógł pomóc Quote
kaLOlina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 rychu wkejam cie w podpisik....musisz znalezc w koncu swoje miejsce na kalankach panci/pancia... Quote
supergoga Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Jakos brak kolanek dla Rysia. Z tym jamnikowatym, to jakoś nie wiem, czy pisac. No łapy krzywe ma, ale... Chętnie na kolanka bym wzięła. Będę w sobotę, sprawdzę, jak dam radę, jak mu idzie chodzenie na smyczy. I może jakąś foteczkę sie uda machnąć. Quote
safarii Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 no jamnikowaty to ON jest. Hmm ostatnio doszłam do wniosku, że większość małych mieszańców ma coś z jamnika czyżby one były takie chętne a może takie geny domiunujace mają...z pewnością ktoś tam w rodzinie u Rysia jakieś podobieństwo jamnicze miał:cool3: Quote
Recommended Posts