supergoga Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Rysiulek nie ma domu, ja nie mam nadziei. Nie moge mu poszukac tego domku i bardzo mi źle.Rysio - nie martw się, jeszcze szukamy Quote
Hakita Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Zobaczysz Cioteczko domek się znajdzie, napewno!!! Quote
supergoga Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Wiesz, też tak myślałam, jak poznałam Ryśka - że on ma tyle uroku w sobie, że zauroczył nawet mnie, a ja nie jestem pasjonatka małych czarnych podpalanych (Basiaap :evil_lol: ), ale Rysio to po prostu zrobił. Załatwił ciotkę na cacy. Polizał, uśmiechnął się, przydreptał na krzywych łapinkach i i...padłam. Ale teraz już nie wiem, tracę nadzieję - nikt go nie dostrzega. Nikt zupełnie. Jak go zabrać z tej klatki, nie wiem :shake: i jest mi :-( Quote
basiaap Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 supergoga napisał(a):Wiesz, też tak myślałam, jak poznałam Ryśka - że on ma tyle uroku w sobie, że zauroczył nawet mnie, a ja nie jestem pasjonatka małych czarnych podpalanych (Basiaap :evil_lol: ), ale Rysio to po prostu zrobił. Załatwił ciotkę na cacy. Polizał, uśmiechnął się, przydreptał na krzywych łapinkach i i...padłam. Ale teraz już nie wiem, tracę nadzieję - nikt go nie dostrzega. Nikt zupełnie. Jak go zabrać z tej klatki, nie wiem :shake: i jest mi :-( Nikt nie dostrzega i nie dostrzega, a potem któregoś dnia trafi się ten właściwy KTOŚ. Na pewno trafi się dla Rysia, jest mały, jest uroczy, jest młody... Nie trać nadziei, czasem długo się czeka, a potem bum... i jest domek;) Quote
Hakita Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 basiaap napisał(a):Nie trać nadziei, czasem długo się czeka, a potem bum... i jest domek;) O, właśnie!!! Czasem niestety na ten bum długo się czeka, ale trzeba wierzyć... Quote
supergoga Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 TYlko czy Rysio zachowa ta pogode ducha i ten spokój. Dobrze, że w Buku są ludzie którzy kochaja Rysia i pozostałych azylantów. Bo inaczej - kanał totalny. Czekam na kolejne nowe fotki Rysia - tzn. sama chyba pojade i je porobię. Quote
Hakita Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Oj, chętnie bym cudownego Rysiulka zobaczyła...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
kaLOlina Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 tak Rysio czeka i mam nadzieje ze sie doczeka domku cudownego!!! Quote
supergoga Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Moje cudo czeka na domek. Skąd mam ten dom wydostać? Już nie wiem. Wiem że musi to być super domek. Quote
safarii Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Cóż Rysio może ktoś jednak zapragnie z Toba jesiennych spacerów i długich zimowych wieczorów bo nie ma nic wspanialszego niż taki psiak jak ty u boku....:roll: Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 I jeszcze nikt tu nie zagląda...:shake: Nie było mnie trochę, miałam nadzieję...a tu nic...:-( Quote
supergoga Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Rysiu, kiedy wreszcie złamiesz czyjes serduszko, tak jak złamałeś moje. Krzywonogi pięknisiu, psie o niezwykłym uroku - znajdziesz ten dom, zobaczysz. Nie trać wiary - bardzo się staramy. Quote
Hakita Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Rysiulek musi znaleźć domek!!! A my się o to postaramy!!! Quote
supergoga Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 No jasne, narysujemy mu domek. Wiesz, łapy opadaja ostatnio. Po prostu - total cisza. Tylko psów przybywa. Quote
supergoga Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Oj ty moje cudo kochane - nadal nikt cię nie chce przytulic i przygarnąć. Szkoda - super psiaka. Quote
supergoga Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Do Rysia nawet nikt towarzysko nie zajrzy. Przykre to bardzo. Quote
Hakita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ja, ja zaglądam, ale też cały czas w biegu...:roll: No co, chyba narysuję i zaczaruję, co by wreszcie się odnalazł Rysiowy domek...:razz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ciociu Supergogo, przeklej na 1 stronę te zdjęcia Ryszarda-te z przodu. Ryszard ma taaakie spojrzenie :cool1: Quote
supergoga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Tak jest, cioteczko Alfo razem z cioteczka Zuzią (na 4 łapinkach). Masz rację. Ryszard - Czułe Serce - szuka domu. Quote
supergoga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Właśnie wróciłam ze schroniska. Ryszard jest wspaniały - taki milasek, ale bez lizusostwa. Przebiera krzywymi łapeczkami byle szybciej i bliżej. Petarda, z którą siedzi w kojcu trochę go ustawia, ale on widac ustępliwy, więc w miarę spokój panuje. Ale tak bym chciała go stamtąd wydostać. Quote
basiaap Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Aż dziwne, że jeszcze nikt nie zechciał Ryśka:shake: Malutki, przylepny, ładny (a co- ja tak uważam). Hm. Duzo fajnych psów dłuuugo czekało... ale się doczekało. Z Ryśkiem też musi tak być. Quote
Hakita Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Nie wiem, nie znam Rysiulka, ale patrząc na zdjęcia mam wrażenie, że on naprawdę ma w sobie coś wyjątkowego... Quote
Recommended Posts