MonikaP Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Pokaż się, Rysiu, nie rób tego cioci Supergodze i nie chowaj się gdzieś w czeluściach Dogo... Quote
PaulinaT Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='MonikaP']Pokaż się, Rysiu, nie rób tego cioci Supergodze i nie chowaj się gdzieś w czeluściach Dogo...[/QUOTE] No... :shake: Quote
Monia70 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Pewnie Rysio dziś wymizany przez Gosię.Dobrze mu było pewnie przez te kilka dobrych chwil :cool1: Quote
PaulinaT Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Monia70 napisał(a):Pewnie Rysio dziś wymizany przez Gosię.Dobrze mu było pewnie przez te kilka dobrych chwil :cool1: nie ma co do tego żadnych wątpliwości :cool3: Quote
supergoga Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Czasu było mało, więc tylko...TYLKO Rysio został wymiziany przez mnie - mój mały kochany klus... Jak ja bym chciała doczekać chwili, kiedy Rysio opuści klatkę. JUtro postaram się o to ogłoszenie - ostatnio takie trudne i pełne pracy dni. Rysio wie, że cioteczka kocha psiaka bardzo. BYł :oops: buziak!!!:oops: Quote
PaulinaT Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Był łobuziak?? To co się ciotka rumieni?? :evil_lol: Quote
basiaap Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 I co, Rysiu, nic się u Ciebie nie dzieje:-( A zima za pasem... a Ty masz takie króciutkie futerko:placz: Quote
Monia70 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Miłość miedzy Gosią a Rysiem rozkwita :loveu: Tylko co na to Darek????;) Quote
PaulinaT Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Monia70 napisał(a):Miłość miedzy Gosią a Rysiem rozkwita :loveu: Tylko co na to Darek????;) No o to samo pytałam Darka ostatnie :diabloti: Przecież goga ma romans... z Ryszardem! :o Quote
Monia70 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ale się iskrzy między nimi , ho, ho :razz::loveu: Quote
PaulinaT Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Monia70 napisał(a):Ale się iskrzy między nimi , ho, ho :razz::loveu: hyhy dokładnie tak! Quote
supergoga Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 :mad:A to co za podśmie...ki za moimi i Ryszarda plecami. Oj dziewczyny, jakbyście go poznały bliżej - to jest facet. Taka siła spokoju. I co z tego...nie ma domu :-( - spędzi kolejną zime w budzie. Dobrze, że choć Masza ma futro - może go przytuli zamiast kanapy i kołderki.:-( Quote
AlderaanBC's Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ryszard Lwie Serce czeka na DUUUŻE SERCE I CIEPŁY DOMEK NA ZIME!!!! Quote
PaulinaT Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ej ciotka Ty się nie złość i kijem nam nie wygrażaj... :shake: Tam kijem - ba! bejsbolem! Quote
Monia70 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No to ja na kij i bejsbol odpowiem miłością :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::oops: Quote
PaulinaT Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Monia70 napisał(a):No to ja na kij i bejsbol odpowiem miłością :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::oops: hihihiiiii! Quote
supergoga Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 No to mnie Monia powaliła. Ale i tak Rysio czeka i co mi z tego wszystkiego, jak przyjdzie mu zime w zimnej budzie przeżyć.:placz: Quote
Monia70 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja mam nieustanny obraz oczu Rysia w głowie.Nie dają mi spokoju. Już mówilam w domu o Rysiu, ale moi powiedzieli STOP. I nie wiem dlaczego????? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ryszardzie na 1 marsz (koleżanka ma psa Henryka,z Palucha) Quote
supergoga Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Mój mały Ryszardziku - tak mi przykro, że nie udaje mi się zauroczyć toba nikogo tak, żeby dał ci dom. Ale cały czas się staram. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 cioteczko Henryk siedział w schronisku 2 lata i psy go gryzły, chory był i miał zdechnąć. To Aga go wzięła. To on wziął, wyzdrowiał i gryzie psy na spacerach:) Przyjdzie czas i na Ryszarda:p Quote
basiaap Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Rysiu, wiadomość o domku dla Ciebie ucieszyłaby ciotkę jak nie wiem co... Taki fajny jesteś maluszek:iloveyou: Tak żal takich małych psiaków, które nie narzucają się, nie umieją "zareklamować", tylko czekają spokojnie - może los się odmieni, może nie... Dla Ciebie MUSI się odmienić... Quote
supergoga Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Wiesz - obawiam się że to MUSI jest tylko naszym wymysłem. Sorry - nie wierzę już w domki, w nic. Quote
Recommended Posts