Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, też tak myślałam, jak poznałam Ryśka - że on ma tyle uroku w sobie, że zauroczył nawet mnie, a ja nie jestem pasjonatka małych czarnych podpalanych (Basiaap :evil_lol: ), ale Rysio to po prostu zrobił. Załatwił ciotkę na cacy. Polizał, uśmiechnął się, przydreptał na krzywych łapinkach i i...padłam.

Ale teraz już nie wiem, tracę nadzieję - nikt go nie dostrzega. Nikt zupełnie. Jak go zabrać z tej klatki, nie wiem :shake: i jest mi :-(

Posted

supergoga napisał(a):
Wiesz, też tak myślałam, jak poznałam Ryśka - że on ma tyle uroku w sobie, że zauroczył nawet mnie, a ja nie jestem pasjonatka małych czarnych podpalanych (Basiaap :evil_lol: ), ale Rysio to po prostu zrobił. Załatwił ciotkę na cacy. Polizał, uśmiechnął się, przydreptał na krzywych łapinkach i i...padłam.

Ale teraz już nie wiem, tracę nadzieję - nikt go nie dostrzega. Nikt zupełnie. Jak go zabrać z tej klatki, nie wiem :shake: i jest mi :-(

Nikt nie dostrzega i nie dostrzega, a potem któregoś dnia trafi się ten właściwy KTOŚ.
Na pewno trafi się dla Rysia, jest mały, jest uroczy, jest młody...
Nie trać nadziei, czasem długo się czeka, a potem bum... i jest domek;)

Posted

basiaap napisał(a):
Nie trać nadziei, czasem długo się czeka, a potem bum... i jest domek;)

O, właśnie!!! Czasem niestety na ten bum długo się czeka, ale trzeba wierzyć...

Posted

TYlko czy Rysio zachowa ta pogode ducha i ten spokój. Dobrze, że w Buku są ludzie którzy kochaja Rysia i pozostałych azylantów. Bo inaczej - kanał totalny.
Czekam na kolejne nowe fotki Rysia - tzn. sama chyba pojade i je porobię.

Posted

Cóż Rysio może ktoś jednak zapragnie z Toba jesiennych spacerów i długich zimowych wieczorów bo nie ma nic wspanialszego niż taki psiak jak ty u boku....:roll:

Posted

Rysiu, kiedy wreszcie złamiesz czyjes serduszko, tak jak złamałeś moje. Krzywonogi pięknisiu, psie o niezwykłym uroku - znajdziesz ten dom, zobaczysz. Nie trać wiary - bardzo się staramy.

Posted

Właśnie wróciłam ze schroniska. Ryszard jest wspaniały - taki milasek, ale bez lizusostwa. Przebiera krzywymi łapeczkami byle szybciej i bliżej. Petarda, z którą siedzi w kojcu trochę go ustawia, ale on widac ustępliwy, więc w miarę spokój panuje.
Ale tak bym chciała go stamtąd wydostać.

Posted

Aż dziwne, że jeszcze nikt nie zechciał Ryśka:shake:
Malutki, przylepny, ładny (a co- ja tak uważam). Hm. Duzo fajnych psów dłuuugo czekało... ale się doczekało. Z Ryśkiem też musi tak być.